- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Evlenip ayrılmış olmanıza takılacaksa baştan sizi hiç yormasın zaten.Yürüme Abiye koş, koşşşşKızlar biri var. ben elemanı görünce kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyor. Tanısma evresini geçiyorum bi şekilde iletişime geçtik. 3 gün hepi topu 3 gün muhabbet ettik kesildi sonra.
Detaya geçeyim İkinci gün utana sıkıla seni çok beğeniyorum abiye gibi bir kaç şey söyledi. Cevap bekledi ben ne evet ne hayır dedim. Ertesi günde kendi aradı mesaj attı mıhabbet sohbet dedim her şeyin net bi cevabı hemen olmaz ki diye. Hak verdi.
Neyse 3. Günde muhabbet güzel devam ederken bir anda tak diye kesti. Bi ilişki yapamıycam dedi (ben ilişki lafı açmamıstım) dün dediği seylerin tam tersi. Neden diye sormadım. Oldu görüşürüz dedim. Evlere dağıldık.
Dengesiz olma ihtimali olabilir belki evlenip ayrıldığımı duydu bu da bi ihtimal. Yada hayatında biri mi var bilmiyorum.
Yarabbel alemin iki gündür aklımdan çıkmıyo gözümün içine bakarken o utanması o minnoşluğu.
yazmak hatta görüşmek istiyorum, yazmıyorum tabi. Silmedimde sosyal medyamda var. Ama cok yazasım var. Psikoloğa böyle bir sey için 500 lira vermek istemiyorum. Ki ona sorsam içinde geleni yap der.
İçimden geldiği gibi davrandığım her şey bana yol su elektrik olarak döndü
Bana mantıklı bir seyler deyin lütfen
Arayın deyin bana hatta yürü abiye deyin
Evlenip ayrılmış olmanıza takılacaksa baştan sizi hiç yormasın zaten.Yürüme Abiye koş, koşşşş
Bekle mutlaka dönüşü olacaktırKızlar biri var. ben elemanı görünce kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyor. Tanısma evresini geçiyorum bi şekilde iletişime geçtik. 3 gün hepi topu 3 gün muhabbet ettik kesildi sonra.
Detaya geçeyim İkinci gün utana sıkıla seni çok beğeniyorum abiye gibi bir kaç şey söyledi. Cevap bekledi ben ne evet ne hayır dedim. Ertesi günde kendi aradı mesaj attı mıhabbet sohbet dedim her şeyin net bi cevabı hemen olmaz ki diye. Hak verdi.
Neyse 3. Günde muhabbet güzel devam ederken bir anda tak diye kesti. Bi ilişki yapamıycam dedi (ben ilişki lafı açmamıstım) dün dediği seylerin tam tersi. Neden diye sormadım. Oldu görüşürüz dedim. Evlere dağıldık.
Dengesiz olma ihtimali olabilir belki evlenip ayrıldığımı duydu bu da bi ihtimal. Yada hayatında biri mi var bilmiyorum.
Yarabbel alemin iki gündür aklımdan çıkmıyo gözümün içine bakarken o utanması o minnoşluğu.
yazmak hatta görüşmek istiyorum, yazmıyorum tabi. Silmedimde sosyal medyamda var. Ama cok yazasım var. Psikoloğa böyle bir sey için 500 lira vermek istemiyorum. Ki ona sorsam içinde geleni yap der.
İçimden geldiği gibi davrandığım her şey bana yol su elektrik olarak döndü
Bana mantıklı bir seyler deyin lütfen
Arayın deyin bana hatta yürü abiye deyin
Bekle mutlaka dönüşü olacaktır
Aynen bende öyle düşünüyorım ama bilip bilmediğini bile bilmiyorum ki
Bende bekliyorum gel beraber bekleyelimEvet muhakkak arayacak biliyorum ama şimdi arasın
A aaa kimiBende bekliyorum gel beraber bekleyelim
Eskiden kopamadım daha benA aaa kimi
İşin şakasını bir yana bırakırsak, eğer içinden geliyorsa mutlaka bir muhabbet yarat tekrardan nabız yokla derim. Tabii bunu yaparken de arkadaşça, korkutmadan yaparsın. Büyük olasılıkla karşı tarafa çok da elektriği vermedin, o da adımlarını yavaşlatmaya karar verdi. Daha sonra sürecin ilerleyişine göre her konu açık açık konuşulur.
Eskiden kopamadım daha ben
Yok aramıyorum ben kendimi tutmayı bi nebze öğrenmişim galiba ama çok zor bişeyAmaaan eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı.
Hayatı akışına bırakmak müdahale etmemek lazım diyorum diyorum kendim uygulayamıyorum
Mesela bu benim konum olmasa bu yazdıgına asla arama derdim
Bana verdiğin enerjiye göre kolay kolay cepte olmayacak bir kadınsın. Canın istiyorsa bu seferlik bir adım at, içinden geldiği gibi yap mesaj at. Duruma göre yön verirsin, aklında kalacağına denedim dersin.Şimdi kadın yöneldiğinde erkeklerin hevesi kaçıyor. Cepte gibi düşünüyorlar.
O arasın istiyorum naber vs diye.
Ama adımlarını yavaslatmadı direk durdu yaasosyal medyasına bakıyorum 3 5 kız var idealimdeki erkek
ekli misiniz birbirinizde ne yapıyorsun nasıl duruyorsun eski sevgilin mi flört gibi bişi miydiYok aramıyorum ben kendimi tutmayı bi nebze öğrenmişim galiba ama çok zor bişey
Kocam eski kocamekli misiniz birbirinizde ne yapıyorsun nasıl duruyorsun eski sevgilin mi flört gibi bişi miydi
Bana verdiğin enerjiye göre kolay kolay cepte olmayacak bir kadınsın. Canın istiyorsa bu seferlik bir adım at, içinden geldiği gibi yap mesaj at. Duruma göre yön verirsin, aklında kalacağına denedim dersin.
ay bu servisin yolunun değiştiği kocan değil miKocam eski kocamarada konuşuyoruz o tribe girince susuyoruz sonra yaşıyor muyum diye kontrol edince tekrar konuşuyoruz kötü alıştırmışım peşinde olmamı bekliyor
Oay bu servisin yolunun değiştiği kocan değil mi
Gücü bi yere kadar sanırım onundaçekim yasasına kurban olamdurmak yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?