Acil cevap lütfen

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Kızlar biri var. ben elemanı görünce kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyor. Tanısma evresini geçiyorum bi şekilde iletişime geçtik. 3 gün hepi topu 3 gün muhabbet ettik kesildi sonra.

Detaya geçeyim İkinci gün utana sıkıla seni çok beğeniyorum abiye gibi bir kaç şey söyledi. Cevap bekledi ben ne evet ne hayır dedim. Ertesi günde kendi aradı mesaj attı mıhabbet sohbet dedim her şeyin net bi cevabı hemen olmaz ki diye. Hak verdi.
Neyse 3. Günde muhabbet güzel devam ederken bir anda tak diye kesti. Bi ilişki yapamıycam dedi (ben ilişki lafı açmamıstım) dün dediği seylerin tam tersi. Neden diye sormadım. Oldu görüşürüz dedim. Evlere dağıldık.
Dengesiz olma ihtimali olabilir belki evlenip ayrıldığımı duydu bu da bi ihtimal. Yada hayatında biri mi var bilmiyorum.
Yarabbel alemin iki gündür aklımdan çıkmıyo gözümün içine bakarken o utanması o minnoşluğu.

yazmak hatta görüşmek istiyorum, yazmıyorum tabi. Silmedimde sosyal medyamda var. Ama cok yazasım var. Psikoloğa böyle bir sey için 500 lira vermek istemiyorum. Ki ona sorsam içinde geleni yap der.
İçimden geldiği gibi davrandığım her şey bana yol su elektrik olarak döndü

Bana mantıklı bir seyler deyin lütfen
Arayın deyin bana hatta yürü abiye deyin

Evlenip ayrılmış olmanıza takılacaksa baştan sizi hiç yormasın zaten.Yürüme Abiye koş, koşşşş

Bekle mutlaka dönüşü olacaktır

İşin şakasını bir yana bırakırsak, eğer içinden geliyorsa mutlaka bir muhabbet yarat tekrardan nabız yokla derim. Tabii bunu yaparken de arkadaşça, korkutmadan yaparsın. Büyük olasılıkla karşı tarafa çok da elektriği vermedin, o da adımlarını yavaşlatmaya karar verdi. Daha sonra sürecin ilerleyişine göre her konu açık açık konuşulur.
Aynen bende öyle düşünüyorım ama bilip bilmediğini bile bilmiyorum ki

Şimdi kadın yöneldiğinde erkeklerin hevesi kaçıyor. Cepte gibi düşünüyorlar.
O arasın istiyorum naber vs diye.
Ama adımlarını yavaslatmadı direk durdu yaa sosyal medyasına bakıyorum 3 5 kız var idealimdeki erkek

Amaaan eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı.

Hayatı akışına bırakmak müdahale etmemek lazım diyorum diyorum kendim uygulayamıyorum

Mesela bu benim konum olmasa bu yazdıgına asla arama derdim
Yok aramıyorum ben kendimi tutmayı bi nebze öğrenmişim galiba ama çok zor bişey

Bana verdiğin enerjiye göre kolay kolay cepte olmayacak bir kadınsın. Canın istiyorsa bu seferlik bir adım at, içinden geldiği gibi yap mesaj at. Duruma göre yön verirsin, aklında kalacağına denedim dersin.

ekli misiniz birbirinizde ne yapıyorsun nasıl duruyorsun eski sevgilin mi flört gibi bişi miydi
Kocam eski kocam arada konuşuyoruz o tribe girince susuyoruz sonra yaşıyor muyum diye kontrol edince tekrar konuşuyoruz kötü alıştırmışım peşinde olmamı bekliyor

Bana verdiğin enerjiye göre kolay kolay cepte olmayacak bir kadınsın. Canın istiyorsa bu seferlik bir adım at, içinden geldiği gibi yap mesaj at. Duruma göre yön verirsin, aklında kalacağına denedim dersin.

çaktırmam dışarıya ama valla çok kolayım allahım o kadar minnoş ki yolda görsem at hırsızı derim ama muhabbeti ses tonu o kadar tatlı kiii. suan aşırı derecede onunla muhabbet etmek istiyorum. Sevgilisi mi var acaba yada boşandığımı biliyo mu. Eğer ikinci ihtimalden ötürü kestiyse muhabbeti cok üzülürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…