Acil cevap..

sizinle alakalı bir durum değil bu ama tamamen o insanların yanlış davranışları. herkes kendi kalbinin ekmeğini yer. siz kendi hayatınıza eşinizle mutluluğunuza bakın.
Ben böyle üzüldükçe eşim anladıkça olamıyor ki.. Allahım yardım et bana deyip duruyorum. Çoğu zaman bitiyorum ama eşimin iki cümlesi beni kendime getiriyor. Ama farkındayım ki bu durumlar bizi yıpratıyor. Eşim aranınca haklı olaraktan geriliyor. Ee ben hemen üzüldüğümü belli ediveriyorum. Oofff Rabbim yardım etsin bana ve ben gibi olanlara

Bana kaynanam direk demişti. Oğlumun evi diye. Hatta bi aralar sadece oğlunu eve çağırıyordu. Eşimde gitmiyordu. Alışacaklar diyordu hâlâ daha gitmez hatta onun gitmemesini de benden bilirler. Allah şahidir asla karışmam.
Oğullarının evlendiklerini, artık çekirdek bir ailesinin olduğunu kabullenemiyorlar.
Bazen merak ediyorum acaba yana yakıla oğullarına eş adayı arayan kv daha mı iyi oluyorlar🤔
Benim telefon numaram kv de yok. Bir gün konu geçti telefonumu kaydetmemiş laf arasında anne çaldır beni dedim. Dondu kaldı. Arayamıyor. Kem küm ediyor falan.Sonra desi numaran yok diye ki bu olay geçen yıl yaşandı. Bile bile kaydetmiyor.3 yıldır hiç yok numaram. Kaydetmek istemiyor. Hatta bir gün tesadüfen kp beni ismim x olsun x kızım diye kaydetmiş. Ama o beni kaydetmiyor bile. Sonra bende onu sildim.Kim ne kadar iyi niyetle gelirse o kadar iyi niyet görür.

Oğullarının evlendiklerini, artık çekirdek bir ailesinin olduğunu kabullenemiyorlar.
Bazen merak ediyorum acaba yana yakıla oğullarına eş adayı arayan kv daha mı iyi oluyorlar🤔
Benim telefon numaram kv de yok. Bir gün konu geçti telefonumu kaydetmemiş laf arasında anne çaldır beni dedim. Dondu kaldı. Arayamıyor. Kem küm ediyor falan.Sonra desi numaran yok diye ki bu olay geçen yıl yaşandı. Bile bile kaydetmiyor.3 yıldır hiç yok numaram. Kaydetmek istemiyor. Hatta bir gün tesadüfen kp beni ismim x olsun x kızım diye kaydetmiş. Ama o beni kaydetmiyor bile. Sonra bende onu sildim.Kim ne kadar iyi niyetle gelirse o kadar iyi niyet görür.
Kaynanam beni ismimle kaydetmiş eşimi Cüneyt oğlum damadın da Osman oğlum diye. Varın siz düşünün. Benden sonra gelen bile benimsenmiş. Neyse ki ben kayıtlıyım en azından. Onu da görümcem kaydetmiştir sürekli aradığım için. Bi ara benimde yoktu ama hatırladım da..

Ailemi çağırsam gelmezler ki. Ama yarın annemi bi arayıp denicem. Sağolasın
Bu dışladıkları yenge varmış ya hani onu kastetmiştim, eşinizin ailesinde dışlanan gelinler ve damatlar yani

Bu dışladıkları yenge varmış ya hani onu kastetmiştim, eşinizin ailesinde dışlanan gelinler ve damatlar yani
Sadece gelinler.. Damat değil aaa olur mu oğlu onlar. Kesinlikle bana bir kere kızım diyemeyen insan daha 3 yıl bile olmayan damadına oğlum der. Hemde kendi oğluna dediğinden daha fazla

Sadece gelinler.. Damat değil aaa olur mu oğlu onlar. Kesinlikle bana bir kere kızım diyemeyen insan daha 3 yıl bile olmayan damadına oğlum der. Hemde kendi oğluna dediğinden daha fazla
Sadece 1 yengesi ve ben. Diğerleri hepsi akraba

Seni çok iyi anlıyorum ki ben çok daha hafif versiyonunu yaşıyorum ona rağmen senin durumunun ne kadar üzücü olabileceğini tahmin ediyorum. Maalesef yapabileceğin bisey yok zorla kendini sevdiremezsin, senin kıymetini bilmiyorlar. Tam tersi durum da olabilirdi sen esinin ailesinden hiç hoslanmayabilirdin, uzak durmak isteyebilirdin. Bosver sen de bu durumu kabullen eşin de çok anlayisliymis önemli olan bu. Belki durumu şakaya vurabilirsin, komik yönlerini düşünmeye çalış, başka kızdan bahsederlerse sen de aynı seviyede bir yanıt ver şaka yapiyormus gibi.

Seni çok iyi anlıyorum ki ben çok daha hafif versiyonunu yaşıyorum ona rağmen senin durumunun ne kadar üzücü olabileceğini tahmin ediyorum. Maalesef yapabileceğin bisey yok zorla kendini sevdiremezsin, senin kıymetini bilmiyorlar. Tam tersi durum da olabilirdi sen esinin ailesinden hiç hoslanmayabilirdin, uzak durmak isteyebilirdin. Bosver sen de bu durumu kabullen eşin de çok anlayisliymis önemli olan bu. Belki durumu şakaya vurabilirsin, komik yönlerini düşünmeye çalış, başka kızdan bahsederlerse sen de aynı seviyede bir yanıt ver şaka yapiyormus gibi.
Kanıma dokunuyor canım benim. Ne demek eşime başka biri. Eee evlendi daha erkeğin aklına o ismi söyleyerek sokmaya ne gerek var? Kabullenemiyorum. Kendilerini bende sevmem. Ama asla bunu eşimde dahil kimse bilmez ve sezemez. Her şeyleri ne koştururum çünkü anne der ararım. Birşeye ihtiyacınız var mı der ararım. Ama onlar... Rabbim duysun sesimi sana havale ettim allahım yuvamı koru. Aileme zararı dokunacakları sen yanımdan yakınımızdan uzaklaştır inşaallah.. Rabbim tüm yuvaları korusun. Evlatlarımızı korusun. Böyle huzursuzluk çıkaracaklar fırsat vermesin. Amin amin amin...

Evleneli5 yıl oldu. Daha hâlâ kabullenemediler varlığımı. Kaynanam bize geleceği zaman yada kardeşleriyle bize geleceği zaman oğlunu arar. Ben artık bu durumdan bunaldım patlama noktasına geldim. Sizlerden de böyle olanlar var mı? İnsan yerine konmadığımı düşünmekten yoruldum artık. Yardım edin lütfen ben mi abartıyorum. Daha bugün teyzesi eşimi aramış yengenlerle falan filan size geliyoruz diye. Beni niye aramıyorlar anlayamıyorum! Artık yüzlerine vurucam bu davranışlarını. Bana gelmedikleri aşikar. Yegenlerine geliyorlar herhaldeki. Ben neden batıyorum anlamıyorum. Birşey de yapmadım istenmeyen gelin olmaktan başka.. Eşim çok uyarıyor bu konuda. Ben kadın mıyım beni neden arıyorsunuz diyor. Daha hâlâ aynılar... Arsızlık oluyor artık
Seni aramadan geliyorlardı hazırlık yapma sende haberim yoktu bir daha beni arayın daha sağlıklı olur de

Kanıma dokunuyor canım benim. Ne demek eşime başka biri. Eee evlendi daha erkeğin aklına o ismi söyleyerek sokmaya ne gerek var? Kabullenemiyorum. Kendilerini bende sevmem. Ama asla bunu eşimde dahil kimse bilmez ve sezemez. Her şeyleri ne koştururum çünkü anne der ararım. Birşeye ihtiyacınız var mı der ararım. Ama onlar... Rabbim duysun sesimi sana havale ettim allahım yuvamı koru. Aileme zararı dokunacakları sen yanımdan yakınımızdan uzaklaştır inşaallah.. Rabbim tüm yuvaları korusun. Evlatlarımızı korusun. Böyle huzursuzluk çıkaracaklar fırsat vermesin. Amin amin amin...

Amin amin valla ne kadar iyi niyetlisin ama bu şekilde bence kendi hakkına giriyor olabilirsin, bu kadarını hak etmiyorlar, gerçekten çok ayıp hala baska kiz konusu açmalari ya da çocuk olunca daha bir sey belli değil acele ettiniz demeleri.

Bence herhangi bir mevcut durumdan sikayetciysek hayatimizda bazi değisiklikler yapmamız gerekir sen de onlarin ayni devam etmelerini istemiyorsan onlara karsi davranislarinda değisiklik yap mesela bu kadar fedakar olma, en azindan kendi hakkini yemezsin.

Seni aramadan geliyorlardı hazırlık yapma sende haberim yoktu bir daha beni arayın daha sağlıklı olur de
Eşimle irtibatım yokmuş gibi olmaz mı? Zaten her bir haltta sıkıntınız mı var deyip duruyorlar. Eşim bir keresinde eve yorgun geldi kaynanamları alıp. Ne oldu oğlum bişi mi oldu biri bişi mi dedi deyip durdu kadın. Yav bir sus dedi eşimde ne olacak sabahtan akşama kadar çalıştım birde 2 adımlık yoldan gelemediniz sizi almaya çıktım dedi. Başka birşey yok mu diyo. Azıcık huzur ver anne azıcık dedi eşimde. Ne desin ki. Zaten diyeceğini dedi. Bende eşime dedim soğuk çarptı herhalde ıhlamur yapayım sana yap yap içeyim dedi eşim. Bu sefer kadının suratı 5 karış oldu. E ben bilseydim beni al demezdim. Ben işe gitmiyor muyum dedi eşimde. Kolay bir iş mi yapıyorum dedi. Öküz altında buzağı aramayı bıraktığın zaman gerçek ne görürsün ben seni anlıyorum da neyse dedi eşim. O ara odaya yeni girdiğim için bi anda kesemedi konuşmasını eşim büyük ihtimal ben yanlış anlamim diye. Buyur dedim ateşi var mı baktım. Kaynana delirdi. Mesela eşim sofrada bana birşeyler yapar verir. Herkes varken de yapar çekinmez. Ama onlar ayıp bizim yanımızda yapma derler. Yapmayınca aranızda ne var derler. Bu iğrençliklerden bıktım. Allahım eşimle bizi huzurlu mutlu musmutlu kılsın. Tüm kadınlar yuvalarında eşleriyle mutlu olsunlar inşaAlllaaahhhh..

Amin amin valla ne kadar iyi niyetlisin ama bu şekilde bence kendi hakkına giriyor olabilirsin, bu kadarını hak etmiyorlar, gerçekten çok ayıp hala baska kiz konusu açmalari ya da çocuk olunca daha bir sey belli değil acele ettiniz demeleri.

Bence herhangi bir mevcut durumdan sikayetciysek hayatimizda bazi değisiklikler yapmamız gerekir sen de onlarin ayni devam etmelerini istemiyorsan onlara karsi davranislarinda değisiklik yap mesela bu kadar fedakar olma, en azindan kendi hakkini yemezsin.
Onlar yüzünden eşim evimizi değiştirdi. Normalde yanyanaydık. Doğuracağım gün kaynanamı aradım teleofnu açmadı mesaj attım geri dönmedi. Eşimi arayıp ulaşamayınca onu aradım. Benden sonra kaç kişiyle konuşmuş. Eşim ver bakim şu telefonu görmemiş birde aramaları öyle mi diye çok sinirlenmişti. Eşim de benim doğumumdan sonra taşınıyoruz dedi. Bende neden dedim. Boşver sen dedi. Sonra annesi neden falan kim istedi deyince bu kıza yardımcı olursunuz diye yanınızdan yer tuttuk sen ne yaptın dedi annesine. İşte sebep sizsiniz dedi. Sebep başka biri değil sizsiniz dedi. Taşınmamızın sebebi de ben oldum vesselam.

Bakalım değişmeye çalışıcam. Bu böyle cidden gitmiyor.

Kaynanam beni ismimle kaydetmiş eşimi Cüneyt oğlum damadın da Osman oğlum diye. Varın siz düşünün. Benden sonra gelen bile benimsenmiş. Neyse ki ben kayıtlıyım en azından. Onu da görümcem kaydetmiştir sürekli aradığım için. Bi ara benimde yoktu ama hatırladım da..
Evet sizi yine kaydetmiş ya ben ne yapayım. Telefon rehberine kaydedilmeyi bile hak etmeyecek ne yaptıysam. :işsiz:
Ne yapalım ya eşimizle iyi olup kafaya takmamaya çalışacağız. Değilse geçmez ömür.
(Diyip sabah uyanıp, gece uyurken bile kafasına her şeyi takanlardanım)
Siz böyle olmayın. Eşiniz sanırım bazk şeylerin farkında ki bu çok güzel bir şey. Değilse eşim gibi her şeyi bilip, duyup inkar edenle işler zor.

Bakalım değişmeye çalışıcam. Bu böyle cidden gitmiyor.

Aslında o kadar şanslısın ki, eşin her seyin farkinda maşallah, uzak dur bu insanlardan ve hiç göz yaşına bile değmezler, sahip olduğun güzel seylere yoğunlaş, sana ve evliliğinize saygı duymayan kötü niyetli insanları da yok say. Insallah üzülmezsin artık eşinle ailenle hep mutlu olursun.

Evet sizi yine kaydetmiş ya ben ne yapayım. Telefon rehberine kaydedilmeyi bile hak etmeyecek ne yaptıysam. :işsiz:
Ne yapalım ya eşimizle iyi olup kafaya takmamaya çalışacağız. Değilse geçmez ömür.
Siz böyle olmayın. Eşiniz sanırım bazk şeylerin farkında ki bu çok güzel bir şey. Değilse eşim gibi her şeyi bilip, duyup inkar edenle işler zor.
Kaydetmiş de gelin aradığında görüp cevap vermemek için kaydetmiş demekki :KK62:

Merdivenlerden düşmüştüm 4 aylık hamileyken. Önemde eşim vardı. Tutmasaydı fena olacaktı. Sonra bana yalan söylüyorsun dediler. Eşimde o günden sonra tek inandığım eşimdir dedi. Benim canımdan canım gidiyordu üstelik önünde ben vardım siz bunu benim eşim için nasıl söylersiniz dedi. O günü Rabbim sağ salim atlatmamı nasip etti. Eşimde ailesinin yüzünü görmüş oldu. Yoksa oda inanmazdı herhalde bana. Çünkü eşim ailesiyle çok çok çok iyiydi. Onların yalanını yakaladıkça benim doğru söylediğimi gördükçe bana inandı. Elhamdülillahh.. Her şerde bir hayr vardır

Aslında o kadar şanslısın ki, eşin her seyin farkinda maşallah, uzak dur bu insanlardan ve hiç göz yaşına bile değmezler, sahip olduğun güzel seylere yoğunlaş, sana ve evliliğinize saygı duymayan kötü niyetli insanları da yok say. Insallah üzülmezsin artık eşinle ailenle hep mutlu olursun.
Allah razı olsun. Amin inşaallahh.. Her yuva sahibi mutlu olsun inşaAllah. Eşimin neden yanımda olduğunu da söyledim. Rabbimin lütfu olsa gerek. Ailesinin yalanını benim doğruluğu mu gördükçe inandı. Yoksa inan çok zorlanırım bende

Back
X