Ama tutamadim kendimi.Tam cevap yazmalıksınBende derdimde gerek yok anlayamicagin uzatmicam madem tavrım hosunuza gitmiyor yazmayın kimseye zorla cevap yazin demedim
Bence siz altını olanları kıskanıyorsunuz herkese böyle kıskanç yorumlar yapıyorsunuz dünde bir kızcağızı üzdünüzÇekirdegimi aldım geldim.
Cevap veriyorum Trabzon burmasi isteyin 20 tane
Ayrica fikrini sordugun kisilere karsi biraz daha kibar olmalisin ..Canim burada pek bu konuda bilgi sahibi olan Cikmyablr. Sen google amcaya sor bi en iyi cevabi o verir sana
Buda bizim oranın adetlerine yakın birsey6 bilezik
1 set
1 tektas
1 bes tas yuzuk yeter bence .
Buda bizim oranın adetlerine yakın birsey
Teşekkürler. Ben burda yardımcı olma taraftarıyım,açıkçası,aşağı yukarı cogu yerin adetini de biliyorum. Yeni evlenecekler zaten stresli oluyor ama boyle konularda yanlış anlaşılıyor hep bende anlamadim ki ://Valla sizi tebrik ediyorum iki gündür böyle konulara en düzgün cevapları siz veriyorsunuz
AboooovvvBence siz altını olanları kıskanıyorsunuz herkese böyle kıskanç yorumlar yapıyorsunuz dünde bir kızcağızı üzdünüz
Bilgi almak amacli acele yazdiginizda alay konusu olursunuz. Ayni sekilde insanlari terslediginizde de. Bastan alalim,uslup diye bir sey var,kullanalim. Konuyu su sekilde acabilseydiniz,sorun kalmazdi. Bilen bilmeyen bir seyler yazardi:
Arkadaslar selamlar
X yasindayim,a senedir biriyle birlikteyim,dugunumuz bu zaman, bu kadar para ayirdik evlilik icin, nisanlim bu isi yapiyor,ailesi de bu isle mesgul, bana sordular taki olarak ne istersin diye,verecek cevap bulamadim,cekindim acikcasi agzimla taki istemeye. Siz olsaniz ne dersiniz?
Ayrica nisanlima benim ailem bunlari takacak,bizde adetler boyledir,erkege bunlari yapariz,benim de hediyem bu,cok begenerek aldim,umarim o da begenir bla bla bla
Bakin bu minvalde acinca ne kadar insani bir konu oldu degil mi? Azicik kibarlik,nezaket.
Arzuhalci diye bir köşe açalım sana.
Millet önce derdini sana anlatsın, sen de Türkçe ye çevir :))
Evlenmek için değil de kurtulmak için üste altın verecek galiba damat beyO kadar kibar yorumlara bile nasıl kaba cevaplar bunlar? Size ne takılırsa takılsın tatmin olmayacaksınız belli, damat bey umarım en kısa zamanda hatasını fark edip vazgeçer bu işten..
Fazla bilmislige gerek yok bence ben nasil konusucagimi senden ogrenicekte degilim..2 bu kadar detaya inerek tum ozelimi neden anlatayimki 3 hangi sehirde oldugunu soylemem yeter yoreseldir boyle şeyler. Bilmem anlatabildimi yad anlayabildinmi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?