Acil destek bafralıların takı adeti

Arkadaşlar ben nisanliyim samsun bafralı biriyle biz doguluyuz taki adeti nasildir adetleri nişan

• Yardim

OY: 3 30,0%
  • Acil

OY: 6 60,0%
  • Acele

OY: 7 70,0%

• Ankete Katılan
    10
Canim burada pek bu konuda bilgi sahibi olan Cikmyablr. Sen google amcaya sor bi en iyi cevabi o verir sana

Allah aşkına ya burada şu kadar takı takılır denirse o kadar mı isteyeceksiniz ne alaka? ya da Bafra'da her aile aynı sayıda mı takı takıyorlar ki burdaki yorumlara göre talep edeceksiniz? bu kadar takı derdi nedir? ailenin durumu neye yetiyorsa onu takar durumu iyi olan var olmayan var şu kadar takı isterim olayını zaten çok çirkin buluyorum sevdiğim insanlara evleniyorsam daha ne o hediyedir bunlar nişanlıyla konuşulur hem

Konu açmışsınız madem fikirlerimizi soracaksınız az üslubunuza dikkat edin. Laflara bak hele cevaplara bak. Bu dille bize ihtiyacınız yok ki donuna kadar alırsınız zaten. Hadi yine konuya istinaden yazayım. Herkes kendi bütçesi neye elveriyorsa onu takar zaten. Bu zamanda gelenek mi kaldi? Altın almış yürümüş. Aileniz kararlastirir konuşur. Bana kalsa bu muhabbetler hiç hoş değil.

Valla sizi tebrik ediyorum iki gündür böyle konulara en düzgün cevapları siz veriyorsunuz
Teşekkürler. Ben burda yardımcı olma taraftarıyım,açıkçası,aşağı yukarı cogu yerin adetini de biliyorum. Yeni evlenecekler zaten stresli oluyor ama boyle konularda yanlış anlaşılıyor hep bende anlamadim ki ://

Arzuhalci diye bir köşe açalım sana.
Millet önce derdini sana anlatsın, sen de Türkçe ye çevir :))

Son düzenleme:
O kadar kibar yorumlara bile nasıl kaba cevaplar bunlar? Size ne takılırsa takılsın tatmin olmayacaksınız belli, damat bey umarım en kısa zamanda hatasını fark edip vazgeçer bu işten..

Fazla bilmislige gerek yok bence ben nasil konusucagimi senden ogrenicekte degilim..2 bu kadar detaya inerek tum ozelimi neden anlatayimki 3 hangi sehirde oldugunu soylemem yeter yoreseldir boyle şeyler. Bilmem anlatabildimi yad anlayabildinmi .

üslubun yöresi mi olur yahu..
nezaket evrenseldir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…