Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap vermek zorunda degilsin bos konuşta kendini göstermeye çalışma bence adam gibi yorum yapicaksan yaz..1. O anket ne öyle?
2. Bunu nişanlınıza sorar mısınız![]()
Cevap vermek zorunda degilsin bos konuşta kendini göstermeye çalışma bence adam gibi yorum yapicaksan yaz..
AboooooCevap vermek zorunda degilsin bos konuşta kendini göstermeye çalışma bence adam gibi yorum yapicaksan yaz..
Çekirdegimi aldım geldim.Abooooo![]()
Bilmiyosam cevap vermek zorunda degilsin bilgisi olan yazsin demek istemiştim anladiusanUsluba dikkat et bence. Biz nerden bilelim nişanlına sorup öğrenmen lazım.
Kız tarafı mı takar ? Yanlus anladım galıbaAaaaa benim bir arkadasimvar bafrali onlarda kiz tarafi erkege bir altin kemer 10 burma takar bacim![]()
Bence de istesin yoksa yapmıyorlar , durumları olmasa neyse de bazılar durumları olduğu halde insanı salak.yerine.koyuyorlar.5 bilezik 1 set isteyin maksimum fazlasi abartı olur.mutluluklar
Birde neden bu kadar saçma cevap verdiğini anlamadım bilgi almak amaçlı acele yazamammi birşeyleri yadırgamaktan vazgecin benceBir de neden acil bu is? Dugun yarin aksam mi?
Çok teşekkürler normal insanlarda varmış ilginiz için teşekkür ederimm5 bilezik 1 set isteyin maksimum fazlasi abartı olur.mutluluklar