Acil destek kızlar konu Kıskaçlik

bir_garipanne

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
88
9
8
Ben akrep burcuyum kızlar aşırı kıskancım ama eşime karşı kafamda kuruyorum resmen ama eşımınde bu durumda katkısı buyuk 3kez kazığını yedım sadece sosyal medya yazışması eşim normalde de sosyal hemen muhabbete başlar kılasik kova burcu telefonda bırsey yok watsap elimde mesencır elimde ply sotırden kontrol yapıyorum telefondaşifre bıle yok dökümanlar hep var ben şimdide marketteki kızlara taktım oradakilerle gırgır edip duruyor 😞😞😞

Son düzenleme:
Ben akrep burcuyum kızlar asırı koskncım ama eşime karsı ya kafamda kuruyorum resmen ama esımınde bu durumda katkısı buyuk 3kez kazını yedım sadece sosyal medya yazısması seşim normaldede sosyal hemen muhabbete baslar kıladık kova telde bırsey yok vatsam elımde mesenxır elomde ply sotırden kontrol yapıyorum telde gızlı şifre bıle yokdokumanlar hep var ben sımdıde markettekı kızlara taktım ordakılerle gırgır edıp duruyor 😞😞😞
Hiçbir şey anlamadım

Ben akrep burcuyum kızlar asırı koskncım ama eşime karsı ya kafamda kuruyorum resmen ama esımınde bu durumda katkısı buyuk 3kez kazını yedım sadece sosyal medya yazısması seşim normaldede sosyal hemen muhabbete baslar kıladık kova telde bırsey yok vatsam elımde mesenxır elomde ply sotırden kontrol yapıyorum telde gızlı şifre bıle yokdokumanlar hep var ben sımdıde markettekı kızlara taktım ordakılerle gırgır edıp duruyor 😞😞😞
Şu burçların altına sığınmayın ya,elle tutulur bir kanıt var mı?

Hiç bir şey anlamadım yazdığınızdan. Türkçeyi katletmişsiniz. konunuzu düzenlerseniz daha iyi olur

Back
X