- 3 Nisan 2014
- 36.194
- 147.626
- 798
- Konu Sahibi bir_garipanne
Klasik kova burcu demek istemiş![]()
ok.
kendisi akrep
eşi kova
bende terazi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klasik kova burcu demek istemiş![]()
Yenıyim kız bırazda öfkeyle yazdım kusura bakmayın duzelcemde nasılHiç bir şey anlamadım yazdığınızdan. Türkçeyi katletmişsiniz. konunuzu düzenlerseniz daha iyi olur
Kıskançlıktan yazamadınız da galiba. Anlaşılmıyor karalama yazınız. Bunu temize geçirin bence.Ben akrep burcuyum kızlar asırı koskncım ama eşime karsı ya kafamda kuruyorum resmen ama esımınde bu durumda katkısı buyuk 3kez kazını yedım sadece sosyal medya yazısması seşim normaldede sosyal hemen muhabbete baslar kıladık kova telde bırsey yok vatsam elımde mesenxır elomde ply sotırden kontrol yapıyorum telde gızlı şifre bıle yokdokumanlar hep var ben sımdıde markettekı kızlara taktım ordakılerle gırgır edıp duruyor![]()
Bir de rica ediyorum tanımadığın insanlara "kızz" diye hitap etmeyin. Ben "siz" diye hitap ediyorum sizeYenıyim kız bırazda öfkeyle yazdım kusura bakmayın duzelcemde nasıl![]()
Daha önce adamın internet üzerinden 3 kere biriyle konuşmalarını yakalamış, telefonuna herşeye el koymuş, kontrol ediyormuş, şimdi de adam her markete gititğinde, markette çalışan kızlarla 10 dakika sohbet ediyormuşadam markette mi çalışıyormuş anlayan var mı?
Bravo gercekten tam anlamamis oldugumu anladim siz yazincaDaha önce adamın internet üzerinden 3 kere biriyle konuşmalarını yakalamış, telefonuna herşeye el koymuş, kontrol ediyormuş, şimdi de adam her markete gititğinde, markette çalışan kızlarla 10 dakika sohbet ediyormuş
Arada mi okuma yazmaniz yok muKırıcı neden oluyorsun kı klavye arada yanlıs yazmıs olabılır kova burcu yanı
Yenı evlıyken kendıne gızlı facebook acmıstı sağdece kız eklemıstı herkezle qyrı telden konusma mesajları vardı ve bu durum 3 kez tekrarlandı farklı yıllarda farklı sosyal ağlarla3 kez nasil kazik yediniz o olaylari anlatin bence ona gore karar verelim abartiyor musunuz hakli misiniz
Daha önce adamın internet üzerinden 3 kere biriyle konuşmalarını yakalamış, telefonuna herşeye el koymuş, kontrol ediyormuş, şimdi de adam her markete gititğinde, markette çalışan kızlarla 10 dakika sohbet ediyormuş
Bağla eve bağla,gözü dışarıda bu herifinYenı evlıyken kendıne gızlı facebook acmıstı sağdece kız eklemıstı herkezle qyrı telden konusma mesajları vardı ve bu durum 3 kez tekrarlandı farklı yıllarda farklı sosyal ağlarla
Aceleyle yazdığım için boyle oldu malesef kusura bakmayınArada mi okuma yazmaniz yok mu