Acil destek kızlar konu Kıskaçlik

Yenı evlıyken kendıne gızlı facebook acmıstı sağdece kız eklemıstı herkezle qyrı telden konusma mesajları vardı ve bu durum 3 kez tekrarlandı farklı yıllarda farklı sosyal ağlarla
Yurt disinda mi yasiyorsunuz ? Bu yazi seklini ancak o zaman normal gorebilirim ya da yabanciysaniz yoksa klavye hatasi degil bu kelimeler kendinizi biraz gelistirin. Madem aldatildiniz bosanin guvende yok zaten.

Daha önce adamın internet üzerinden 3 kere biriyle konuşmalarını yakalamış, telefonuna herşeye el koymuş, kontrol ediyormuş, şimdi de adam her markete gititğinde, markette çalışan kızlarla 10 dakika sohbet ediyormuş

Kisaca markette araniyor simdi yollu

Yenı evlıyken kendıne gızlı facebook acmıstı sağdece kız eklemıstı herkezle qyrı telden konusma mesajları vardı ve bu durum 3 kez tekrarlandı farklı yıllarda farklı sosyal ağlarla

Peki bu adamla evli kalmak için neden ısrar ediyorsunuz bu kadar?

Yurt disinda mi yasiyorsunuz ? Bu yazi seklini ancak o zaman normal gorebilirim ya da yabanciysaniz yoksa klavye hatasi degil bu kelimeler kendinizi biraz gelistirin. Madem aldatildiniz bosanin guvende yok zaten.
Hızlıca bakılmadan yazılmıs içimi dökmeye çalıstım bı nevi klavye ezberiyle

Kova burcu sadakatsiz ve duygusuz .
P*ç erkek seven kızlar için ideal.
Ben bu kadar rahat sadakatsizligi normallestiren baska biri görmedim.
Siz de aldatin, zerre kızmaz gavatlikta var.
Duygu yok sadece, bu adamlarda duygu eksik.
Siz de çıkarına uygunsunuzdur kesin, o yuzden sizinle beraberdir.

Kesin bilgi mi eyvahlar olsun😲

Ilkinde affettım ve cok sevıyordum 2 ci ve 3 undu zorakı aıle baskısı engellı oglum mu emanet edıp calısamadıgım için

oğlunuz büyümüştür artık.
aileniz bakmaz mı?
nafakada alırsınız babasından geçinir gidersiniz.
ömür boyu diken üstünde dedektifçilik oynayarak yaşamaktan iyidir.

Ilkinde affettım ve cok sevıyordum 2 ci ve 3 undu zorakı aıle baskısı engellı oglum mu emanet edıp calısamadıgım için
Ailenize kesin olarak ayrilcaginizi dayanamadiginizi ya destek olmalarini ya da sizin cabalarkenki bitap halinizi goruceklerini soyleyin. Boyle evlilik olmaz

Burclara gore genellestirmek erkekleri ya da kadinlari hic dogru degil. Madem burclara inaniyorsunuz diyelim burcu etkiliyor bunun ay burcu gunes burcu yukselen burcu zart burcu zurt burcu var hepsi etkiliyor diyorlar ee o zaman sadece kova olmak aldatan burc demek icin yeterli degildir.

Ailenize kesin olarak ayrilcaginizi dayanamadiginizi ya destek olmalarini ya da sizin cabalarkenki bitap halinizi goruceklerini soyleyin. Boyle evlilik olmaz
Şöyle söyleyeyim annem 1.5. yıl önce kaybetıım 7 yasındakı oglumuda 1yıl once basta dedim gibi ben yaptıklarından dolayı güven kırıklığı var oda bende çocuğumuzu kaybettık su ankı durum benım güvensizliğim ben içimi dokmek için yazdım herkezın alay konusu oldum😞

Ben akrep burcuyum kızlar aşırı kıskancım ama eşime karşı kafamda kuruyorum resmen ama eşımınde bu durumda katkısı buyuk 3kez kazığını yedım sadece sosyal medya yazışması eşim normalde de sosyal hemen muhabbete başlar kılasik kova burcu telefonda bırsey yok watsap elimde mesencır elimde ply sotırden kontrol yapıyorum telefondaşifre bıle yok dökümanlar hep var ben şimdide marketteki kızlara taktım oradakilerle gırgır edip duruyor 😞😞😞
Bende yengeç burcuyum aşırı kıskancım siz gibi aklımda kuruyorum ama adamda birşey yok masum 😂

bir_garipanne bir_garipanne ilk mesajınıza kopyalayın bunu 🥴
Üç defa kazığını yedim derken ne yaptı?

Ben akrep burcuyum kızlar aşırı kıskancım ama eşime karsı ya kafamda kuruyorum resmen ama eşimin de bu durumda katkısı buyuk 3 kez kazığını yedim sadece sosyal medya yazışması. Eşim normalde de sosyal hemen muhabbete başlar klasik kova burcu.Telefonda bir şey yok whatsapp elimde, mesenger elimde, play storedan kontrol yapıyorum telde gizli şifre bile yok. Dokümanlar hep var ben şimdi de markette ki kızlara taktım oradakilerle gırgır edip duruyor.

Burclara gore genellestirmek erkekleri ya da kadinlari hic dogru degil. Madem burclara inaniyorsunuz diyelim burcu etkiliyor bunun ay burcu gunes burcu yukselen burcu zart burcu zurt burcu var hepsi etkiliyor diyorlar ee o zaman sadece kova olmak aldatan burc demek icin yeterli degildir.
Kadın ben kıskanç akrep burcuyum, o klasik kova demiş.
Sorusuna uygun cevap verdim

Şöyle söyleyeyim annem 1.5. yıl önce kaybetıım 7 yasındakı oglumuda 1yıl once basta dedim gibi ben yaptıklarından dolayı güven kırıklığı var oda bende çocuğumuzu kaybettık su ankı durum benım güvensizliğim ben içimi dokmek için yazdım herkezın alay konusu oldum😞
Allah rahmet eylesin. Babaniz tek mi yasiyor neden sizi kabul etmiyor? Bu guvensizlikle evlilik surmez ki illaki bir yerden patlak verecek.

Oncelikle basiniz sagolsun. İlk konuyu acinca gereksiz abarttiginizi dusunmustum ama siz haklisiniz. Guven bir kere kirilinca insanin aklinda hep kusku oluyor. Bence boyle bir adamla hayatinizi mahvetmeyin daha gencsiniz yazik gunah.

Back
X