Acil destek kızlar konu Kıskaçlik

Yenı evlıyken kendıne gızlı facebook acmıstı sağdece kız eklemıstı herkezle qyrı telden konusma mesajları vardı ve bu durum 3 kez tekrarlandı farklı yıllarda farklı sosyal ağlarla

Sen kıskanç değilsin ki. Sadece seni aldatan kocayla güvensizlik içinde yaşıyosun. Haklı sebeplerin var. Ama böyle de deli olursun, ya naparsa yapsın diyip umursamıcaksın ya da ayrılacaksın. Sürekli o aldatsın sen peşinden koş dedektif gibi araştır böyle ömür mü geçer. Ayrıca bi kere de masum bi konuşma sen yap bakalım erkeklerle ne oluyor?

Sosyal medyadan peki?
Genelleme neden? Eşim ve erkek kardeşim Kova. İhaneti geçin şüphesi dahi olmadı hiç.

Sosyal medya'ya gelirsek eşim sosyal medyayı sadece gündem, haber, spor, siyaset için kullanıyor. Çevresinden tek takipçisi de benim.

Boş görüyor sosyal medyayı. Ee o zaman beni YouTube yorumlarında yorum beğenerek mi aldatıyor?Genelleme mümkün değil böyle konularda. Burçları kabul ediyorum, kişiliği etkilediğine de inanıyorum. Ama Kova aldatır, yay çapkındır ama aldatmaz,yengeç 3 kişiyle aldatır mı diyeceğiz.Saçma.

Sadakat burçla değil kişilikle ilgili.

Kova burcu sadakatsiz ve duygusuz .
P*ç erkek seven kızlar için ideal.
Ben bu kadar rahat sadakatsizligi normallestiren baska biri görmedim.
Siz de aldatin, zerre kızmaz gavatlikta var.
Duygu yok sadece, bu adamlarda duygu eksik.
Siz de çıkarına uygunsunuzdur kesin, o yuzden sizinle beraberdir.
Kocam kova burcu diye gavat mi oldu şimdi ? Ahdvsvsv

oğlunuz büyümüştür artık.
aileniz bakmaz mı?
nafakada alırsınız babasından geçinir gidersiniz.
ömür boyu diken üstünde dedektifçilik oynayarak yaşamaktan iyidir.

Ailenize kesin olarak ayrilcaginizi dayanamadiginizi ya destek olmalarini ya da sizin cabalarkenki bitap halinizi goruceklerini soyleyin. Boyle evlilik olmaz

Kızlar ne aklı veriyorsunuz. Boşanacak kadın eşinin marketteki kızlarla kikirdeşmesini kıskanır mı Allah aşkına

Back
X