Acil destek kızlar konu Kıskaçlik

Genelleme neden? Eşim ve erkek kardeşim Kova. İhaneti geçin şüphesi dahi olmadı hiç.

Sosyal medya'ya gelirsek eşim sosyal medyayı sadece gündem, haber, spor, siyaset için kullanıyor. Çevresinden tek takipçisi de benim.

Boş görüyor sosyal medyayı. Ee o zaman beni YouTube yorumlarında yorum beğenerek mi aldatıyor?Genelleme mümkün değil böyle konularda. Burçları kabul ediyorum, kişiliği etkilediğine de inanıyorum. Ama Kova aldatır, yay çapkındır ama aldatmaz,yengeç 3 kişiyle aldatır mı diyeceğiz.Saçma.

Sadakat burçla değil kişilikle ilgili.
Bu kadar ciddiye alacağınızı düşünemedim afedersiniz.
Konu sahibi; ben akrebim o yüzden kıskançlık yapıyorum, eşim tipik kova o yuzden çapkın dediği için yazdim öyle

Ben akrep burcuyum kızlar aşırı kıskancım ama eşime karşı kafamda kuruyorum resmen ama eşımınde bu durumda katkısı buyuk 3kez kazığını yedım sadece sosyal medya yazışması eşim normalde de sosyal hemen muhabbete başlar kılasik kova burcu telefonda bırsey yok watsap elimde mesencır elimde ply sotırden kontrol yapıyorum telefondaşifre bıle yok dökümanlar hep var ben şimdide marketteki kızlara taktım oradakilerle gırgır edip duruyor 😞😞😞
Ne kadar zor bir hayat sizinkisi,Rabbim yardım etsin.

Ben akrep burcuyum kızlar aşırı kıskancım ama eşime karşı kafamda kuruyorum resmen ama eşımınde bu durumda katkısı buyuk 3kez kazığını yedım sadece sosyal medya yazışması eşim normalde de sosyal hemen muhabbete başlar kılasik kova burcu telefonda bırsey yok watsap elimde mesencır elimde ply sotırden kontrol yapıyorum telefondaşifre bıle yok dökümanlar hep var ben şimdide marketteki kızlara taktım oradakilerle gırgır edip duruyor 😞😞😞
Lütfen kendi ruhsal sorunlarınızı bir burca yükleyerek akrepleri zan altında bırakmayın 🤪

Back
X