Acil destek

Evet aynen nişanlınızı zor durumda bırakmışsınız hem de ne yüzünden yani sorun bumu gerçekten anlayamıyorum. Düğün stresinize veriyorum.

Seninkiler yine iyiymiş en azından al kredi kartını gidin alın diyorlar , düzelirler diye bekleme emin ol böyle gidecekler..bizimkiler ne aradılar ne sordular birde çeyiz sermeye kuzenlerimi çağırdım diye laf ettiler...yok çok kalabalıkmışız falan...gelenler sadece kuzenlerim ve yengelerimdi ve bizde kalabalık olur böyle şeyler..

Hemen hemen bende aynı şeyleri yaşadım ama bizim tek farkımız kayınvalidemler şehir dışındaydı o yüzden gelemediler çalıştığım için de babacığım gitti geldi Allah razı olsun bence sorun edilecek gerçekten bir şey yok kendi ailenin yaptıklarıyla nişanlının ailesini kıyaslama sen onların kızlarısın çok normal bunları yapmaları hem boşverese uzak dursunlar emin ol daha tatlı böyle fazla muhabbet tez ayrlık getirir derler bunlara takılma çok senin nişanlınla aran iyiyse ne mutlu sana keyfine bak tadını çıkar bu günlerin

Tamam karışmamaları güzel diyenler olmuş ama umarım evlendikten sonra da aynı tempo devam eder.
Bir de karışmamak ile ilgisizlik farklı şeyler.
Oğulları elin çocuğu değil, kendi çocukları ve kısmetse 1 kez başından geçecek bu günler, ve o evde kendi oğulları yaşayacak.
Tamam karışmasınlar ama ilgi göstersinler. Tabi bu noktada kırılması gereken siz değilsiniz, eşiniz!
Yani bu onların ailevi sorunu, sizin ya da ailenizin uzaktan müdahele etmesine gerek yok.
Kafanıza takacağınız bir şey yok, bir yola girmişsiniz, suyu bulandırmayın, kendi hazırlıklarınızla (maddi&manevi) ilgilenin.
Başkalarını düzeltemezsiniz, siz kendinizi evliliğe hazırlayın.
Ailenizle olan son günlerinizi gerilimli konuşmalar, kritikler ile geçireceğinize mutlu mesut geçirin, sonra özlersiniz bugünleri.
Şimdiden mutluluklar

Sürekli neden gelmeleri gerekiyor anlamadım siz gidiyor musunuz peki pek siz de gitmiyorsunuz gibi sanki hem neden babanız yapıyor tadilatı düşüyor filan ülkede usta mı kalmadı. Kendi eviniz kendiniz yapacaksınız belki de babası bu tür işlerden anlamıyordur olabilir nişanlınız birini tutuversin evdeki tamiratlar için. Eviniz yapılmış istediğiniz alınmış montajı da mı babası yapacak. Ne alaka yani. Zaten çağırdığınızda geliyorlarmış emri vaki gelemezler ki. Övüyorsa övüyor boşverin. Zaten çokta içli dışlı olmasınlar hem merak etmeyin evlenince daha sık görüşürler. Hani bir şeye karışmasalar istediklerinizi almasalar yapmasalar anlarım da herkes bu işleri sevmez beceremez.

arkadaşım benım kayınperedle validede öyleydi
ben tüm isteklerimi eşime anlattım ve biz herşeyi ikimiz yaptık
çok şükür hiç karoşmadılar 1,5 yıldır evliyiz kaynanam evime 3-4 kez ancak gelmiştir
emin ol böylesi daha iyi hem hiç aramasa hemde maddi yönden destek olmasa ne olacaktı?

Oncelikle cok tesekkur ederim. Beni en iyi siz anladiniz sanirim benim de bahsettigim tam olarak ilgisizlik. Tabi ki nisanlim da bu konudan cok rahatsiz cunku kendisi de herseye tek basina kosturuyor. Kimse de ne yaptin ne ettin bizde bir ucundan tutalim demiyor. Ama dunku konusmadan sonra herkes bizi yalniz biraktigini anladi ve bizde biseyler yapalim eksik ne var demeye basladi. Bu sabah dini nikahimiz kiyildi ve kayinbabam da geldi ki normalde olsa o saatte isini birakip da asla gelmez nisanlima sen kendin hallet derdi. Bu konusma herkese iyi geldi

Biz baslarda gittik ama onlar gelmeyince biz de gitmedik. Hem bizde nisanliykrn surekli erkek evi gelir veya davet eder. Ben cevremde erkek evinin kiz evine gosterdigi ilgi alakayi nisanlimin ailesinde goremeyince zoruma gitti hepsi bu. Evet nisanlim usta tutabilir bu konuda haklisiniz ama en azından oglu aksam gelince ne yaptin ne ettin ne asamadasiniz diye de bi sorabilir bence.

Ya evet bunu da dusunuyorum ve sukrediyorum ama daha iyisi olmasi da cok zor degil diyorum. Ailesi arasa da esin ilgisiz alakasiz biri olsa daha mi iyiydi diye kendimi teselli ediyorum.

Çok sevindim güzel gelişmeler olduğunda :)
Bundan sonrası daha iyi olur inşallah. Siz düğününüze odaklandınız anladığım kadarıyla, iyi ettiniz. Dini nikahınız da istediğiniz gibi olmuş, darısı düğün gününe diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…