acil dışarıdan bakan insanların görüşüe ihtiyacım var

Adamdaki pişkinliğe bak ! ( şifreyi istemenin amacı kurcalamaktır zaten
Bunu bile bile şifreyi veriyor ama yediği haltları silmeyi unutuyor )
Hem suçlu hem güçlü diye buna derler demekki
Özür falan dileme bırak hatta
O sana gelip özür dilesin geçerli bi de sebep söylesin

Adamdaki pişkinliğe bak ! ( şifreyi istemenin amacı kurcalamaktır zaten
Bunu bile bike şifreyi veriyor ama yediği haltları silmeyi unutuyor )
Hem suçlu hem güçlü diye buna derler demekki
Özür falan dileme bırak hatta
O sana gelip özür dilesin geçerli bi de sebep söylesin
İÇİMİ FERAHLATTIN VAALLA ÇOK SAĞOL :KK200:

valla sunuda söylemeden gecemeyecegim 6 yıllık bir işişkim bitti adam ne doğru düzgün facebook kullanır ne diğer sosyal medyalara cok girmez bile telefonu desen hep ortadaydı saklımız gizlimiz yokken aldaatıldıgımı öğrendim gözlerimle gördüm daha doğrusu o yüzden ben capkın olarark bilinen evet baktım diyip kabullenen adamları daha samimi buluyorum adamların etiketi belli capkın uzak durulması gereken ama bide belli olmayanlar var efendi görünün düzgün tipler onların nasıl cıkacıgı pek belli olmuyor

Dışarıdan şöyle baktım... Adam aramış ne amaçla olduğunu bilemem ama... Siz görünce de sizi suçlamış... Konu bu.. Ama kadınlar eşlerine bile şifre ver diyemezler şifre alıyorsunuz. Sonra da hesap soruyorsunuz

Dışarıdan şöyle baktım... Adam aramış ne amaçla olduğunu bilemem ama... Siz görünce de sizi suçlamış... Konu bu.. Ama kadınlar eşlerine bile şifre ver diyemezler şifre alıyorsunuz. Sonra da hesap soruyorsunuz
ne demek şifre ver diyemezler

bu yaşlara sasırdım 18 felan bekliyordum ama sizde güven problemi var öncellikle onu cözün kurcaladıkca baska seyler bulacaksın bulursunda bulamayan kadın yoktur kurcalamayan kadın vardır

valla sunuda söylemeden gecemeyecegim 6 yıllık bir işişkim bitti adam ne doğru düzgün facebook kullanır ne diğer sosyal medyalara cok girmez bile telefonu desen hep ortadaydı saklımız gizlimiz yokken aldaatıldıgımı öğrendim gözlerimle gördüm daha doğrusu o yüzden ben capkın olarark bilinen evet baktım diyip kabullenen adamları daha samimi buluyorum adamların etiketi belli capkın uzak durulması gereken ama bide belli olmayanlar var efendi görünün düzgün tipler onların nasıl cıkacıgı pek belli olmuyor
:cry: işte beni bu tipler paranoya etti

Ben de yaşınızı çok merak ettim, olgunlaşmamış bireylerin yapacağı türden hareketler bunlar.

ben bu şifre istenmemeli olayına tav oluyorum..
tamam herkesin özel hayat alanları olmalı lakin başka kızları arattığını görsem bende sinir olurdum..

bu yaşlara sasırdım 18 felan bekliyordum ama sizde güven problemi var öncellikle onu cözün kurcaladıkca baska seyler bulacaksın bulursunda bulamayan kadın yoktur kurcalamayan kadın vardır
benim böyle huylarım yoktu kendisi sürekli herşeyime girmeye başladı önceki ilşkisi kötü bitmiş benide paranoya etti

:cry: işte beni bu tipler paranoya etti

önce insanlara ön yargılı yaklasmayın herkes aynı değildir ben herkes gibi bakılmasında bir sorun görmedim herkese bakar bu facebook arkadas bulma sitesi değilmi adamı zamanla sen yola getirirsin bence ama sende o azmi göremedim fazla fevrisin cevaplarda bile fevrisin

nasıl gördün?

Bundan sonraki ilişkisinde şifrelerini vermemeyi öğrenmiş olur.
Bundan sonraki ilişkinizde de şifre almayı, telefonunuzu özel mesajlarınızı önüne sermemeyi öğrenmiş olursunuz.

Güven kazanılan değil kaybedilen bişeydir. Birini tanır güvenirsiniz, yanlış bir davranışını gördüğünüzde de güveninizi kaybeder. Siz şu saatten sonra güvenmeyeceksiniz, o da size gğvenmiyormuş zaten. Bir ilişkinin temelinde sevgi saygı güven üçlüsü olmazsa o ilişki de olmaz. Fazla zorlamayın.

benim böyle huylarım yoktu kendisi sürekli herşeyime girmeye başladı önceki ilşkisi kötü bitmiş benide paranoya etti

valla öncellikle sen ne istediğini bir düşün derim nasıl bir adam istiyorsun bu adamda o özellikler var mı eger varsa peki bu adamda aradıgım özellikler ve davranısları tutuyormu evlilik düşünüyormusun bilemem ama suan düşünme evleneceğim insan nasıl olmalı adama lodoslama güvenip 1 ayda hayatının taa içine almıssın aslında sonra sanırım bir dakika demişsin ben napıyorum ver facebook sifreni adamda toymus vermiş kimse kolay kolay vermez kapatalım der en basiti ama yapacak olan her türlü yapar haa uzun sürmez barısırsınız ve burayada yazıyım yine kızımız atar ilk adımı

Back
X