23 / 26Yaşlar kaç bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 / 26Yaşlar kaç bu arada
İÇİMİ FERAHLATTIN VAALLA ÇOK SAĞOLAdamdaki pişkinliğe bak ! ( şifreyi istemenin amacı kurcalamaktır zaten
Bunu bile bike şifreyi veriyor ama yediği haltları silmeyi unutuyor )
Hem suçlu hem güçlü diye buna derler demekki
Özür falan dileme bırak hatta
O sana gelip özür dilesin geçerli bi de sebep söylesin
kapattım olgunlukla alakası yok sadece yerime kendisini koysun istiyorummmmÖnce capslock u kapat, sonra biraz olgun davranmaya çalış.
İkinizde küçük değilsiniz aslında ama sevgilin tam bi salak kusura bakma ama öyle23 / 26
ne demek şifre ver diyemezlerDışarıdan şöyle baktım... Adam aramış ne amaçla olduğunu bilemem ama... Siz görünce de sizi suçlamış... Konu bu.. Ama kadınlar eşlerine bile şifre ver diyemezler şifre alıyorsunuz. Sonra da hesap soruyorsunuz
valla sunuda söylemeden gecemeyecegim 6 yıllık bir işişkim bitti adam ne doğru düzgün facebook kullanır ne diğer sosyal medyalara cok girmez bile telefonu desen hep ortadaydı saklımız gizlimiz yokken aldaatıldıgımı öğrendim gözlerimle gördüm daha doğrusu o yüzden ben capkın olarark bilinen evet baktım diyip kabullenen adamları daha samimi buluyorum adamların etiketi belli capkın uzak durulması gereken ama bide belli olmayanlar var efendi görünün düzgün tipler onların nasıl cıkacıgı pek belli olmuyor
benim böyle huylarım yoktu kendisi sürekli herşeyime girmeye başladı önceki ilşkisi kötü bitmiş benide paranoya ettibu yaşlara sasırdım 18 felan bekliyordum ama sizde güven problemi var öncellikle onu cözün kurcaladıkca baska seyler bulacaksın bulursunda bulamayan kadın yoktur kurcalamayan kadın vardır
işte beni bu tipler paranoya etti
nasıl gördün?valla sunuda söylemeden gecemeyecegim 6 yıllık bir işişkim bitti adam ne doğru düzgün facebook kullanır ne diğer sosyal medyalara cok girmez bile telefonu desen hep ortadaydı saklımız gizlimiz yokken aldaatıldıgımı öğrendim gözlerimle gördüm daha doğrusu o yüzden ben capkın olarark bilinen evet baktım diyip kabullenen adamları daha samimi buluyorum adamların etiketi belli capkın uzak durulması gereken ama bide belli olmayanlar var efendi görünün düzgün tipler onların nasıl cıkacıgı pek belli olmuyor
benim böyle huylarım yoktu kendisi sürekli herşeyime girmeye başladı önceki ilşkisi kötü bitmiş benide paranoya etti