acil dışarıdan bakan insanların görüşüe ihtiyacım var

Ben eşlerin hesaplarının kurcalanmaması taraftarıyım. Zamanında, daha bu facebook yeniyken, ben de baktım sevgilimin hesabına, zor bir dönemdi, ama yine de çok haksız görüyorum şimdi kendimi, adamın kendi eliyle verdiği şifreye rağmen takıntı edinmeye başladım zamanla, resmen insan bir şey bulmak için araştırıyor bir girdi mi, sanki bulsa tatmin olacak gibi, bir hırsla. Çok sağlıksız bir ruh hali. Sonra aklım başıma geldi de bıraktım. Artık dokunmam, her şeyi açık halde önümde olduğu halde girmem. Ben kendime yakıştırmıyorum. Hele oturmuş bir ilişkide, hele ki evlilikte olmamalı.
Ama her şey gizli saklı ise, durmadan telefon gizleniyorsa, laptop şifreliyse tabi şüphelenmekte haklıdır insan elbet. O zaman ne yapılabilir, orası da tartışmalı biraz.. Ama eşiniz şifre de vermiş sizin konunuzda.. Ortada bir şüphe yokken durduk yere evliliğin ve ilişkilerin temeli olan güvenin sarsılmasını doğru bulmuyorum. İnsan kendi ilişkisini neden baltalasın ki? Hadi girdiniz, baktınız merakınıza yenik düşüp, olabilir, bir şüpheye kapılmışsınız diyelim. Neden ekran fotosu alıp da gönderiyorsunuz, bunun yerine insani bir iletişim yolu deneseniz daha iyi olmaz mıydı? Sakin bir zamanda kafamı kurcaladı denk geldim vs deseniz belki adamın tepkisi bu olmayacaktı.
Kaldı ki bir iletişime girmiyorsa kimseyle, başka profillere bakması ne ifade eder...? Hiç iletişime girmiyor olsa bile kafanızdaki tilkilerle o evliliğiniz nasıl çıkacak şimdi bu sarsıntıdan onu düşünün derim. Oturun anlatın eşinize kendinizi sakince, hareketiniz için özür dileyin ama görmüş bulunduğunuz için bu konuyu da konuşmak istediğinizi söyleyin derim. Suçlamadan sakince iletişim yolunu deneyin bir kere de..

Son düzenleme:
ÖNCELİKELE 1 AYLIK BİR İLİŞKİM HERŞEY GÜZEL GİDİYORDU. SONRA BEN FACEBOOK ŞİFRESİNİ İSTEDİM TABİKİ ODA VERDİ BURAYA KADAR SORUN YOK AMA SONRASINDA. ARAMA YERİNDE ESKİ SEVGİLİSİNİ VE BAŞKA KIZLARI ARADIĞINI GÖRDÜM EKRAN RESMİ ÇEKİP ATTIM KENDİSİNE. FİLM ORDA KOPTU BEN NASIL BÖYLE BİRŞEY YAPARMIŞIM AMACIM NEYMİŞ VE 2 GÜNDÜR KONUŞMUYORUZ BİLE SİZCE NASIL HAREKET ETMELİYİM ??:anne:

Bırak ya yok niye baktın yok nasıl bir hakkın var laf ebeliği yapıp üste çıkmış hiçte hatalı diilsin. Ezik gibi sakın alttan alma dimdik dur dedi ki nasıl üste çıkarsın madem aklın eski sevgilinde git ona benimle ne işin var de !

ne alaka bunlar neden arattın amacın nedir diye sorarım sonrasında verdigi tepkiye gore hareket ederim sadece merakmı yoksa baska birseylermi var ilerleyen zamanlarda acıga cıkar zaten..ama burda erkek arkadasın verdigi tepki olmamıs kızarak daha cok gerginlestirmis seni ben sana sifremi verdim hayatım eger kotu niyetim olsa zaten vermezdim aratma sebebimde meraktan vs vs diye bir acıklama yapsaydı daha iyi

Bu arada ben evlilik gibi düşünüp yapmışım yorumumu nedense:110: 1 aylık ilişki yazmış olmanıza rağmen.

Bir aylık ilişkide daha da yıpratıcı olur bu sorunlar. Daha çok yeniyken her şey, bu kriz atlatılır mı, bilemedim. Elbette bu kadar sürede gözü kapalı güvenin demiyorum ama ilişkinizi de ona göre yaşayın. İnsan karşısındakini gözlemleyerek, yaşayarak anlamaya çalışmalı bence güveni hak edip etmediğini. Zamanla ilişki kendi sınavlarından geçiyor zaten bir de siz zorlaştırmayın derim. Bu ilişkinin sonu ne olur, atlatır mısınız bilmem ama yaptığınızdan ders çıkarın derim, başka biriyle de olsa bu sorunu yaşarsınız aksi taktirde. Şimdiden böyleyken evlenince eşinizin her adımını bilmek istersiniz gibi geldi bana ve bu da inanın en çok size zor olur.

Erkek arkadaşınızın hatası da bence şifreyi vermek olmuş. Bu kadar erken neden bu kadar özelinizi açıyorsunuz ki birbirinize? Şimdi leyla leyla gezip tozmanız, birbirinizi tanımaya, ilişkinizin tadını çıkarmaya çalışmanız gerekirken.. Umarım aşarsınız..

Valla biz ortak hesap kullanıyorduk. Kendi isteğimle ayırdım. Eşime yeni hesabını da kendim açtım, hala bana soruyor şifrem kaçtı benim diye. Bu durumda sanırım kimi aratıyor diye merak edip didiklemem abes olur di mi?

Facebook çıktı mertlik bozuldu hele ki belli bir yaşın altındakiler için :işsiz:

Hem suçlu hem güçlü.

ÖNCELİKELE 1 AYLIK BİR İLİŞKİM HERŞEY GÜZEL GİDİYORDU. SONRA BEN FACEBOOK ŞİFRESİNİ İSTEDİM TABİKİ ODA VERDİ BURAYA KADAR SORUN YOK AMA SONRASINDA. ARAMA YERİNDE ESKİ SEVGİLİSİNİ VE BAŞKA KIZLARI ARADIĞINI GÖRDÜM EKRAN RESMİ ÇEKİP ATTIM KENDİSİNE. FİLM ORDA KOPTU BEN NASIL BÖYLE BİRŞEY YAPARMIŞIM AMACIM NEYMİŞ VE 2 GÜNDÜR KONUŞMUYORUZ BİLE SİZCE NASIL HAREKET ETMELİYİM ??:anne:
Kusura bakma ama profile bakmak unutamamakmı bazen iyimi diye hiç düşünmüyomusun geçmişteki kişileri valla ben merak ediyorum çoğu evlenmi,ş mutlu çocuklu hatta dua bile ediyorum yani takılma onu unutmamaktan değildir erkek gidince unutamadım ay takip ediyim demez düz mantık ;)

ne saniyordun bir kosede senin hayatina girmeni mi bekliyordu? ayrica seni de oyle bulmustur degil mi

Ya tamam bik bik bik face mace kurcalamak biraz garip ama konu sahibine de fazla yüklenilmemiş mi.. Merak etmiş ki bakmış adam da hatunların profilinde fink atıyormuş. Tabikide erkek suçlu..
Benim tarzım değil şifre istemem eşimde öyle, yadırgıyorum bu durumları ama yinede sevgilisinin hesabına baktı diye de insan topa tutulmazki ama.
Konu sahibi sevgilin hem suclu hem güclü modunda suan bence ufaktan kes irtibatı hatasını anlayıp adam gibi açıklama yapıp özür diler umarım..

Valla yorumların hepsini okumadim ama yok guvenmedigin adamla neden berabermissin gibi yorumlara gicik oldum.
Yahu 1 aylik iliski. Millet burda 10 yillik kocasina güvenemiyorken kiz nasil guvensin.

GÜVENLE ALAKASI YOK BEN BAŞKA BİRŞEY İÇİN GİRMİŞTİM TESADÜF GÖRDÜM Kİ O WHATSAPPIMA KADAR BAKIYO
güvenle alakası bal gibi var madem yok neden adama kızıyorsun belki öylesine baktı???
öncelikle tesadüfen hareketler dökümü ve ara kısmına girilmez çoğu kişi tarif ettiğin halde giremez hangi tesadüf ve onun sizin WhatsApp iniza bakması sizin hatanız . Tamam sevgiliniz halt yemiş yaptıgi yanlış ama bu kadar da Mic Mic olmayın ya bir siniriniz olsun ne bu o senin WhatsApp a baksın sen facebook a bak sizin hiç özel hayatınız yok mu gerçekten?

senle ilişkisi bir aylık
ben facebook kullanmadım çok anlamam ama senden önce bakmıştır belki

guvenmemekte haklıymışsın bence. hic su yuzune cıkmaya calısmasın

Şifresini istedim tabii ki o da verdi demişsin.Tabii ki derken ? Tabii değil bence.
Daha 1 aylıksınız yahu ne ara şifreler istendi.O da senin whatsup ına bakıyormuş.Bence derhal ayrılın ve bu konulara girmeyeceğin bir arkadaş edin.
Eski sevgilisini araması bir şey ifade etmez,merak etmiştir.Elinizde olsa adamın aklını okuyacaksınız.Hah tamam bak düşündün aklına geldi filan:)

Dibine kadar haklısın. Bakabilirsin tabiki ya, yerinde olsam asla aramam elin kızlarına bakıp kimse tavır yapamaz.

1 aylık ilişkide güven tamamen oturmaz. Güven zamanla olacak bişeydir. Denersin güven sorunu yaşarsın ayrılırsın. O yüzden güvenmiyor musun gibi yorumlar gereksiz olmuş. Ama senin şifre istemen de çok saçma. Kaç yaşındasınız yahu. birşeyden şüphelendiysen o ayrı tabi ama yine gereksiz olgun bir davranış değil. Gördüklerin konusunda da haklılık payın var alınman normal ama öyle ekran resmi çekip yollamak falan. Haklıyken haksız olmuşsun bariz.

Belki eskiden kaldı aramalar neereden biliyorsun zaten daha bir aydır birlikteymişsiniz .
Bir açığı olan insan sana şifre vermezdi diye düşünüyorum ben .. Ya da her türlü kaydı temizler öyle verirdi şifresini ..
Bence unutmuş bile eski sevgilelerini aradığını ..

Back
X