- 29 Mayıs 2017
- 168
- 169
- 23
- Konu Sahibi visne_receli
-
Sürekli bir ağrı ise doğum sancısı olması muhtemel değil ama yine de doktorunuzu aramanız gerekir.Uzanıyorum geçmiyor eşim belime masaj yapıyor o da işe yaramadı. Telaşla hastaneye gitmek istemiyorum. Şu veya nişan gelmedi dakika tutcak kadar güçlü ve düzenli gelmiyor sanki sürekli bi ağrım var
Evet sanki gaz sancım tuvaletim var gibi gittim ama boş boş oturup kalkıyorum. Masajla geçmiyor bel ağrım sürekli olunca tedirgin oldum. Normalde ağrırdı uzanırdım veya eşim masaj yapardı rahatlar geçerdiSancı sebebi ile sanki büyük tuvalete gaz için çıkacak gibiyseniz.özellikle sanciniz olduğunda belinize yapilan masaj ile rahatliyorsaniz.azaliyorsa masajla acilen dr a gidin benim nisanın bile bi kısmı gelmişti bi hafta sonra da doğurmuştum.
Ben de biraz rahatım sanırım, sakinim yani panik yapmıyorum sadece sabahtan beri geçmeyince ve şimdi kasıklarımdaki ağrı da çoğalınca sormak istedim teşekkür ederim bu arada motive içinnSürekli bir ağrı ise doğum sancısı olması muhtemel değil ama yine de doktorunuzu aramanız gerekir.
Ayrıca yok şöyle feci falan yorumlara bakmayın.
Ben gayet suyum geldiğinde evimde duşumu alıp saçımı makyajımı yapıp hastaneye 3 dk aralıklı sancıyla gittim ve daha açılma 4 cm idi.
Ki sunni sancı da aldım bir de.
Hiç öyle abartılan gibi yok ölüyorum falan ağrısı değil, aralıklı olduğu için szi rahatlatır.
Korkmayın, sakinliğinizi koruyun.
Umarım yakında sağlıkla kucağınıza alırsınız, şimdi de bir sorun yoktur.
Sanırım duş alıp geçmezse gidicemDoğum sancısına benziyor anlattığınız. Çünkü ne yapsanız da geçmez. Doktorunuzu arayın. Doğum çantanızı da alıp hastaneye gidin hemen.
Benzer seyler basima geldi koltugu yumruklatacak kadar fena agrilardi ne nisan ne su vardi 35. haftada idim gidince hemen doguma aldilar37+3 haftalık hamileyim. Sabahtan beri belimde korkunç bir ağrı var, öğleden sonra da kasıklarıma ağrı girdi sanki adet olcakmısım gibi. Belirli aralıklarla daha yoğun hissediyorum ağrıyı ama dakika tutacak kadar sık aralıklarla olmuyor. Bu doğum sancısı mı. Nişan veya su gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?