- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.382
- 798
- Konu Sahibi visne_receli
-
Üşütmüş olabilirsiniz diye aklıma geldi.Ben de biraz rahatım sanırım, sakinim yani panik yapmıyorum sadece sabahtan beri geçmeyince ve şimdi kasıklarımdaki ağrı da çoğalınca sormak istedim teşekkür ederim bu arada motive içinn
Bu bir öneri değil ama ben küveti ılık suyla doldurup girmiştim. Sancı yine geçmemiş ve düzene girmişti. Hastaneye gitmiştim hemen. Birkaç saat sonra doğum yaptım zaten. Duş almak yerine böyle mi yapsanız acaba?Sanırım duş alıp geçmezse gidicem
Ben sizin yerinizde olsaydım duş almazdım.Doktoruma şuan ulaşamadım bi duş alıp takip edeceğim geçmezse gideceğim bir şey çıkmasa bile en azından ihmal etmemiş olurum
+1Bu bir öneri değil ama ben küveti ılık suyla doldurup girmiştim. Sancı yine geçmemiş ve düzene girmişti. Hastaneye gitmiştim hemen. Birkaç saat sonra doğum yaptım zaten. Duş almak yerine böyle mi yapsanız acaba?
37 haftalık daha çok erken degilmi başka bir şeyde olabilir37+3 haftalık hamileyim. Sabahtan beri belimde korkunç bir ağrı var, öğleden sonra da kasıklarıma ağrı girdi sanki adet olcakmısım gibi. Belirli aralıklarla daha yoğun hissediyorum ağrıyı ama dakika tutacak kadar sık aralıklarla olmuyor. Bu doğum sancısı mı. Nişan veya su gelmedi.
bende evimde sancimi cektim sizin gibi evet kendi dogum sancimiz dayanilmiycak gibi degil ama suni sanci gercektende ya oluyorum ya doguruyorum her kesin aci esigi farkliSürekli bir ağrı ise doğum sancısı olması muhtemel değil ama yine de doktorunuzu aramanız gerekir.
Ayrıca yok şöyle feci falan yorumlara bakmayın.
Ben gayet suyum geldiğinde evimde duşumu alıp saçımı makyajımı yapıp hastaneye 3 dk aralıklı sancıyla gittim ve daha açılma 4 cm idi.
Ki sunni sancı da aldım bir de.
Hiç öyle abartılan gibi yok ölüyorum falan ağrısı değil, aralıklı olduğu için szi rahatlatır.
Korkmayın, sakinliğinizi koruyun.
Umarım yakında sağlıkla kucağınıza alırsınız, şimdi de bir sorun yoktur.
Hayir erken degil bende 37 de dogurdum boyle seyler soylerek panik yaptirmayalim bence37 haftalık daha çok erken degilmi başka bir şeyde olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?