ACİL! Doğum belirtisi mi?

Ben de biraz rahatım sanırım, sakinim yani panik yapmıyorum sadece sabahtan beri geçmeyince ve şimdi kasıklarımdaki ağrı da çoğalınca sormak istedim teşekkür ederim bu arada motive içinn
Üşütmüş olabilirsiniz diye aklıma geldi.
Benim ikinci doğumumda inanılmaz bir mide bulantım ve kusma olmuştu, zehirlendim diye acile gidip doğumun başladığını anlamıştık.
Vücut farklı tepki de veriyor olabilir, her ihtimale karşı arayın doktorunuzu.

Sanırım duş alıp geçmezse gidicem
Bu bir öneri değil ama ben küveti ılık suyla doldurup girmiştim. Sancı yine geçmemiş ve düzene girmişti. Hastaneye gitmiştim hemen. Birkaç saat sonra doğum yaptım zaten. Duş almak yerine böyle mi yapsanız acaba?

Sancıların başlamış. Dr git nts ye gir

Doktoruma şuan ulaşamadım bi duş alıp takip edeceğim geçmezse gideceğim bir şey çıkmasa bile en azından ihmal etmemiş olurum

Doğum sancısı da olabilir, son haftalara geldiğiniz için ağırlıktan oluşan ağrı da olabilir. Bunu ancak doktor söyleyebilir size.

Benim acı eşiğim yüksektir. Ben filmlerdeki gibi bağıra bağıra sancı içinde hastaneye gideceğimi sanıyordum mesela. Öyle olmadı. Sabahtan gece 1'e kadar devam eden garipliklerin doğum kasılmaları olduğunu suyum gelince anladım. Gece birde hastaneye gittim meğer doğuruyormuşum :) sabaha kadar da o kasılmalarla uyudum mesela. Açılma çok az olduğu için lanet suni sancıyı verdiler. 12 saatin sonunda doğurabildim. Benim doğum tecrübem bu, ancak bir başkası aynı şeyi anlatırken faciadan bahseder gibi anlatıyor. O yüzden ne desem boş. Belki rutin son hafta ağrıları. Belki doğum başlangıcı. Hastaneye gidiniz.

Doktoruma şuan ulaşamadım bi duş alıp takip edeceğim geçmezse gideceğim bir şey çıkmasa bile en azından ihmal etmemiş olurum
Ben sizin yerinizde olsaydım duş almazdım.
Doğum başlangıcı ise yaşadığınız süreci hızlandırır, kasları gevşetir çünkü.
Emin değilken böyle bir riske gerek yok derim.
Ağrı hafiflemesi için oturma banyosu tarzı bir şey yapın kısa süreli ve o telefonunu açmayan doktorunuzu inatla arayın!
Ne biçim iş yahu, ne demek açmamak!

+1
Eğer bebeğinin hareketlerinde bir sıkıntı yoksa bencede küvete ılık su doldur, ve biraz kendini rahatlatmaya bak...

Doğum ağrısında sürekli bir ağrı olmaz.yani en başındayken.
Acilde nst çektirebilirsiniz yani biz ne desek boş

ama yani.... hamilesiniz beliniz agriyo. bu dogum belirtisi de olabilir baska birsey de olabilir. muayene olmaniz sart. bebek hareketleri nasil?

Hemen acile gidin dogum da olabilir en azindan iciniz rahatlasin durmayin bence..

Herkesinki farkli olabilir ama dogum sancilarim adet sancisi seklinde baslamisti giderek artmisti o cok siddetli olan agrilar da en son artik acilma ilerledikce olmustu. Sizinki baska bi agri da olabilir bobrek agrisi falan. bi gitmenizde fayda var. Nst ye baglarlar sanciysa cikar zaten mudahale edilir ona gore

Valla ben boyle rahat insan gormedim kadin evde, kocasina beline masaj yaptirirken, kendisi de bilg basinda kk’da takilirken doguracak belki de

Konu sahibi arkadasim, herkeste nisan gelmez, suyu da kimi zaman doktor patlatir. Ben 2. Dogumumda hastaneye gittigimde suyumu dr patlatti ve aciklik 7 cm di

Bana normal geliyor benim de doğumama bir hafta kala falan arada şiddetiı ağrı girip çıkıyodu

37 haftalık daha çok erken degilmi başka bir şeyde olabilir

Canım illaki şu veya nisan gelicek diye birşey yok düzenli aralıklarla gelirse doğum sancisidir ilk doğumumda ne nisan geldi ne şu 24 saat sancidan sonra doğum yaptım yürüyüş dus falan iyi gelir belki doktorunuza bir arayıp danışın yine de

bende evimde sancimi cektim sizin gibi evet kendi dogum sancimiz dayanilmiycak gibi degil ama suni sanci gercektende ya oluyorum ya doguruyorum her kesin aci esigi farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…