Acil durum bir bakarmidiniz

Nkyb

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
230
27
18
31
Mehaba arkadaslar ben dolgu yaptirdim ve nedense 1 yil sonra eritirdim ama dolgu olmayan yerlerede eritme islemi yapinca yanagim yanagimin ustu fanlan eridi çöktu acaba zamanla duzelirmi veya napmam lazim duzelmesi icin hic basina boyle bisey gelen varmi cok piskojim bozuldu cok uzuluyorum

Çok geçmiş olsun, bende 25 gün önce dolgu botxs yaptırdım bir arkadaşımın doktoruna bir daha yaptırmam:) geçici bir işlem çok fazla para yazık , ilk zamanlar asimetri beni çok rahatsız etti elmacık kemiklerime çeneme yapıldı dolgu, sizin yazınızı okuyunca eriyince ,başka yerlerde çökme durumu inşallah yaşamam...yüz işlemleri insanın moralini bozabiliyor. Umarım çözümlenir sorununuz

Aynen ole cok pikojim bozuluyor 3 aydirda cok agriyor dokunamiyorum siz eritme islemi yaptinizmi

Aynen ole cok pikojim bozuluyor 3 aydirda cok agriyor dokunamiyorum siz eritme islemi yaptinizmi
Ben ilk yaptırdığım da eve geldim kamyon çarpmış gibi morarmıştı ağrı da vardı iki hafta sürdü bu durum yambul yumbul bir yüzdü oturdu şimdi. Yok eritme yaptırmam 7 cc zaten yanaklara çeneye dağıttı dr, sizin hala niye ağrı var acaba bir sorun doktora

Lenfatik sistemi acmak amacli hafif baskilamadan yüz masaji yaparsaniz erir diye dusunuyorum
Kafein tüketimi az olmali max 1 bardak ve c vitamini takviyesi
Umarim duzelir yüz vucut gibi degil psikolojiyi cok etkiliyor haklisiniz

Bozmayın moralinizi mutlaka çözümlenir.. dediğim gibi vücut gibi değil. yüz insanın canı sıkılıyor
Ben sadice isik dolgusu yaptirdim 1 yil gectikten sonra eritme islemi yaptirdim ama eritme yanamada yapti o yuzden yanagimda eridi cok piskojim bozuluyor cok acama dokum yerine gelirimi siz de cok dolgu yaptirmisiniz 7cc derken yedi tup mu oluyor

Ben sadice isik dolgusu yaptirdim 1 yil gectikten sonra eritme islemi yaptirdim ama eritme yanamada yapti o yuzden yanagimda eridi cok piskojim bozuluyor cok acama dokum yerine gelirimi siz de cok dolgu yaptirmisiniz 7cc derken yedi tup mu oluyor
Işık dolgusu farklı bir işlem galiba çok da bilmiyorum yüzdeki işlemleri, ben yüz germe için iki üç kere gün alıp vazgeçtim korku dan ufak işlemlerle nereye kadar giderse gitsin durumundayım. Yaşım 48 yapılan işlem yanak dolgusu yüzü yukarı toplamak için birde çene dolgusu 1 yıl gidiyor dedi yaptıran arkadaşlar eriyormuş sonra, ışık dolgusun da eritmeyi sizmi istediniz ? 7 dağııttı işte çene ovalındaki kaybı yukarı kaldırmak için. Sizin sorununuza doktorunuz ne diyor ? Nasıl çözümlenir miş? Dolgu botoxs mu yapan arkadaşımın kadın doktoru iki günde bir aradım yada o aradı sordu. Siz işlemi yapan doktorla irtibata geçin mutlaka

Son düzenleme:
Ben isik dolgusunda sikinti yasamdim eritkten sonra yasadim doktor duzelmez diyor dolgu gerekli orayi diyor dolguda yaptirmak istemiyorum cunku zamanla yuzu cok sarkitiyormus gerce yapilacak yer sadice burnumun yanina o kadar ama iste korkuyorum ben 27 yasindayim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…