- Konu Sahibi uzumbugusu
-
Etme bacım, delirdinmi, tak o yüzüğü çabukkaydirigubbakcemile
yuzuk parmakdan bukadar cabuk cıkmamalı..Ben çıkardım cnm..Babasını aradıgı fakat kaale alıp beni aramadıgı için..
sakın uzme kendını canım emınım esın nedenı acıklar sakın kendını yıpratma..Walla delirdim gibi bişey..
Kaç gündür kendimi yiyorum yaaaa
senağlama
yuzuk parmakdan bukadar cabuk cıkmamalı..
bence gerı tak canım..
asimai ne oldu birşey yazdımı canım,merakla bekliyorum bende
canım belki eşinizin işi çok yoğundu o ara size ondan cevap yazamamıştır.
bir nedeni vardır muhakkak yerimseniben
üzülme :1hug:
iş yoğunluğu basit bi bahanelmaz:
insan konuşmak istedi mi neler yapıyor
Di mi??
Bencede..
senağlama
Kuzum şu an nasıl sinirliyim biliomusun,onu bi kaşık suda boğacak kadar..
zaten sinirim yatışsın diye açtım bu topiği..
Aslında ben neden aramadı diye düşünmek istemiyorum.o yokkende güzel vakit geçirdiğimi düşünmesini istiyorum..hatta bunun içinde elimden geleni yaptım gezdim dolaştım ama yok..sanki bişey beynimi kemiriyo yaaa..
asicim amacım seni üzmek değil fakat böyle durumlarda ben çok kızıyorum
çünkü ben istesem iki elim kanda olsada ararım
ama karşıdaki aramazsa hem üzülür hemde sinirlenirim
bence eşini takmıyormulş gibi yap, hatta o arayınca açmalmaz:
anlasın bakalım konuşmak isteyipte konuşamayınca nasıl oluyor:mymeka:
ha yatakları ayıracak kadar da bişi yok bunu da kafana sokkaydirigubbakcemile5
eeee daha yazmadımıı.. bana kalırsa o da kendine göre şehir dışında ya bak bi kere bana yazmadı diyede size darılmış olabilir bu erkek milleti bi enteresan ben çözemedim enteresan kişilere bi yenisinide ben kattım
bencede saruböck çok doğru söylüyor
yatak ayıracak yüzük çıkartacak kadar kendinizi yiyip bitirecek bir durum yok şu an, siz sinirlendiğinzile kalacaksınız, eminsinizde eşinizden
iş miş derkenn insan dalr gider, insan havada almak ister, bu sizi sevmediği, sizi düşünmediği anlamınada gelmez, erkekler düz mantıkdır, genele bakar, detaya inmezzz, babasınıda laf ederler diye aramıştır. çok polyanna gördüm yaaa kendimiiii
bana göre siizn yapacağınız, geldiğinde çok merak ettiğinizi, çok özlediğinizi, sesini duymanın onu rahatlattığını söylemek( kırıta kırıtaa) e bu adamda taştan duvardan olmadığına göre hemide sizi ve çocuğunzuu çok özleyip döneceğine göreeeee,eminim sizi üzdüğünün farkına varır be kendince suçluluk hissederr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?