- Konu Sahibi uzumbugusu
-
Bence çok büyütüyorsun
O yazmadıkça bende yazmam diye gurur yapmışsın ben olsam ondan önce sorardım
Neden havalara girsinki ben merak ediyorum hoşuna giderdi...
isterse işten başıonı kaldırmıyo olsun sen evlisişn eşin bu ve yanında bebegin varrrr..
srumluluk sahibi olan insan arardıı....
ben olsam çok kızardımm ...
konuşmaz yüzüne bakmaz telefonda onu fırçalardımmm
bsy sorcam kaldığı oteli bilmiyormusun yada ingilizcen varmı?
eğer ıksııde varsa nettesın madem ara otelden onu iste konuş onu çok merak ediyorsan sende arayabılırsın atle deve degılkı belki adam meşgul hem şu olay var yurtdışına çıkan erkeklerın çoğunda bız burda naparsak yapalım nasıl olsa ülkemize dönücez o orda mantığı.kusura bakma ama ben neler görüyorum yada duyuyorum yurtdışına çıkan aynı şirkette çalıştığım insanlardan oh o aramasın sende arama orda boynuzlan gelsin türkiyeye girsin yatağına.başka derdi varmıydı.bence kapris yapacağına ara bır an önce.sonra geldiğinde istersen yatağına almazsın istersen konuşmazsın...
eğer ıksııde varsa nettesın madem ara otelden onu iste konuş onu çok merak ediyorsan sende arayabılırsın atle deve degılkı belki adam meşgul hem şu olay var yurtdışına çıkan erkeklerın çoğunda bız burda naparsak yapalım nasıl olsa ülkemize dönücez o orda mantığı.kusura bakma ama ben neler görüyorum yada duyuyorum yurtdışına çıkan aynı şirkette çalıştığım insanlardan oh o aramasın sende arama orda boynuzlan gelsin türkiyeye girsin yatağına.başka derdi varmıydı.bence kapris yapacağına ara bır an önce.sonra geldiğinde istersen yatağına almazsın istersen konuşmazsın...
Bir kere evli olduğunuz için ben yazmam o yazsın gibi bir gurur yapmanız bence yersiz. Siz sevgili seğilsiniz, bir eş hele de yurt dışındaki kocasını tabii ki merak edecek. O konuşmazsa ben de konuşmam gibi bir mantığa girmeyin, başına birşey gelmiş olabilir diye endişelendim diyebilirsiniz pekala. Ama zaten msni babası kullanıyormuş anladığım kadarıyla, babasını iş için de aramış olabilir tabii, ama sizin aranızdaki bu aramama olayını da anlayamadım, insan uzakta olan eşini merak etmez mi (her iki taraf için de söylüyorum) İlk telefonla arayamam dediğinde söylemeliydiniz bence, beni mutlaka hergün ara, iyi olduğunu bileyim sesini duyayım diye.
Ya bir de neden evlilik istemiyorsun diyolar. Al işte. Sevgili olunca araba kullanırken bile mesaj atan adam evlenince 6 gün aramıyor. Bu erkekleri el üstünde tutmayacaksın. :umursamaz:
vur deyince öldüren cinsteniz biz kadınlar
babasını iş için aramış olabilir eşiniz..
lakin bu kadar gün eşim çocuğu ne yapıyor diye aramaması büyük düşüncesizlik
yatakları ayıracak boyuta getirmeyin olayı.. ve arkadaşlarında dediği gibi hiç takmıyormuş gibi yapın. o yokken çok gezdiğinizi, eğlendiğinizi anlatın.. e sen de hiç aramayınca kendinimi bekar gibi hissettim deyin.. belki anlar uzaklarda da olsa ailesine sahip çıkması gerekiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?