• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil düsüncelerinizi alayım, Lütfen?!

Ondan mi 5 ayda o kdr uzulmuski yuzu degismis

Tatlım bi ona sor bakalım, belki senin ayrılık acından daha önemli sorunları vardır, aklına bile gelmiyorsundur belki?

Şu tipleri de anlamam he, ayrıldım üzüldü hayatına birini almış çirkin ama beni unutmuş mudur? *yok yok gönlünü eğliyordur onla

E daha ne yapcan sana ve ailene saygisizlik yapmis adami? Ne diye stalkliyorsun sosyal medyadan, ne diye arastiriyorsun ne yapiyor ne ediyor diye? Yok kiz cirkinmis de, onla mantiken birlikteymis de :ukala::ukala::ukala: Nasil bir ruh haline girmissen artik, egona yatirim yapiyorsun acından. Tamam tamam sen daha guzelsin. Oldu mu? Ama o artik baskasiyla birlikte. Gecmisler ola.
Yaa bir de güzel olan kazanmaz. Kaliteli olan kazanır.

Yani hiçbir erkek yüzü güzel diye bir kadina uzun süre katlanmaz. Yaninda huzur bulduğu, mutluluk veren, eglenceli, iyi kalpli ve çekici bir kadın isterler.

Arkadaslar Merhaba,
Yaklasık 4 ay önce ayrıldıgım sevgilimden, yeni bir iliskiye baslamis fakat sosyal medyasindan vs iliskisinin olduguna dair hicbir sekilde anlasilmiyor, baska bir sekilde ogrendim sevgilisi oldugunu.
Sevgilimden ben ayrıldım, Söz, nisan yapmak istiyordu, ben biraz ileri tarihe atalım diyince adeta delirdi, tehditler vs . Ailem de duyunca istemedi. Ayrıldım ama barismak istedi bi sure cok uzuldu. Ciddi bir iliskimiz varken ayrilmak zorunda kaldım, Ve beni her yonden cok begenirdi. Su anda sevgilisi oldugu kız gercekten cirkin vs vs sok oldum ogrenince. Sizce bu kadar cabuk unutmus olabilir mi?
Neyi değiştir
Bize ne
Size ne
Bu üçünden birini seç

Hey tatlım srnin kac ayda yapamadıgını kız 1 ayda yapmiş . Sanırım buna catladın :) oh iyi olmuş kız kapmış guzrl oglanı

Senin o cirkin gördüyün kiz seni sevgiline coktan unutturmus bile. Demekki kiz aklini basindan almis ayaklarini yerden kesmis senin eski sevgilinin. Yoksa bukadar cabuk senden vazgecmez yeni iliskiye baslamazdi.

Back
X