Sgkyi maaş üzerinden yatiriyolar net kalan 2 bin oluyo bize yalnız kredi kartlarini n asgarisini yatıyoruz galiba bu problem olurNormalde Evin toplam tutarının %25 ini ödemeniz gerekiyor.
Ayrıca eşinizin SGK sı aldığı maaş üzerinden mi yoksa asgariden mi yatıyor?
Birde kredi kartı borcunuz yada bununla ilgili puan düşürecek bir durum oldu mu?
Şuan hamileyim calismiyorum kira vermiyoruz kayinbabanin dairesinde oturuyoruz kiraya versek diye dusundum kira artı kendimiz odeme yapsaksizin geliriniz yok mu? kaç yıl kredi çekeceksiniz, mesela 100 bin liranın 10 yıl geri ödemesi 1400-1600 arası değişiyor bankalara göre. 2000 tl maaşla bunu karşılayabilecek misiniz? (banka böyle düşünecektir)
Şuan hamileyim calismiyorum kira vermiyoruz kayinbabanin dairesinde oturuyoruz kiraya versek diye dusundum kira artı kendimiz odeme yapsak
Hangikredi.com dan hesaplatabilirsinizBankalarla gorusmek lazım demek ki bide kredi hesaplamayi bulamadım netten bilen varsa yardımcı olur mu
Yanı zor gozukuyor bize şimdi hesapladım da 1400 TL odeme 10 sene yapiyo kiraya versek ustune eklesek olur gibi sankikart asgarilerini ödüyorsanız sistemde gözüküyor, çoğunlukla red cevabı alırsınız. inşaat şirketleri şöyle kredi çıkartıyor tamamını, şirket kendi üzerine çekiyor, siz de o şirkete borçlanmış oluyorsunuz. haliyle daha güçlü bir sermaye ödeme güvencesi vs vs, ben mesela memur olduğum halde gitsem 600 bin krediyi imkansız çekemem, ama sevgilimin şirketi var nerdeyse senede 2 kere 600 bin kredi çekip kapatıyor çekip 200bin 300bin gibi ödüyor falan ona trink diye veriyolar vermeyen olursa da sizinle çalışmayız diyip ufacıcık bi tehditle üç dakika içinde onay alıyolar.
Hayırlısı artık tesekkur ederimiçinde oturmayacaksanız daha düşük fiyatlı evlere baksanız, kredi daha az olur yine kiraya verirsiniz gibi gibi şeyler yapılabilir, ama şu an krediler çok yüksek ekonomi çok kötü, dikkatli davranmanızı tavsiye ederim.
Ah ahh zıkkım para birikmiyo bebekte yolda ihtiyaçlar bitmiyor kiBence almayın
Biraz daha birikmişinizin olması lazım
O kadar kredi nerdeyse 200000 borca gireceksiniz.2 000 maaşla çok zor iyi düşünün derim.kira vermiyormuşsunuz zaten biriktirmeye çalışın.kredi kartlarının borçlarını kapatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?