Acil ev almamız lazım bankada çalışan arkadaşlar bakabilir mi

Peki tapuyu ne zaman alıyorsunuz. Senetleri yaptıktan sonra sanırım?
Çok çok güvenilir biri olması lazım ama ev gibi yüksek değerli şeyler için bu tür durumlar kardeşi kardeşe düşman eder.
İster senetlerden sonra ister once
..ona gore ayarlanir her sey...ama yazdiginiz cok dogru.millet dusman.olur

İster senetlerden sonra ister once
..ona gore ayarlanir her sey...ama yazdiginiz cok dogru.millet dusman.olur
Bana hiç güvenilir gelmedi. Yani kardeş bile olsa ev sonuçta uzun vadede ödeme gerektiren bir şey.
Bankadan kredi çekerim daha iyi.

Bana hiç güvenilir gelmedi. Yani kardeş bile olsa ev sonuçta uzun vadede ödeme gerektiren bir şey.
Bankadan kredi çekerim daha iyi.
Esasen ev alan icin bu yontem daha ucuza gelir....yoksa baska faydasi yok.kredi olursa satan da paradini hemen.alir taksitle almak yerine....

2000 lira maaş ile bebek yeterince sizi zorlayacakken bir de kredi ödemesi mi alacaksınız üzerinize? zaten kira vermiyormuşsunuz eviniz olsa ne olacak, olmasa ne olacak.. bence birikiminizi bebeğinize yapın..

bankada maaş bordondaki net getirisini %70 alıyor
2000*,70=1,400tl en fazla ödeyebileceğin tutar
maaş bodronda bu gözüküyorsa
eşimde borcu harcı yok bankada kredi puanıda yüksek dersen yetmezse kefil olur
ben olsam daha fazla nakit biriktirir öyle ev alırdım
şu anda faiz oranları çok yüksek
hükümet kurulmadan iç savaş bitmeden bir şey alma derim

2000 lira maaş ile bebek yeterince sizi zorlayacakken bir de kredi ödemesi mi alacaksınız üzerinize? zaten kira vermiyormuşsunuz eviniz olsa ne olacak, olmasa ne olacak.. bence birikiminizi bebeğinize yapın..
İnsan işte kendi evim olsun diyor burada geçici oturuyoruz elbet gidicez bi gün ne yaparsak şuan kar

Evet haklisiniz 1400 TL bide 10 sene yapiyo paşa paşa para biriktirmek gerek Türkiye şartları şuan zor

Evet haklisiniz 1400 TL bide 10 sene yapiyo paşa paşa para biriktirmek gerek Türkiye şartları şuan zor

en iyisini yaparsın canım
galiba oturmuymuşsun
birikir ALLAHIN İZN. para

Senetle falan ev almak ilk kez duyduğum bir şey.
Ev ipotekliyse bir de çok daha çıkılmaz bir duruma girersiniz.
Yolu yordamı belliyken neden uğraşasın ki senetle?
Bende ilk kez duydum :)) hadi ödemedim ne olacak. Ya da Öldüm gittim kaçtım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…