ev taşıma,zemin kat

zezeynap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2021
76
21
38
37
Çok acil tecrübelerinizden faydalanmaya ihtiyacım var hanımlar.Şuan ara katta oturmaktayım alt komşuyla kavgalıyoz terbiyesiz pisliğin teki tam anlamıyla.Üst kattakş desen ne gece ne gündüz gürültüsü bitmez sinir hastası oldum artık bırada.Bu sinirim çocuklara da yansıyor uykusuzluk çok yordu beni.Çocuklardan değil gürültüden yatamıyorum her neyse sorum şu ki şuanda acilde semin kat kendine ait bahçesi olan bir ev buldum.Gittim baktım 6 aydıe oturulmuyor küf namına bişey göremedim boyasız olmasına rağmen.Korkum pis su basması böcek ,tuvaletten fare çıkması vs.Kedileri severim bakarım da ama onlar da sineklik düşmanı sanırım.Ama çocuklarımı da artık dur yapma etme diye kalplerini kırmadan büyütmek istiyorum.Ben de bir huzur istiyorum.Zemin katı tercih etmek çok mu kötü olur.Çocuklar illa koşuyor gürültüsü oluyor kimseyle uğraşmak istemiyorum.Deneyimleriniz varsa acilinden almak isterim ki hemen gözümü karartıp taşınıcam bu lanet olası yerden nefret ettim çünkü.Bundan daha kötü olalir mi bilmeyorum.Site içi havuzu da varmış çocuklar için iyi olur dşyorum ama diğer olumsuzluklar kafamı kurcalıyor.

6 senedir bahçe katında oturuyorum. Pis su basması hiç yaşamadım tuvaletten fare çıkmasını hiç görmedim yaşamadım da şükür evin içinde böcek olmuyor ama bahçe katında olduğumuz için bahçede illaki oluyor arada bir gelen kirpi ailesi bile var.

Bir yildir bahce kattayim daha fazla bocek oluyor ama ilaclama yaptirabilirsiniz. Bahcede cocukların özgürce oynamasi cok iyi oluyor yazin temiz havada oturmak vs . Tuvalete kapak taktirirsiniz giremez zaten fare hic gormedim duymadim. Oğlum rahat rahat oynuyor memnunum bence taşının. Su basmasi kismini bilemiycem evin konumuyla alakali sanirim o.

Zemin kattayim fare hiç görmedim suda basmadı bu kadar baskı yerine taşının kurtulun onlardan. Hem bahçeli çocuklar için iyi olur ayrıca site içi ise tehlikesiz de olur

Bahce ortak alan mi? Birde bahceye ust katlarin balkonu penceresi bakiyor mi

Bizim sitede giriş katlardaki komşuların temel şikayeti balkondan silkelenen şeyler oluyordu. Bir kere kısır bulmuş arkadaş, birisi sigara izmariti atmış vs. Şimdi kapattılar verandaların üstlerini.

Bizim zemin katın tuvaletinden Su atıyor çok yağmur yağınca o da buranın alt yapısından kaynaklı sanırım. Asansör sesinden çok rahatsız kendisi , asansörün önünde bağırıp çağıran çocuklardan daha çok. Fare böcek olayını duymadım hiç arkadaşımdan. Kendine ait bahçesi varsa şirin olur , masa sandalye atıp kahvaltı bile yapılabilinir.

10 yıl bahçe katı evde (apartman zemin kat) yaşadım. Tek kötülüğü alt boş olduğu için kışın ev biraz soğuk oluyor. Ama her ev için geçerli değil. Bizim evimizin yalıtımı yoktu o yüzden belki de soğuktu bilmiyorum. Rahatlık bakımından bakılırsa çok rahat ara katta oturmaktan. Böcek sorununu sineklik çözer evet biraz böcek sinek çok oluyor her camda sineklik vardı bizim çok rahattık

Zemin kattayim fare hiç görmedim suda basmadı bu kadar baskı yerine taşının kurtulun onlardan. Hem bahçeli çocuklar için iyi olur ayrıca site içi ise tehlikesiz de olur

Ülkemizde zemin katta bile fare görülmeyebiliyor kediler sağ olsun. Arkadaşım Londra'da 3. Kattan bile ev alırken fare var isterseniz daha yüksekten alın diye uyarılmış

Ülkemizde zemin katta bile fare görülmeyebiliyor kediler sağ olsun. Arkadaşım Londra'da 3. Kattan bile ev alırken fare var isterseniz daha yüksekten alın diye uyarılmış

Ben de taşınmak istiyorum, alt katımızda zihinsel engelli bir genç var hayatı bize dar etti duvarlara vuruyor vurduğunda binayı titretiyor, bağırıyor, deprem oluyor sanıyoruz, hele İstanbul depremi olduktan sonra daha bir korkar olduk, deprem olduğunda ilk bizim daire göçer diye tahminde bulunuyoruz. Allah herkese komşunun da hayırlısını versin

Bizim yan binamızda var o da duvarlara vuruyor.Ona bişey diyemiyorum kadın da çaresiz bağırıp çağırdğını duyuyorum.Bir ara okdr çok yapıyordu ki çocukları uyutamıyordum.Artık yapmıyor nasıl bıraktı bilmiyorum ama çok dua etmiştim.Zor her iki taraf için de.

ben yuksek giris bahceli evdeyim o kadaaaarr mutluyum ki. hem cicek yetistiriyoruz, hem ilkbahardan sonbahara bahcedeyiz, hem bahcede projektorle film izliyoruz. bundan sonra asla bahcesiz evde oturmak istemiyorum.
ust kattan insanlar bizi gormesin, mahremiyet saglansin diye tepe brandasi cektik uv filtreli, hasir gibi şık duruyor. kediler gelmesin diye teller cektik. simdi sadece cok azimli olan birkac kedi gelebiliyor, onlar da haketti diye bir sey demiyoruz. en azindan azmediyorlar:) bocek vs hic olmadi sinek desen camlarda zaten sineklik olmasi lazim giris kat.
ustte bir arkadaş camdan sirkelenenler demis. ona da dikkat etmek lazim, nezih mahallede boyle seyler olmaz ama ucuz bir semtse tepeden sofrabezi falan silkeleyebilirler.
ama bizim ev yüksek giris ve mustakil giris yani disaridan kimse bizi görmüyor . apartmanin geri kalaniyla bir baglantimiz yok.
eger sizi bahce de gelenin gecenin dikizleyemeyecegi - evde perde acik olsa bile mahremiyetinizin saglanacagi bir evse tut derim.

Yan bina mı, yan daire demek istediniz heralde. Bu kişi bırakmıyor maalesef ve evi başımıza yıkacak. Depreme gerek kalmayacak yani. Bunun annesi bağırmıyor da, hiçbir tepki vermeden dinliyor. Kriz 1 saat sürüyorsa 1 saat boyunca bağırmasını ve duvara vurmasını bekliyorlar. Çocuk en son yorulduğunda bırakıyor. Hayatımız kaydı resmen, ev sahibine de çok kızgınız bizi kimse uyarmadı buraya taşınmadan önce

Evet yan binamız bitiş binalarımız.Bizim yatak odasıyla çocuğun odası yanyana.Sürekli duvara vururdu tam oğlumu yyutmuş olurdum saatlerce durmazdı.Çok şükür bitti yapmıyor artık haftanın 6 günü eğitimde zaten.

Yarın tekrar bi bakıcam evin detaylarına,istinat duvarı var alt kısımda kalıyor ev bina girişiyle bahçenin alakası yok bu güzel.Bahçe de baya büyük isterseniz kapı yaptırabilirsiniz dediker.Sineklik de yaptıracam ev sahibi.Yüksek giriş bir nebze daha iyidir bu direk toprakla bir olduğu için korkum oyüzden.Isınma problemi illaki olur tabi bu da var.Ama çocuk büyütmek için çok avantajlı olur bahçede olurlar istediği gibi oynar alttaa kimse yok bunlar baya artı benim için tabi de.Bakalım korkuyorum tekrar tekrar pişman olmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…