acil fikir danismam lazım. bosanirken bile insan olamayan bu varliklara napmaliyim lutfen bakin

Hirsizligi yapan kim? Onu savciliga sikayet edin. O zaman isin rengi degisir.
Yani şöyle eşim olcak insan benden habersiz bilezikleri ailesiyle bozup harcıyor bi kac tane kalıyor geriye bana bankaya koyduğunu söylüyor meğerse kalanlarda annesi saklıyor . ben bunu bi şekilde öğreniyorum kalanları alıyorum ama daha sonra yine bi kavga edisimizde benim haberim olmadan gidip bozuyor bileziği . bunlar benim gozumde hırsızlık resmen oyun oynuyorlar bana . bütün takilarim gitti bu şekilde. En son kavga edip evden ayrilcagim zamanda bulaşık yıkamak için cikarttigim alyansimi alıp cebe atıyor. İnanın utanıyorum ya

Yok ben girerim gündüz işyerinde olur hadi olmadı polisle girerim amaaaa sonrasında pislik çıkarıp abim yaptı sanıp abime saldirabilirler tek korkum bu ne bilim bilmiyorum ki .
O zaman yalnız gitmeyin yanınızda şahidiniz olsun

Bunu yaparsam aileme soylemiycem çilingir bulur giricem ama iste sonrasında ya olayı buyuturlerse ki zerre kadar hakları yok ama iste ... Of bilmiyorum bazen boşver pititpiti allaha havale et diyorum haram olsun diyorum . bazen bunca sey yanlarına kar kalamaz resmen aptal yerine koyuldun diyorum soyulup soğana cevrildim. Of napsam ben yaaa

Kız ev yasal olarak hala senin de evin. Adamın işe gitmesini pusuya yat bekle sonra da gir içeri.

Gitmelisin bence. Sessiz sedasız bunca pisliğe pabuç bırakıp gitme.

Ev eşyası kim eline tutarsa valla onda kalıyor. Bizim ex komşu 2 çocuğuyla boşanmış bir hatundu. Evi tutmuş
, eşyaları eski evinden kaçırdı resmen. Boşanmadan önce pusuya yatmış, adam ile gidince kamyonu kapıya dayamış. Eşyaları getirdiği gün bayram havası vardı:)) kadın da çocukları da hikayeyi anlattıkça çok gülerdim. O akşam ex kocası mesajlar yağdırmıştı çok gülmüştüm adam zonk olmuştu.

Bu arada bu şekilde olmasına sevindim. Umarım artık soğumuşsundur bunca pislikten sonra.

Ondan sogumasam kendimden sogurum böyle bi insanı nasil seviyorum diye. Çünkü insan değil olmuyoooor. . ben eve girerim sorun yok polislede girerim ama iste sonrasından korkuyorum oyle çingene bi aile ki problem yapıp sorun çıkarırlar mi abime babama onu düşünüyorum .

Bir halt yiyemezler merak etme. Ne yapacaklar ki zaten boşanıyorsunuz.

Abinin de eli armut toplamıyor ya :)

Hayır korkum zaten abime satasirsa is çok buyur çünkü abimin elinden zor aldılar onu öldürmek istiyor bildiginiz ciddi ciddiiii.... Dayak yedi abimden sonra anasının eteğine saklandı tabi :)))))) neyse ama abime düşman oldu hata edip bulaşır içer falan diye korkuyorum abimde evlenmek üzere çocuğun başını belaya sokmak istemiyorum . abime bişey olmaz dayak konusunda çevresi aşırı geniş ama iste bilim

Sen beni dinle, o eve gitmezsen içinde kalacak.

Sakın haa. Aynı şeyi tanıdığım yapacaktı mahkemede haksız yere düşersin. Hatta o altınları bile sen çalmış gösterilirsin. Hatta avukat tanıdığıma. Bak eşin gel eşyalarını al falan der sakın tek çöp bile alma tuzağa düşersin demiş. Bu arada acil boşanma davası aç. Düğün kaseti elindeyse yada resimleri falan altınların gözüktüğü mahkemeye sun. Ve yine evde eşyalarına eş koyup vermediklerini mahkemeye ilet. Bir an önce bir avukat bul konuş. Yoksa hata yapacaksın

Yarın istanbula gidip o eve girsem mi ... Yapsam mi bunu belki Anca oyle rahatliycak icim. . bikere girdim cilingirle anahtar yerlerini kırdı çilingir oyle girdim içeri ilk günlerdi . sadece bi kac kiyafetimi alıp çıkmıştım evde hiç biseye zarar vermeden. Sonrasında bazı kiyafetlerimi kesiiiip paketlere koyup kapıya atmışlardı o.... Annesi bacisiyla . . bir daha girsem o evde kullanılacak hiç bişey bırakmam !

O zaman gir gitsin kızım durma:))

Sanırım eşyalarımı çöpe attilar oyle dedi çünkü . zaten mahkeme olursa büyük ihtimal ben ondan bişey alamiycagim için anlaşmalı olcak. Ama çok güzel yediler beni !!! Şimdide esylari saticaklar onlarda yanlarına kar kalcak eve girip ne varsa kırmak istiyorum uaaaa (( Napcam bilmiyorum

O eşya ve altınlar seninde aynı zamanda sen zamanında var olduğunu kanıtla onlar senin hakkını hiç etmenin cezasını ödesin. Öyle eve gidip kırıp dökerek hiç bir zarar veremezsin ama böyle verirsin. Ne yapıcam diye düşünme git ve bunları bir avukata anlat o sana yol gösterir. Yoksa sen kendi aklınla kendini haksız durumuna düşürexekisn

Sana yapılanlar gaspa girer bence bunlar için de ayrı bir dava aç mahkeme kararıyla git o eve

Benim aklımda bu değildi ! Bende dava acip hakkını sonuna kadar almak istiyordum ama avukat oyle dedi iste yazdım aralarda kac kere bunu

bence bu sinirle hareket etme canım eşyalara zarar vermenin sana bi faydası olmaz . pislik adam senin yüzüğünü alacak kadar düşmüş . bence hiç uğraşma . daha da düşebilir çünkü onlar

Çamura taş atsanız üzerinize sıçrAr Bu Durumda yapılacak en iyi şey en az zararla kurtulmak bence. İki parça eşya için muhattap etmeyin kendinize. Zaten ordan gelen şeylere baktıkça size onları hatırlatacak ne gerek var değil mi? Satsalar kaç kuruş kar edecekler? Küçük hesaplar bunlar en güzel intikam unutmak ve mutlu olmak.

mahkemede sikayet et.. tazminat talep et+nisanda dugunde takilan miktar zaten kanunen senin..

Benim aklımda bu değildi ! Bende dava acip hakkını sonuna kadar almak istiyordum ama avukat oyle dedi iste yazdım aralarda kac kere bunu
Başka bir avukat ile konuşsanız mı acaba. Yazdıklarınızı okudum ama bende yeni avukat ile görüşen tanıdığım ın anlatıklarına bakıyorum birbirinden çok zıt. Onunda sigortalı işi yok ama haksız bulunduğu takdirde 500 tl işe açılıyor nafaka demiş avukat. Altınlar ise var olduğu kanıtlandığı takdirde ödemeli. Hele sizden izinsiz satıldı ise zaten hırsızlık oluyor. Bir başka avukat deneyin derim.

1.derece akrabalikta bu durum hirsizliktan sayilmiyor malesef. Senin yerinde olsam boşanma+tazminat+nafaka talep ederdim. Bir de siddet varsa uzaklastirma. Ayrica nafaka ödemeyen eşe hapis cezasi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…