Bi avukatla konuştum Dedi ki eğer üstüne ev araba sigortalı is yoksa mahkemede belirlenen miktarı odemezse hiç bişey alamazsın . boşuna dava acip avukat parası ödeme dedi . ki oyle ne ev ne araba sigortalı maaşı bile yok . ee nasil alicam ??Evet git ve al.
İkincisi de düğün videolarında takılan bilezikler, yüzüğün, takıların senin kanıtındır.
Bunların senin rızan dışında satıldığını kanıtlarsan yani şahitlerin varsa istediğini alırsın o adamdan.
Eve çilingirle girebilirsin bu suç sayılmaz çünkü orası senin de evin hala karı kocasınız.
Peşini bırakma.
Yok ben girerim gündüz işyerinde olur hadi olmadı polisle girerim amaaaa sonrasında pislik çıkarıp abim yaptı sanıp abime saldirabilirler tek korkum bu ne bilim bilmiyorum ki .Eve girecekseniz de polisle girin bence, anlatın durumunuzu hem işinizi garantiye almış olursunuz hem de canınızı korumuş olursunuz
Ah sormaaaaaaa ayrılırken belli olurmuş ya insanların yüzleri .... Bildiginiz hırsızlarSen bu insanlari nerden buldun be canimAllah yardimcin olsun..
Canım bugün alamayacağın hiçbi zaman alamayacağın anlamına gelmez ki.Hakim senden çalınan parayı hesaplatır atıyorum on bin mi çaldılar ona tazminat olarak ödeme emri verir ödeyemezse de yarın bigün işe girse sigortası olsa malı mülkü olsa haciz konur onlara ve tahsil edilir bi gün.Bi avukatla konuştum Dedi ki eğer üstüne ev araba sigortalı is yoksa mahkemede belirlenen miktarı odemezse hiç bişey alamazsın . boşuna dava acip avukat parası ödeme dedi . ki oyle ne ev ne araba sigortalı maaşı bile yok . ee nasil alicam ??
Mesaj ya da kapiya not birakabilirsin. Senin oldugunu anlasin. Ne bicim insanlar ya!!Yok ben girerim gündüz işyerinde olur hadi olmadı polisle girerim amaaaa sonrasında pislik çıkarıp abim yaptı sanıp abime saldirabilirler tek korkum bu ne bilim bilmiyorum ki .
Bi avukatla konuştum Dedi ki eğer üstüne ev araba sigortalı is yoksa mahkemede belirlenen miktarı odemezse hiç bişey alamazsın . boşuna dava acip avukat parası ödeme dedi . ki oyle ne ev ne araba sigortalı maaşı bile yok . ee nasil alicam ??
Sigortalı bi işi yok maaşına bile el koydurtamam yani :/Esyalarini al. Takilar icin de dava actiginda tazminat talep et. Haczedilecek birseyinin olmamasi onemli degil. Gerekirse maasina haciz koydurursun. Bir de nafaka odeyecek. Her turlu alirsin hakkini.
Peki ya odemezse nlur dedim hapis cezası yada bişey var mi dedim . haciz koyulcak biseyi yoksa hiç bişey olmaz dedi ....Saçmalamış. Tazminat alırsınız. Duğundeki altınları alırsınız. Alırsınız da alırsınız
Peki ya odemezse nlur dedim hapis cezası yada bişey var mi dedim . haciz koyulcak biseyi yoksa hiç bişey olmaz dedi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?