Evli oldugu surece ortak konutta esler istediklerini yapabilir. Cilingirle girse bile sorun olmaz. Ayrica dugunde takilan altinlar kadina aittir.Sakın haa. Aynı şeyi tanıdığım yapacaktı mahkemede haksız yere düşersin. Hatta o altınları bile sen çalmış gösterilirsin. Hatta avukat tanıdığıma. Bak eşin gel eşyalarını al falan der sakın tek çöp bile alma tuzağa düşersin demiş. Bu arada acil boşanma davası aç. Düğün kaseti elindeyse yada resimleri falan altınların gözüktüğü mahkemeye sun. Ve yine evde eşyalarına eş koyup vermediklerini mahkemeye ilet. Bir an önce bir avukat bul konuş. Yoksa hata yapacaksın
Ama işte ortada altın yok. Yani mahkemede hem o altınları aldı hemde annemin altınları vardı onu aldı derse ne diyecek ç he bir şahit götür deniliyor ama o şahit e karşılık annesi çıkıp şahit yalan söylüyor orda benimde altınım vardı derse. Evet ev hala ikisinin ama atılacak iftira lar göz önüne alınmalı. Eee ailede bunu yapacak potansiyel de var gibi görünüyor.Evli oldugu surece ortak konutta esler istediklerini yapabilir. Cilingirle girse bile sorun olmaz. Ayrica dugunde takilan altinlar kadina aittir.
Hakimler o kadar salak degil tatlim. Bu isin sahidi var delili var. Annesi oyle dedi diye oyle olacak degil. Birine suc isnad ediyorsan onu kanitlayacaksin. Dugunde takilan altinlarin elbet bir tutari var bunu da bilirkisi hesaplayacak. Sonuna kadar giderdim ben olsam.Ama işte ortada altın yok. Yani mahkemede hem o altınları aldı hemde annemin altınları vardı onu aldı derse ne diyecek ç he bir şahit götür deniliyor ama o şahit e karşılık annesi çıkıp şahit yalan söylüyor orda benimde altınım vardı derse. Evet ev hala ikisinin ama atılacak iftira lar göz önüne alınmalı. Eee ailede bunu yapacak potansiyel de var gibi görünüyor.
Beni yanlış anladın sanırım. Ben altınları alamaz demedim.zaten alması taraftarıyım. Konu sahibi konuştuğu avukat alamayacağını söylemiş. Sadece o eve gitmesin yoksa altınları gelip almış zaten ne altını istiyor derler dedim. İçeri girince yanındaki şahit kim yine gelinin bir yakını. Sonuçta mantık olarak o altınların orda olup gelin tarafından alınma ihtimali varmı var. Kaç altın var evin içinde düğünde ki kadar, yada daha fazlası, yada hiç, bu da bilinemez. Ne gelin ıspatlar nede damat. Hakim tabiki anlar ama sağlam bir kanıt gerek. Eve girerek bunu riske atar.Hakimler o kadar salak degil tatlim. Bu isin sahidi var delili var. Annesi oyle dedi diye oyle olacak degil. Birine suc isnad ediyorsan onu kanitlayacaksin. Dugunde takilan altinlarin elbet bir tutari var bunu da bilirkisi hesaplayacak. Sonuna kadar giderdim ben olsam.
sakın eşyalara zarar verme. haksız duruma düşersin. polis eşliğinde gir ve neyi kanıtlamak istiyorsan onların delillerini topla. davanı da çekişmeli aç, altınlarını geri alırsın er ya da geç.Benim aklımda bu değildi ! Bende dava acip hakkını sonuna kadar almak istiyordum ama avukat oyle dedi iste yazdım aralarda kac kere bunu
Bilezikler evlilik suresinde yani önceden yok oldu . ben artık napicagimi bilmiyorum inanin ailem tenezzül etmiyor bırak bu dünyanın ahireti var diolar ama iste insan kendine olunca hazmedemiyor herşey yanlarına kar ...Beni yanlış anladın sanırım. Ben altınları alamaz demedim.zaten alması taraftarıyım. Konu sahibi konuştuğu avukat alamayacağını söylemiş. Sadece o eve gitmesin yoksa altınları gelip almış zaten ne altını istiyor derler dedim. İçeri girince yanındaki şahit kim yine gelinin bir yakını. Sonuçta mantık olarak o altınların orda olup gelin tarafından alınma ihtimali varmı var. Kaç altın var evin içinde düğünde ki kadar, yada daha fazlası, yada hiç, bu da bilinemez. Ne gelin ıspatlar nede damat. Hakim tabiki anlar ama sağlam bir kanıt gerek. Eve girerek bunu riske atar.
Bu adam berber deği mi dükkani falan yok mu? Bileziklerini düğün videosunu delil göstererek alabiliyorsun sanirim.Bi avukatla konuştum Dedi ki eğer üstüne ev araba sigortalı is yoksa mahkemede belirlenen miktarı odemezse hiç bişey alamazsın . boşuna dava acip avukat parası ödeme dedi . ki oyle ne ev ne araba sigortalı maaşı bile yok . ee nasil alicam ??
Ya ne diye anlaşmali boşaniyorsun ki?Sanırım eşyalarımı çöpe attilar oyle dedi çünkü . zaten mahkeme olursa büyük ihtimal ben ondan bişey alamiycagim için anlaşmalı olcak. Ama çok güzel yediler beni !!! Şimdide esylari saticaklar onlarda yanlarına kar kalcak eve girip ne varsa kırmak istiyorum uaaaa(( Napcam bilmiyorum
O kişinin avukat olduğuna eminmisin. Eşin esnaf mutkaka sigortasi vardir.Benim aklımda bu değildi ! Bende dava acip hakkını sonuna kadar almak istiyordum ama avukat oyle dedi iste yazdım aralarda kac kere bunu
yok sigortası yok dedi sigortalı işi varsa maaşının bilmem kaçına haciz konur ama yok biliyorum. bağkuru var ama ödenmiyor .O kişinin avukat olduğuna eminmisin. Eşin esnaf mutkaka sigortasi vardir.
inan bende yanlarına kar kalsın istemiyorum davayı kazansam ve parayı ödemeseler nlur dedim avukata hiç bişey olmaz dedi ... of napıyım bilmiyorum inanın .Ya ne diye anlaşmali boşaniyorsun ki?
Hiç bir şey yanlarina kar kalmasin. Eve de girme bence. Dava aç hemen bunlarida yaz dilekçene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?