yok başkasının yanında suan sigortasız günlük para kazanıyor mahkemeye çalışmıyorum sigortamda yok der ki zaten sigorta yok. çalışmıyorum derse inanılırrBu adam berber deği mi dükkani falan yok mu? Bileziklerini düğün videosunu delil göstererek alabiliyorsun sanirim.
Ozaman sen 1 bardak soğuk su iç git anlaşmali davani aç.yok başkasının yanında suan sigortasız günlük para kazanıyor mahkemeye çalışmıyorum sigortamda yok der ki zaten sigorta yok. çalışmıyorum derse inanılırr
bende hiç bişey alamıycaımı adım gibi biliyorum çnkü sıfırlarHerkes bence fazla iyimser yorumlar yazmış. Adam çulsuz, bu hatunun işi var nafaka alamaz. Tazminat çıkar ama herif onu da ödeyemez, hacizlik maaşı da yok.
Altınları zor kurtarır bizim kız.
O yüzden hatun bence kafasına göre takılsın en azından içinde kalmasın.
Ozaman sen 1 bardak soğuk su iç git anlaşmali davani aç.
hukuk yoluyla canlarına okumam için bşeyleri olması gerekiyoır . ne üsttüne mal var ne sigortalı bi işi . nede mahkeme bileziklerin miktarını belirlerse ödiycek durumları .... e nasıl okuycam canına ? anca onların dilinle konuşmak gerekiyor işte başka yolum yok . kionuda yapmıycam sanırımpiti yanlış yaparsın o eve girmekle.iyi bir avukat tutup bırak adaletle hakkını savun uğraşsın işi ne.maddi manevi tazminatını al.çalışıyor diyorsun nasıl sgksı olmuyor anlıyamadım.
zaten bir kere dava sonuçlanana kadar yada protokol imzalanana kadar o evi dağıtmaları suç ki.dağıtamazlar.halen seninle eşinin ortak evi orası.avukat yazı çıkarır polis eşliğinde o eve girilir resimler çekilir beyan hazırlatılır bu da dava dosyasına konur.benim haberim olmadan evimi dağıtmışlar diyebilirsin.takılarını isteme hakkın var paşa paşa ödeyecek.bu adam eninde sonunda sgk lı olmayacak mı olduğu an maaşına haciz konulur.sen işi bilmeyen yada bu davvadan para kopartamayan bir avukata başvurmuşsun.başka avukata danış.
o eve girip etrafı kırıp dökmekle eline ne geçicek hem suçlu olucan hemde eşine ve ailesine laf koz vereceksin.
ya allah belalarını versin deyip bu defteri en yarasız bir biçimde kapatacaksın kendin ve ailenin yakasından bu sülükleri silkeleyeceksin yeni hayatın abaşlayacaksın.yada avukata vekaletini vereceksin canlarını oku diceksin ve herşeyini alacaksın.
düşündükçe için yanıyor sinirleniyor ve kendini dolduruşlara getiriyorsun ama sinirle hareket etme.çünkü senin bir sinirinle taşlar yerinden oynar abin baban eşin arasındaki şiddetli kavga kötü boyutlara da gidebilir.iyi düşün.
eşimle ayrılırken eşim evi terketti anahtarı almıştım elinden 3 gün sonra kıyafetlerini almak için geldi haber edip eşyalarını aldı.evet yollarımızı ayırmaya karar verdik kim gitmek istiyorsa evi terkeder ama bu demek değildir ki o herşeyini bu evden kendisi gelip almalı doğru olan bu senin iğrenç kayanan v egörümce bozuntusunun yaptıkları çok çirkin çingenelik işte.insanlıkları o kadarmış.ne demek kıyafetleri kesmek falan.tüm bunlar işte resimlenip dava dosyasın akonmalık deliller.eşim elleriyle eşyalarını toparladı giti.2,5 ay sonra davamız oldu ve ben dava sonuçlanıp boşanma gerçekleştikten sonra evde ondan kalan diğer eşyaları toparlayıp çıkarttım.
karşındakilerin insan olmadığı bir kesinmiş.hayır o eşyaları 2.ele satsalar kaç para kar etcekler o aldıkları parayı 2-3 gün yesinler sefalarını sürsünler ama birde başka boyutu var.Allah kulum bekle herşeyin bir zamanı var diyor kimsenin ahı kalmaz piti.
bence kendini küçük düşürme.güçlen bence.hukuk yoluyla canına oku.onların canını ancak böyle yakabilirsin.
bende hiç bişey alamıycaımı adım gibi biliyorum çnkü sıfırlar
o yüzden içimde kalmasın hırsım diyorum ama bilmiyorum karmakarışığım
Huysuz ve tatlı kadın bu forumda hem sinir olup hem sevdiğim tek kadınsın, tüm konularına içtenlikle yorum yaptım haklı olduğunu düşündüğüm yerleri de haksız olduğunu düşündüğüm yerleri de yazdım naçizane, keşke işler ju noktaya gelmeseydi, tatlı bitseydi, dilerim daha da yıpranmadan çabucak çıkarsın bu süreçten, senin için sonsuz mutluluk diliyorum
Madem bir sey alamayacaksin, bence en azindan icinde kalmasin. Intikam alabiliyorsan al derim.
Canım aynısını seneler önce ilk evliliğimde bende yaşadım, ilk esim Şeytanın teki idi, babam geri ver zehir zıkkım olsun dedi, geri vereyim diye bankaya gittiğimde yarisi zaten yoktu, kalanını verdik ben sok oldum birde bana Attı iftirayı altınları güya ben almışım. Ayrıca eve gittim herşeyimi almış kaynana, Saçma sapan ucuz takılarımı geceliklerimi kısaca herşeyimi almış. Ben ne Yaptım Allah'a havale ettim, Allahtan bulsunlar dedim. 6 yıl sonra bana Yazmış beyfendi yine şok oldum. Bana onca iftira atan adam Hayatımı karartan adam 6 sene sonra bana merhaba yazıyor. Nefret ettim hayattan resmen.
Sigortalı bi işi yok maaşına bile el koydurtamam yani :/
İnşallah ya :/ bugün başka bi avukatla konuscam . konuştuğum avukat bide yengemin abisi !!#!!! Baya tanıdık yani para vermiycem falan mi sandi da anlaşmalı aç dedi anlamıyorum .Yahu ne iş bilmez bi avukata denk gelmişsin.
Adamın Sigortası yoksa bile,çalıştığı yeri biliyosun yada öğrenirsin, ya gider sgkya şikayet edersin baskın yaptırırsın, ya da günler boyu günü ve saati de gösterir şekilde fotoğraflar çalıştığını kanıtlarsın mahkemede.
Zorbayla zorba olma. Bırak o çirkef, sen narin kal.Uzun vadede kazanan sen olursun.
Herkes oyle diyor ama bilmiyorum ki canım ya bugün iste başka bi avukatla konuscam inşallah bakalım o nasıl yonlendirceknisanda ve dugunde ne takildiysa (ister bozdurmus olsun ister kaybetmis) o miktari sana aynen odemek zorunda.. dugun videosu ile filan ispat edebilirsin.. hirsizlikla suclayamazsin esini bu durumda ama odetebilirsin..
kesinlikle bi suru hakkin var, Allah in izniyle alirsin da, aceleye getirme ve anlasmaliya razi olma simdilik.. istediklerini vermedikleri surece asla razi olma hatta..Herkes oyle diyor ama bilmiyorum ki canım ya bugün iste başka bi avukatla konuscam inşallah bakalım o nasıl yonlendircek
Bizimkilerde ne para ne pul önemsemiyor ama ben sadece hazmedemiyorum iste . onlarda bosann soyadindan kurtul hayatına bak diyor . yani ailem. Ama ben bu kadar kolay siyrilmalarini istemiyorum çünkü maddi manevi yediler beni .kesinlikle bi suru hakkin var, Allah in izniyle alirsin da, aceleye getirme ve anlasmaliya razi olma simdilik.. istediklerini vermedikleri surece asla razi olma hatta..
Bugün yine bi avukatla konuştum üstüne hiç bişey yoksa zor dedi mahkemenin belirlediği ücreti alman dedi . . galiba pes ettim bıraktım ....En azindan senin olanlari alirsin. Eve bi polisle git. Dugun cd sini de bul. Sahidin varsa alirsin herseyini. Bu actigin konu da bi delil niteligi tasiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?