Acil fikir lazım acil

Canını acıtmak istiyorsan umrunda değilmiş gibi davran. Çünkü bi süre sonra gerçekten umrunda olmayacak. Bunu unutma

Allaha dua ediyorum beni unutAmasın diye.. Benim bu yaşadığım resmen haksızlık..
allaha dua ediorum zaten beni unutamasım diye.. Benim yaşadığım acı haksızlık oda çeksin... Yanına kalmasın... Sırf baba olmak için o saf kızla evlendiğine eminim.. Erkek Kardeşi benim liseden arkadasım hala görüşüyordum ona demişki o kötü bi kız değil anlaşarak ayrıldık ama artık görüşmeyin abim istemiyor de demiş

Ya o sımdı ne havalarda ben yaptım ben ettm ben ayrıldım havasında.sen once onun kalkan poposunu yere ındırceksın.sen ondan once bıtırmıs gbı yapıcaksn soyle konustgn kısıye ztn ben de konusmakıstemıyordum senınle de.sende zaten ayrılmk ıstıyomus gbı davranıcaksn.o ne derse desın aklında sen varsın.yaptıgı su artıstık hareketlere takılma..hıc bıseyde gonderme gayet olgun karsıla yasandı ve bıttı bu kdr..o bunu dha cok rencıde edecek benı hemen nası unuttu dıye

Tatlım bak bırak evlensın.ya sen onunla evlensen sorunlu bı evlılık olcak aıle zaten sıkıntılı işi olmıcak para olmıcak sana kotu davtanıcak huzursuzluk cıkacak.bunları yasamak senı bu durumdan dha cok uzecek.bu yuzden sana yaptıgı bu haksızlıgı Allaha havale et ve o kızla evlenıcgı gercegnı kabullen

Dimi ben sonuçta beni hemen unuttu diye üzülüyorum onuda üzecek olan şey bu olur..

Sen bunu yapınca nisan iptalmi olacak kendine edersin geri dönmeyecek kendini alcaltma ve o kizinda icini yakma unutulmaz hale getirme o günü erkek unutur gider ama o koz bi omur içinden atamaz yazık günah biraz vicdan

Senin durumunu dusunebiliyorum. Basta " bende boyle yapardim " dedim icimden.
Ama sonrasini dusundum.
Filmlerdeki gibi " beni ne kde cok severmis ben degerini bilemedim vahh" demiycek kesin. Hadiiii diyelimki oyle oldu.
Sen yuzugu kunyeyi koydun masaya ve cikisa dgru ilerliyosun. Geldi takim elbisesiyle sana kosarak. Sana " affet beni" dese.. affedebilicekmisin? Senin canini bu kdar yakmayi goze almisken, ben baska bi kizla gorusucem uzak dur benden" diyen bi erkek bu. Sence bu olanlarin geri donusu varmi?

Hadiii.. diyelimki affettin. Cunku cok pisman, bi daha asla yapmaz degerini anladi bla bla. Ee?? Aileleriniz anlasamiyor sizin hatirladinmi? Ne kdr saglikli bi iliski olabilirki bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…