- 15 Haziran 2016
- 88
- 43
- 88
Bi kız bulana kadar beni cepte tuttu o kızı itiraf edene kadar hala bana seni unutamam ben diyordu
O kız ben ağlarken benimle dalga geçti ailen vermiosa kaçsaydın seven insan kaçardı dedi biz mutluyuz bizi rahatsız etme dedi... Olayın ayrıntılarıda var uzun uzun yazamadım çok doluyum ikisinedeAsla böyle bir şey yapmayın. Kendinizi küçük düşürdüğünüzle kalırsınız. O kızın da bir suçu günahı yok ayrıca.
Ayyy yemin ediyorum aynısını yaşadık onun işi yüzünden cıktı tartışmalar ailem ona iş bile buldu ama bu gitmedi... Ayrıldıktan sonrada hepp seni çok özlüyorum derdi arardı kopmaya çalışıoduk birden o kız cıktı cizdi üstümü.. Bem bunu asla ona yapmazdım bizim bir mazimiz var .. Bide ben ağlayınca bidaha beni arama diye bağırdı banaÇünkü o seni sevıyodu ama bu işinde olmayacagnı bılıyodu.iki ay senınle vakıt gecırmek için konuşmuş demekki güzel bi kız buluncada zaten bu olmayacaktı evlenıyım bari dedi..biz dha önce ayrıldık benım aılem onun ısını begenmedı dha ıyı bı ıs bul dedı oda bnu hakaret saydı ayrıldık.ailesi benı cok sevıyodu ama sonra barıstıgımızda bana aılem bana sana kız buluruz boşver dedıler ama ben senı unutamadm dıye donmustu bana ne olursa olsun yanında olucam artk fılan neler dedı ama bı anda bitirdi dün.ve ben ailesınden şüpeleniyorum kesin birini buldular buda begendi.çünkü bana eger evlenırsem senden dha ıısi olmalıkı senı unutayım demıstı..ama inanki o senı unutamayack belki arar bıle..aramazsa bıle inan uzme kendnı o kızı mutlu edecegı ne malum boyle karaktersız bı adamıs. Kı sana bunu yaptı
O kız ben ağlarken benimle dalga geçti ailen vermiosa kaçsaydın seven insan kaçardı dedi biz mutluyuz bizi rahatsız etme dedi... Olayın ayrıntılarıda var uzun uzun yazamadım çok doluyum ikisinede
Hergün beddua ediorum allAh bozsunHep aynı yalanlar demekki kendimi o kandırılmış hissedıyorum şu an.bana neler dedi ya seni unutamam sensiz olamam ne kadar gerekırse seni beklerım asla vazgeçmem herşey yalanmış
Acaba çiçekmi yollasam bi not yazıpGayet arabesk bir davranış olur
Aman diyeyim!
Canım bak sakın arama sakın!! Sen aradıkça senin değerin onun gozunde çok küçülüyo ben bunu test ettm denedım.aramıcaksın.o ayrılalım dedimi tmm dıceksın o bunun dha cok zoruna gıdıyo.sen aglayıp nolur bana don dersen dha cok dönmem diye direnir..bırak ne hali varsa görsün. O kızı mutlu edemıcek sen yıne aklında olucaksn emın ol.Ya Allaha sıgın dua et ınan bana o senı her kotulukten korur dua ederken hep hayırlısını ıstemezmıyız olmayınca neden küsüyoruz hayırlısı degıl sen bnu kabullen.ben boyle dusunerek içimi ferahlatoyorum sadece Allaha sıgınıyorum dua edıyorum.senı ancak bu ferahlatır.lütfen üzme kendini.cok zor olacak ama bnu yapmalısın ınsanlar neler yasamıyokı.eger bızi sevselerdı adam gbi iş bulurlardı.Ayyy yemin ediyorum aynısını yaşadık onun işi yüzünden cıktı tartışmalar ailem ona iş bile buldu ama bu gitmedi... Ayrıldıktan sonrada hepp seni çok özlüyorum derdi arardı kopmaya çalışıoduk birden o kız cıktı cizdi üstümü.. Bem bunu asla ona yapmazdım bizim bir mazimiz var .. Bide ben ağlayınca bidaha beni arama diye bağırdı bana
Hiçbir şey yapmayın ne olurAcaba çiçekmi yollasam bi not yazıp
Hep aynı yalanlar demekki kendimi o kandırılmış hissedıyorum şu an.bana neler dedi ya seni unutamam sensiz olamam ne kadar gerekırse seni beklerım asla vazgeçmem herşey yalanmış
Ama yüzü hiç bi zaman gülmeyecek böyle karaktersizlerinYalan tabi evlat sen ne bekliyordun ki zaten...dedigim gibi karaktersiz tipler. Hic ustunde 2 kere dusunmeye degmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?