• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACIL FiKiR

Kendinden emin bi şekilde Alıp annesinin büyüteceğini söyledi
o kadar erkekse önce kendi çocuğunu taşıyan kadına soyadını verseymiş. havlayan köpek ısırmaz sevgili namasti. hatta keşke benim bir yakınım olsaydında gidip o herifi bir rezil etseydim senide bebeğinide alıp saklasaydım. ahhh ahhh...

o kadar erkekse önce kendi çocuğunu taşıyan kadına soyadını verseymiş. havlayan köpek ısırmaz sevgili namasti. hatta keşke benim bir yakınım olsaydında gidip o herifi bir rezil etseydim senide bebeğinide alıp saklasaydım. ahhh ahhh...
Ve daha önce Bebeğin kendinden olmadığını idda ediyordu bi bucuk ay sonra noldu da derdine düştü kafam almıyor

Arkadaşlar bi sakin olun. Arada resmi nikah olmadığı için hiç bişey alamaz. Çocuğu doğurmak ya da doğurmamak takdiri tek başınıza elinizdedir ve eğer isterseniz çocuğa babanın soyadını almak zorunda değilsiniz, kendi soyadınızı verebilirsiniz.

Ve daha önce Bebeğin kendinden olmadığını idda ediyordu bi bucuk ay sonra noldu da derdine düştü kafam almıyor
amaç çocuk değil, sensin. sana acı çektirmek intikam almak ve bebeği tehdit unsuru olarak kullanmak. belkide bu sayede geri dönmeni sağlamak..

amaç çocuk değil, sensin. sana acı çektirmek intikam almak ve bebeği tehdit unsuru olarak kullanmak. belkide bu sayede geri dönmeni sağlamak..
Bi yakınıma ben aldiracagimi söyledikten sonra cok üzüldüğünü ve artık aramızda bisey kalmayacağını söylemiş. Ailesi istemiyormuş benle Olmasını sebepde bu.

elbetteki bildirilir. ancak daha sonra anne ve babanız hukuki bir süreç ile üzerine alırsa ki babanın butun haklarından vazgecmesı lazım bilemem. özel devlet ayrımı yok. yaptırdıgın kan tahlili bile takır takır işleniyor kaydına. bebek mi işlenmeyecek?
yavrucağa yazık etmeyin de gerisi hallolur.
bu arada, babayla beraberseniz ve hamilelik sürecinde de evliyseniz baba hukuken babalık davası acar ve %99 kazanır.DNA var günümüzde,babadan cocugunu kacıramazsınız
Allah yardımcınız olsun.
Sevgiler.

elbetteki bildirilir. ancak daha sonra anne ve babanız hukuki bir süreç ile üzerine alırsa ki babanın butun haklarından vazgecmesı lazım bilemem. özel devlet ayrımı yok. yaptırdıgın kan tahlili bile takır takır işleniyor kaydına. bebek mi işlenmeyecek?
yavrucağa yazık etmeyin de gerisi hallolur.
bu arada, babayla beraberseniz ve hamilelik sürecinde de evliyseniz baba hukuken babalık davası acar ve %99 kazanır.DNA var günümüzde,babadan cocugunu kacıramazsınız
Allah yardımcınız olsun.
Sevgiler.
Resmi nikahımız olmadi

Bi yakınıma ben aldiracagimi söyledikten sonra cok üzüldüğünü ve artık aramızda bisey kalmayacağını söylemiş. Ailesi istemiyormuş benle Olmasını sebepde bu.
karnında çocuğunu taşıyan bir kadına ailesi istemiyor diye sahip çıkmaktan aciz. yazık onun tükettiği oksijene yazık... canım inşallah bebeğinle huzurlu mutlu bir ömrün olur. her inanış sistemlerinde ortak bir nokta var "ne ekersen onu biçersin"

karnında çocuğunu taşıyan bir kadına ailesi istemiyor diye sahip çıkmaktan aciz. yazık onun tükettiği oksijene yazık... canım inşallah bebeğinle huzurlu mutlu bir ömrün olur. her inanış sistemlerinde ortak bir nokta var "ne ekersen onu biçersin"
Âmin insallah. Rabbim günaha yazmasın ama bilseydim böyle sonumun olacağını daha bi aylıkken aldırırdim simdi 11 haftalık aldırmak aklımın ucundan bi kere dahi geçmemişti.

Adam hamile olduğunuzu biliyor. Mahkemede başvursa çocuğu alma şanso dsha büyük ayrı
ca siz anne ve babanız dolandırıcılık tan vs ceza alırsınız. Gayri resmi şekilde almak isterse yine durum değişmez. Neden polise gidip tehdit edildiğinizi evden atıldığını zı resmi nilah kıyılacak diye kandırıldığınızın şikauetini etmiyorsunuz

Adam hamile olduğunuzu biliyor. Mahkemede başvursa çocuğu alma şanso dsha büyük ayrı
ca siz anne ve babanız dolandırıcılık tan vs ceza alırsınız. Gayri resmi şekilde almak isterse yine durum değişmez. Neden polise gidip tehdit edildiğinizi evden atıldığını zı resmi nilah kıyılacak diye kandırıldığınızın şikauetini etmiyorsunuz
Kendisi polis olduğu icin

Düşündüm onu da düşündüm ama kendisi polis olduğu için kılıfına uydurur dediler hep

ha o zaman işler değişir. sizin için daha rahat. da şey sorucam, resmi nikahsız neden evlendiniz?
Hamile kaldığım için düğünü iki ay icinde yapmak zorunda kaldık sonra hep bahanelerle tahkikat fln diye uzattı da uzattı nikahı .Düğünün ertesi günü gidecektik zaten gitmeye fırsat kalmadan evden kovdu .

ha o zaman işler değişir. sizin için daha rahat. da şey sorucam, resmi nikahsız neden evlendiniz?
Ah şu kalp yok mu sevdiğine hep güvenmek istiyo aldatmalarını dahi gördüm yakaladım her seferinde kabul ettim ama buna rağmen yok olmadı daha ne yapim o kadr dar da kaldım ki şu mübarek günlerin hürmetine Rabbim benim ben gibilerin yardımcısı olsun

Düşündüm onu da düşündüm ama kendisi polis olduğu için kılıfına uydurur dediler hep
polisi polise şikayet etmek gibi bir durum benim de başıma gelmişti kılıfına uydurmaya çalışılsa da ısrarım üstüne savcı olaya el atıp olayı jandarmaya intikal ettirmişti tarafsız olunması açısındanve olaya jandarma tarafsız olarak bakmıştı.bilginize.
böyle bir yola başvurabilirsiniz ve kesinlikle şikayet edin
polisse polis,polis diye yaptığı yanına kalacak değil

O kadar çirkef ki yemin ediyorum bulaşmaya korkuyorum
Bakın okadar sağlıksız düşünüyor sunuz ki. Şu ailenizin kimliği aştına çocuğu yazdırmak onın ekmeğine yağ sürer. Aunı zamanda şahit vs bulur siz başkası ile evlenseniz bile çocuğun doğum tarihi ile evlilik tarihi tutmadığından yine şikayet edebilir. Bana hamile olduğunu söylemedi çocuğumu benden sakladı der
ama şimdi en azından bir şikayet dilekçeniz olur ise ileride atabileceği iftirayı engellemiş olursunuz. Açılan bir mahkemede bakın şu tarihte şikayet dilekçem var dersiniz. Yada çocuğunuzu mu kaçırdı. Bakın tehdit etti diye şikayet dilekçem var dersiniz. Çocuk bakkala giderken yolunu kaybetse ilk zanlı o olur. O sizin gözünüzü iyi korkutmuş. Ama şu anşattıklarınızla suçlu o. Hemen bir avukata gidip konuyu detayları ile anlatın size yol göstersin. Oturduğunuz yerde daha çok zarara gireceksiniz. Onun bunun lafına ne bakıyorsunuz. Polis olduğu için asıl onun korkması gerek. Öyle polis diyince herşeye müdahale edebilir sanmayın. Bir dilekçe yazılır imzalanır ve değişmez. Birde Avukatınız olursa zaten prosedür le o ilgilenir.

Siz gideceksiniz bu çocuğun babası bu adam bana imam nikahı kıydı resmi nilah sözü verdi evden attı. Diyeceksiniz. Orda bu çocuk benim değil gibi bişey derse ve daha sonra yine çocukla ilgili tehdit ederse busefer delillerinizle polise gideceksiniz. Sadece onun çalıştığı merkeze gitmeyin. Yani polislerin görevi bizleri korumak Ama dünyanın binbir türlü hali var. O yüzden onun olduğu karakola gitmeyin. Size polis olduğu içşn ona hiçbirşey yapamayacağınızı söylediğini de ifadenize ekleyin.

Back
X