ACİL fikrinize ihtiyacım var :(

mdenir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2021
8
1
1
31
Sözlümle aynı yerde çalışıyoruz. 20gün sonra nişanımız var ama aramızda sürekli bir problem çıkıyor. Aynı odada çalıştığı bir kadın var geçmişte sevgili olduğumuzdan haberi yokken sözlümle beni başkaları yakıştırdığı zaman hakkımda kötü şeyler söylemiş bizim olamayacağımız konusunda yakıştıramamış sözlüme . Normalde aramızda kötü bişey geçmemiştir o kadınla . Merhabalaştığım bir insan sadece öyle şeyler söylemiş olmasına şaşırıp üzülmüştüm hatta. Neyse bizim birlikteliğimiz açığa çıktıktan sonra hayırlı olsun bile demedi . demek zorunda da değil zaten. Bugün sözlüm odada tekken o kadın geldi konuştuklarını gördüm daha sonra kapı kapandı ( çalıştığım oda sözlümün çalıştığı odanın az ilerisinde ben odamda çalışıyordum) rahatsız oldum sözlüme sorduğumda kadının yeni bir ilişkisi olduğunu ve ondan bahsettiğini söyledi bende sinirlendim kavga çıkardım. Kadın benim hakkımda geçmişte o kadar laf söyledi şimdide hayırlı olsun bile demedi kötü ol demiyorum ama mesafeni koru diyorum bana güvenmiyor musun diyor biraz arkamda dursun istiyorum sadece . Bu kıskançlık değil zaten öyle bi durumda yok kadın 40 yaşında sözlüm 28 ama kadın geçmişi pek parlak olmayan birisi o yüzden uzak dursun istiyorum abartıyo muyum

Öncelikle sözlününüz kendi aklıyla birine mesafe alacaksa almalı. Demek ki böyle uygun görmüş böyle devam ediyor. Ayrıca kıskançlık değil olgunuzu kadının yaşına bağlamanız çok ilginç. Gayet de sözlünüz yaşınızdaki erkekler 40 yaşındaki bir kadını çekici bulabilir.
Ama her şey bir yana sözlünüzü de savunamam. Kendini düzgünce açıklamak varken bana güvenmiyor musun diyen kişinin hep bir falsosu çıkmıştır bu şaşmaz.

kadının gecmısınden sıze ne yahu :) gecmısı parlak degıl uzak olsun lafınızı anlayamadım

burada asıl sorun nısanlınız
baskalarına fıkır soran-fıkırlerını dınleyen ve sıze ıleten nısanlınıza soyleyın onun gecmısıne bakın bakacaksanız ınsanlar kocanız olacak kısıye gıdıp hakkınızda bu kadar rahat konusabılıyorsa bu nısanlınızın sucu

kadının gecmısınden sıze ne yahu :) gecmısı parlak degıl uzak olsun lafınızı anlayamadım

burada asıl sorun nısanlınız
baskalarına fıkır soran-fıkırlerını dınleyen ve sıze ıleten nısanlınıza soyleyın onun gecmısıne bakın bakacaksanız
burdan eleştirileceğimi biliyordum :) konuya vakıf olabilmeniz için yazdım yoksa asla ilgilendirmiyor beni yalnız özellikle böyle bir kişiliğin yakınında olmak istemem sözlümünde kendimin de

Kadın için bir araba yazı yazmışsınız fakat sorun sevgiliniz..
Demek ki görüşmekte sizin duyduğunuz endişeyi duymuyor.

Merhaba, aslinda kadın bahsettiginiz konulardan gıcık olunasi bir karakter evet ama kavga cıkarıp sözlünüze dalarak hatali davranmissiniz.

Kadın olarak sizin sözlünüzden beklediginiz şeyi anlıyorum ama bir erkegin bunu anlamasi icin "lazım olan" henuz Dunya da mevcut degil :KK14:

Bu kadının sizin hakkınızda kötü konuşup yakıştırmadığını size kim söyledi?ayrıca kadını baştan sevmeyip mesafe koyan sizsiniz o da mesafeli davranmış sözlünüze demiştir..kadınla hiç mi muhabbeti olmasın aynı odada siz mesafelisiniz diye hiç mi konuşmasın kadın birşey anlatıyorsa benimle muhatap olma anlatma falan mı desin, yüzüne mi bakmasın aynı odadalar farkındaysanız sizin isteğinize göre ayarlayamaz ki insan ilişkilerini zaten biliyor sözlü olduğunuzu kadınında hayatında biri varmış takıntı yapmışsınız

burdan eleştirileceğimi biliyordum :) konuya vakıf olabilmeniz için yazdım yoksa asla ilgilendirmiyor beni yalnız özellikle böyle bir kişiliğin yakınında olmak istemem sözlümünde kendimin de
konuya vakıflıkla alakası yok kı
aynı ortamda calıstıgımız kısılerın gecmısınde kac kısıyle gorustugu - ılıskılere bakıs acısının nasıl oldugu bızı ılgılendırmez
hayatı onem tasıyan amelıyatınızı yapan doktor cok eslı veya homoseksuel olabılır ?
kadın mudurunuz lezbıyen olabılır?

boyle kısılerın yakınında olmak ıstemem gıbı bır soz o yuzden oldukca komık kalıyor

sevgılınız sormasa veya konuyu acmasa kadın durduk yere fıkrını sunmaz akıl var mantık var degıl mı ?
sevgılınız sıze gelıp bırde bunu soyluyor amac ? gereksızlık...

acıkcası asıl nısanlınız gıbı ınsanların yanında olmak ıstememenız lazım boyle cızgılerınız varsa asıl buna dıkkat etmenız lazım, erkek dedıgınız efendı olur ve bu tarz konusmalarda efendılıkten uzak.

Sözlümle aynı yerde çalışıyoruz. 20gün sonra nişanımız var ama aramızda sürekli bir problem çıkıyor. Aynı odada çalıştığı bir kadın var geçmişte sevgili olduğumuzdan haberi yokken sözlümle beni başkaları yakıştırdığı zaman hakkımda kötü şeyler söylemiş bizim olamayacağımız konusunda yakıştıramamış sözlüme . Normalde aramızda kötü bişey geçmemiştir o kadınla . Merhabalaştığım bir insan sadece öyle şeyler söylemiş olmasına şaşırıp üzülmüştüm hatta. Neyse bizim birlikteliğimiz açığa çıktıktan sonra hayırlı olsun bile demedi . demek zorunda da değil zaten. Bugün sözlüm odada tekken o kadın geldi konuştuklarını gördüm daha sonra kapı kapandı ( çalıştığım oda sözlümün çalıştığı odanın az ilerisinde ben odamda çalışıyordum) rahatsız oldum sözlüme sorduğumda kadının yeni bir ilişkisi olduğunu ve ondan bahsettiğini söyledi bende sinirlendim kavga çıkardım. Kadın benim hakkımda geçmişte o kadar laf söyledi şimdide hayırlı olsun bile demedi kötü ol demiyorum ama mesafeni koru diyorum bana güvenmiyor musun diyor biraz arkamda dursun istiyorum sadece . Bu kıskançlık değil zaten öyle bi durumda yok kadın 40 yaşında sözlüm 28 ama kadın geçmişi pek parlak olmayan birisi o yüzden uzak dursun istiyorum abartıyo muyum
sözlünüz kadının sizin hakkında söylediklerini neden size söylüyor? üzülebileceğinizi düşünmüyor mu? siz sözlünüzü 40 yaşında geçmişi parlak olmayan birinden korumaya çalışıyorsunuz sözlünüzün bundan haberi var mı peki? zaten sizle aynı endişeleri paylaşsa kendi mesafe alır. iş yerinde de insanların sevgili olduğu insanlardan bahsetmek için odalarda kapıları falan kapatması bilemedim. ben yakın arkadaşıma bile anlatmam sevgilimi benim özelim yani ne alakası var.

Bu kadının sizin hakkınızda kötü konuşup yakıştırmadığını size kim söyledi?ayrıca kadını baştan sevmeyip mesafe koyan sizsiniz o da mesafeli davranmış sözlünüze demiştir..kadınla hiç mi muhabbeti olmasın aynı odada siz mesafelisiniz diye hiç mi konuşmasın kadın birşey anlatıyorsa benimle muhatap olma anlatma falan mı desin, yüzüne mi bakmasın aynı odadalar farkındaysanız sizin isteğinize göre ayarlayamaz ki insan ilişkilerini zaten biliyor sözlü olduğunuzu kadınında hayatında biri varmış takıntı yapmışsınız
işin kötüsü bu ki sözlüm söyledi. Ne kadar ciddiye alıp üzül
konuya vakıflıkla alakası yok kı
aynı ortamda calıstıgımız kısılerın gecmısınde kac kısıyle gorustugu - ılıskılere bakıs acısının nasıl oldugu bızı ılgılendırmez
hayatı onem tasıyan amelıyatınızı yapan doktor cok eslı veya homoseksuel olabılır ?
kadın mudurunuz lezbıyen olabılır?

boyle kısılerın yakınında olmak ıstemem gıbı bır soz o yuzden oldukca komık kalıyor

sevgılınız sormasa veya konuyu acmasa kadın durduk yere fıkrını sunmaz akıl var mantık var degıl mı ?
sevgılınız sıze gelıp bırde bunu soyluyor amac ? gereksızlık...

acıkcası asıl nısanlınız gıbı ınsanların yanında olmak ıstememenız lazım boyle cızgılerınız varsa asıl buna dıkkat etmenız lazım, erkek dedıgınız efendı olur ve bu tarz konusmalarda efendılıkten uzak.
öncelikle siz olayı tamamen yanlış anlamışsınız. Başta da söyledim kadınla biR derdim yok sözlümle bir Problem yaşadık tavır yaptım paylaşacağım fikir alabileceğim kimse yok o yüzden buraya yazma gereksinimi duydum. İhtiyacım olan şey sözlümle aramızdaki münasebetle ilgili yorum zaten . Başkalarıyla ilgili ne konuşmaya ne de gereksiz diyaloğa girmeye ihtiyacım yok fikirleriniz için yinede çok teşekkür ederim

işin kötüsü bu ki sözlüm söyledi. Ne kadar ciddiye alıp üzül

öncelikle siz olayı tamamen yanlış anlamışsınız. Başta da söyledim kadınla biR derdim yok sözlümle bir Problem yaşadık tavır yaptım paylaşacağım fikir alabileceğim kimse yok o yüzden buraya yazma gereksinimi duydum. İhtiyacım olan şey sözlümle aramızdaki münasebetle ilgili yorum zaten . Başkalarıyla ilgili ne konuşmaya ne de gereksiz diyaloğa girmeye ihtiyacım yok fikirleriniz için yinede çok teşekkür ederim
hayır ben olayı yanlıs anlamadım
nısanlınızın bırlıkte calıstıgı sızın de gecmısını parlak bulmadıgınız kadın sızın hakkınızda bır yorum yapmıs sevgılınızde bunu sıze soylemıs sızde nısanlınızı paylamıssınız :) konu bu nesını yanlıs anladıgımı dusundunuz kı ?

soyledıklerım acık
nısanlınız kadınla bu konuları konusmasa kadın da oyle seyler soyleyemez
sahsen ne bana ne esıme kımse boyle cumleler kuramaz cunku kımseyle oyle bır muhabbete ben gırmıyorum :)
kocanız olacak kısıye gelıp boyle seyler soyleyebılıyorsa kısı , sorun nısanlınızda dıyorum
ve ınsanlarla dolu bır dunya da yasıyoruz
sızın onun gıbı ınsanlarla bır arada bulunmak ıstemem deyısınız bu nedenle manasız dıyorum cunku ınsanlarla o ıletısımı kendımız kurup kendımız uzak kalamayız
nısanlınız en bastan mesafelı-gerektırdıgı sevıyede kalmayı becerebılseydı bu sorunlar zaten yasanmayacaktı yanı .

bana guvenmıyor musun dıyen erkeklerde hep bır guvensızlık vardır. kendıne guvenen ve dogru davranan kısıler bu tarz sorunlara zemın hazırlayacak ortamlarda bulunmaz zaten.
kapılar kapatılıyor ılıskıler hakkında yorumlar yapılıyor falan fazla kısısel alanlara gırılıyor zaten o mesafeyı bıle ısteye aşmıslar
belkı cok ıyı anlasıyorlardır bırbırlerıne akıl soruyorlardır bunu da anlarım
ama gelıp sıze yetıstırmesı 5 yasındakı cocugun aklı gıbı
evlenmek ıcın daha buyumesını beklemenız gerek

Sizin deyiminizle arkanizda durmadigini dusundugunuz, kapali kapilar ardinda yanlis konusmalar yaptigini dusundugunuz kisacasi guvenmediginiz biriyle nisanlanmaniz iyi bir fikir mi?bence ya mustakbel nisanlinizi iyi tanimiyorsunuz yada tanidiginiz bu adam anlattiklatiniza gore size uygun degil.

Merhaba, aslinda kadın bahsettiginiz konulardan gıcık olunasi bir karakter evet ama kavga cıkarıp sözlünüze dalarak hatali davranmissiniz.

Kadın olarak sizin sözlünüzden beklediginiz şeyi anlıyorum ama bir erkegin bunu anlamasi icin "lazım olan" henuz Dunya da mevcut degil :KK14:
Sanırım haklısınız fazla şey bekliyoruz onlardan

hayır ben olayı yanlıs anlamadım
nısanlınızın bırlıkte calıstıgı sızın de gecmısını parlak bulmadıgınız kadın sızın hakkınızda bır yorum yapmıs sevgılınızde bunu sıze soylemıs sızde nısanlınızı paylamıssınız :) konu bu nesını yanlıs anladıgımı dusundunuz kı ?

soyledıklerım acık
nısanlınız kadınla bu konuları konusmasa kadın da oyle seyler soyleyemez
sahsen ne bana ne esıme kımse boyle cumleler kuramaz cunku kımseyle oyle bır muhabbete ben gırmıyorum :)
kocanız olacak kısıye gelıp boyle seyler soyleyebılıyorsa kısı , sorun nısanlınızda dıyorum
ve ınsanlarla dolu bır dunya da yasıyoruz
sızın onun gıbı ınsanlarla bır arada bulunmak ıstemem deyısınız bu nedenle manasız dıyorum cunku ınsanlarla o ıletısımı kendımız kurup kendımız uzak kalamayız
nısanlınız en bastan mesafelı-gerektırdıgı sevıyede kalmayı becerebılseydı bu sorunlar zaten yasanmayacaktı yanı .

bana guvenmıyor musun dıyen erkeklerde hep bır guvensızlık vardır. kendıne guvenen ve dogru davranan kısıler bu tarz sorunlara zemın hazırlayacak ortamlarda bulunmaz zaten.
kapılar kapatılıyor ılıskıler hakkında yorumlar yapılıyor falan fazla kısısel alanlara gırılıyor zaten o mesafeyı bıle ısteye aşmıslar
belkı cok ıyı anlasıyorlardır bırbırlerıne akıl soruyorlardır bunu da anlarım
ama gelıp sıze yetıstırmesı 5 yasındakı cocugun aklı gıbı
evlenmek ıcın daha buyumesını beklemenız gerek
Benimde merak ettiğim buydu işte bu mevzuya tavır aldım ve doğru yapmışım buna emin oldum

aslında bu kultur meselesı
sanılandan fazla erkek sayısı var boyle seylere dıkkat eden mesafe koruyan
henuz oyle bır dunya mevcut degıl demıssınız ya :) ona ıstınaden soyledım

yanı erkekler genel olarak boyle takılma dersek yanlıs erkegı onaylamıs oluruz- adam yanlıs nerede nasıl davranması gerektıgını bılmeyen adam
yuksek ıhtımal evlendıklerınde annem soyle dedı yengem kardesım boyle dedı dıye fit fit dedıkodu yapacak olan adamın ta kendısı olacaktır

her erkek boyle degıl :)

Benimde merak ettiğim buydu işte bu mevzuya tavır aldım ve doğru yapmışım buna emin oldum
sevgılınıze kızmakta cok haklısınız ona aldıgınız tavırda cok haklısınız oyle muhabbetlere oyle ortamlara kendısının gırmemesı gerekır gereksız samımıyet bos muhabbetler
herkes ısıne gucune baksın ıs yerıne dedıkodu yapacaklarına
bırde sızın hakkınızda ılıskınız hakkında yorumlar yapılıyor buna musaade edıyor
yarın obur gun aılesı de herseyı soyler o da durur dınler
kımın hakkında konustugunuza ne soyledıgınıze dıkkat edın dıyemıyor

henuz oyle bır dunya mevcut degıl demıssınız ya :) ona ıstınaden soyledım
Dunya yok degilde erkeklerin demek istedigimiz onlardan bekledigimiz tavrı anlamalari icin "lazım olan ' her ne ise yok demek istemistim yanlıs anlama olmus☺
Erkek hani direkt güvenmiyor musun bana? Diye döner.Ya da kıskandı diye düsünür.Oysa konu sahibi izah etmis kıskanmak da degil mevzu sadece mesafe koymak o bayanın iyi niyetli olmadigi konusunda onayini gormek istemesi belki..Cok düzler demek istedim yani erkekler icin..Anlarlar belki onaylarlar da ama gün sonunda nedenini sadece tartismayalim diye onayladim cevabı da duymak muhtemel🤷‍♀️🤦🏻‍♀️

Hayır şöyle karakter yoksunu adamlarla sevgili olup, hatta evlilik kararı alıyor, sonrada üçüncü kişilere haddiniz olmayarak gıyabında hakaret ediyorsunuz. Kadınla vıcık vıcık muhabbet içine giren hatta sizi bu muhabbete meze eden sevgiliniz, kadın sizin hakkınızda atıp tutunca sessiz kalan , kadınla samimiyete devam eden sevgiliniz, odalara kapanıp kadınla hala aşk hayatı muhabbeti yapan sevgiliniz, utanmadan birde gelip bunları size yetiştiren gene sevgiliniz,siz sanki olayın sorumlusu kadın gibi bir tavır sergiliyor, satır arasında kadının namusuna kadar laf ediyorsunuz.
Bence gözünüzü açın, adam olan kimsenin yanında iş arkadaşı, hayat arkadaşı olarak seçtiği insanla ilgili sana yakışmıyor gibi sığ muhabbetlerle atıp tutamaz, bunu yapanda cevabını ve tavrını alır ama dediğim gibi adam olanın yanında.
Ayrıca size bir tavsiye; bana güvenmiyormusun muhanbbeti yapan adam güvenilmez adamdır; gerçekten güvenilecek adam size böyle hissettirmez ve gerekli kişilere karşı mesafe ayarlamayı ve size o güveni vermeyi bilir.
Allah aşkına kadınlar gününün yeni geçtiği şu günlerde karaktersiz erkeklerden ayrılmak zor geldiği için , kendi hemcinslerinizi aşağlamaktan vazgeçin artık. Kaldı ki kadın 40 yaşında, sevgilim 28, yaş farkı çok aralarında birşey olamaz gibi çocukca düşünmenize cidden gülümsedim.

kadın niye ilişkisini sözlüne anlatıyor ki

Aynı odada çalışıyorlarsa mecbur hergün görecek.

Güvenmiyorsan kafanda soru işaretleri varsa evlenme.

Dunya yok degilde erkeklerin demek istedigimiz onlardan bekledigimiz tavrı anlamalari icin "lazım olan ' her ne ise yok demek istemistim yanlıs anlama olmus☺
Erkek hani direkt güvenmiyor musun bana? Diye döner.Ya da kıskandı diye düsünür.Oysa konu sahibi izah etmis kıskanmak da degil mevzu sadece mesafe koymak o bayanın iyi niyetli olmadigi konusunda onayini gormek istemesi belki..Cok düzler demek istedim yani erkekler icin..Anlarlar belki onaylarlar da ama gün sonunda nedenini sadece tartismayalim diye onayladim cevabı da duymak muhtemel🤷‍♀️🤦🏻‍♀️

Back
X