Sözlümle aynı yerde çalışıyoruz. 20gün sonra nişanımız var ama aramızda sürekli bir problem çıkıyor. Aynı odada çalıştığı bir kadın var geçmişte sevgili olduğumuzdan haberi yokken sözlümle beni başkaları yakıştırdığı zaman hakkımda kötü şeyler söylemiş bizim olamayacağımız konusunda yakıştıramamış sözlüme . Normalde aramızda kötü bişey geçmemiştir o kadınla . Merhabalaştığım bir insan sadece öyle şeyler söylemiş olmasına şaşırıp üzülmüştüm hatta. Neyse bizim birlikteliğimiz açığa çıktıktan sonra hayırlı olsun bile demedi . demek zorunda da değil zaten. Bugün sözlüm odada tekken o kadın geldi konuştuklarını gördüm daha sonra kapı kapandı ( çalıştığım oda sözlümün çalıştığı odanın az ilerisinde ben odamda çalışıyordum) rahatsız oldum sözlüme sorduğumda kadının yeni bir ilişkisi olduğunu ve ondan bahsettiğini söyledi bende sinirlendim kavga çıkardım. Kadın benim hakkımda geçmişte o kadar laf söyledi şimdide hayırlı olsun bile demedi kötü ol demiyorum ama mesafeni koru diyorum bana güvenmiyor musun diyor biraz arkamda dursun istiyorum sadece . Bu kıskançlık değil zaten öyle bi durumda yok kadın 40 yaşında sözlüm 28 ama kadın geçmişi pek parlak olmayan birisi o yüzden uzak dursun istiyorum abartıyo muyum