Sonuca netten baktım ama korkuyorum şu an. Olmama ihtimali var mı?
İnşallah. Ne olur dua edin siz hamilesiniz kabul olur. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu arada bir kaç gün önce pembe bir akıntım oldu bu da iyiye alamettir değil mi?Canımmm inşallah hamilesindir, kan testini yaptırdığım günden 2 sonra tekrar yaptırman gerekiyor. Değerin sağlıklı yükseldiğini gözlenmek için. Şimdilik değer düşük gözüküyor ama hamile olma ihtimalin çok yüksek.
İçini rahatlatmak için söylüyorum benim ilk kan değerim 18'di :) Ve iki gün sonra 2 katına yükselmişti.
Tam düzenli değilse yumurtlama tarihlerinde de sapma vardır. Yani geç döllenme olmuş olabilir.Arkadaşlar son aylarda adetlerim pek düzenli değil. 28 günle 33 gün arası falan değişiyor. Bugün kan testi yaptırdım 32. gündeyim beta 11.73 çıktı sizce anlamı nedir? Ne olur cevap verin çok heyecanlıyım. Bu arada son adet tarihim 03,08
Yok denemezki şuan. .değerin artmasını beklemek lazım.Sonuca netten baktım ama korkuyorum şu an. Olmama ihtimali var mı?
Sonuca netten baktım ama korkuyorum şu an. Olmama ihtimali var mı?
Ettim canım dua kalpten hemde, inşallah cümlemiz sağlıkla kucağımıza alalım. Pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir. Canını sıkma bu durum için, ilaç milaç, bitki çayları sakın içme bu dönemde.İnşallah. Ne olur dua edin siz hamilesiniz kabul olur. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu arada bir kaç gün önce pembe bir akıntım oldu bu da iyiye alamettir değil mi?
Cevabın için çok teşekkür ederim. Mecbur bekleyeceğim. Allahım ne olur boşa umutlanmayayımCanım olmama ihtimali değil mesele belli ki geç döllenme var yumurtların geç çatlamış. O yüzden şu anda değerin düşük çıkmış.
Canını sıkmak istemiyorum ama her hamilelik için geçerli bir durum söz konusu kimyasal gebelik. Bir çok kadın yaşıyor ama kan testi yaptırmadığı için. Bebek beklerken geç adet oluyor. Sonra adetim geçikti diyor bilemediği için durumu.
2 gün sonra tekrarlayacağın test sonucunda kimyasal olup olmadığı yüksek oranda anlaşılacak. Bol bol dua et rabbime, inşallah bebişin annesine tutulur. Kalbimde dualarımda seninle. İnşallah hamilesindir annesi!
Hamileliğin ilk öğrenildiği zamanlar çok sancılı geçiyor. Acaba hamile miyim yoksa değil miyim durumları insanın aklını çok şey kurcalıyor
-Hamile miyim
-Kimyasal gebelik mi
-Ya dış gebelikse
En sonunda bebeğin kesesi ve bebek görüldüğü zaman insan anca rahatlıyor. 15-20 gün birazcık sancılı bir süreç, bebek için stres altında tutma kendini, aklını dağıt. Gerekirse evini 465 kere temizle, yemek yap aklından çıkart :)
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Hafif mide bulantım var bilemiyorum psikolojik de olabilir. Ama pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir değil mi? Allahım 2 gün nasıl bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?