Acil. Gebelik hakkında bilgisi olanlar

Sonuca netten baktım ama korkuyorum şu an. Olmama ihtimali var mı?
aslında çok da düşük bir değer değil. ilk hamileliğimde on gün geçince değerim 75 idi sorun olmadı. adetlerin düzensiz olduğu için geç döllenme olasılığı yüksek. onun için de değerinin düşük çıkması normal birkaç gün sonra testi tekrarlayın

yanı ben şmdı anlamadım ..kan testı yaptırdıgını söyluyorsun..test sonucu alırken doktorun veya sana bu test sonucunu veren kışıye sormadın mı ne oldugunu ..bence sana hamıle oldugun söylendı ama ınanamıyrosun .burda mı emın olmaya çalışıorsun anlamadım yanı ..sevıncını farklı turlu konu açarak paylaşabılırsın

Sonuca netten baktım. Biraz empati lütfen.

Benim 1 haftalık gecikme de sonucum 66 diydi sonradan yükseldi inşallah seninki de yükselir canım mutlaka bi daha test yaptır

Hayırlısı olsun öncelikle umarım değerin katlanarak artar arkadaslarn dedigi gibi testi tekrarlayabilirsin benim 8gün gecikmeden sonra değerim 1050 çıkmıştı bende internetten bakmstm hastaneyi aradgmda en az 5haftalık oldugunu söylediler takip eden hafta sonuda doktora gitmistim ve minik kesemizi görmüstük

İnşallah yükselir. Çok zormuş bu durum.
Beklemek sıkıntılı ama başlarda böyle ilerliyor malesef önce hamileyim sorusu sonrasnda kese var ama bebeğin kalp atısını duyabilecek miyiz sorusu içini ferah tut hayırlısıyla olur inşallah

Bebeğin hayırlı olsun canım görünce sevindim 2014 agustos gelinlerinden hatırladım seni :)

Bebeğin hayırlı olsun canım görünce sevindim 2014 agustos gelinlerinden hatırladım seni :)
Sağol canım teşekkür ederim evet ne telaş ne konuşmalar ama güzel günlerdi seninkide hayırlı olsun tatlm yeni öğrendin sanırm

Beklemek sıkıntılı ama başlarda böyle ilerliyor malesef önce hamileyim sorusu sonrasnda kese var ama bebeğin kalp atısını duyabilecek miyiz sorusu içini ferah tut hayırlısıyla olur inşallah
İnşallah. Şimdi daha sakinim.
Hamileyim gibi düşünmemeye çalışıyorum. Yıkılmak istemiyorum. Eşime de söylemeyeceğim, aslında bu ay sonu evlilik yıldönümümüz, inşallah hediyem bebeğimiz olur.

Vucütta Beta hcg olmazsa o değer 0-1 arası çıkar yani sizde var ama daha çok yeni yani hamilelik var ama sonrası da önemli iki günde bir ikiye katlaması Lazım. Şimdiden tebrikler :)

Yüksek ihtimalle gebesiniz,umarım sağlıklı bir şekilde degerlerinizde artar ve yarunuzu kucaginiza alırsınız.hakkinizda hayırlısi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…