Acil! Görüşeceğiz 1 saate nasıl bir konuşma yapmalıyım?

Chloelve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
583
265
103
Herkese merhaba,

Dün bir konu acmistim. Sevgilim beni yağmurda öylece bırakıp arkadaşıyla görüşmeye gitti. Çok yorum yapıldı hepsi de bana değer vermediğini söylüyordu.

Gün içinde bir mesaj yazdım, whatsapa girdi ama cevap yazmadi. Bende kesin kararımı aldım sanırım. Ayrılmak istediğimi söyleyeceğim. Ama elime yüzüme bulaştırmak istemiyorum. Gerekcelerimi nasıl aciklayabilirim ki beni anlasın, anlasın ki içim rahatlasin.

Nasıl bir konuşma yapmalıyım? Yardım ederseniz cok mutlu olurum.

ayrılma sebebi bu mu? başka bi olay olmadan tek bu sebepten ilişki bitiriyorsanız bişeyler hissetmiyosunuzdur zaten. bu durumda elinize yüzünüze bulaşmaz merak etmeyin.

Sizi anlayacak adam zaten birlikteyken anlardı.
Muhtemelen söylediğiniz herhangi bir şeyi dinlemeyecek bile.
Ayrılacağınızı söylediğinizde ki tepkisine bakın...
Üzülecek mi ki?
Devam edelim der mi sizce?
Yada nedenini sorar mı?
Adamı bozacağım diye plan yaparken dikkat edin de bozulan siz olmayın.

Bu ilişkinin bir sonu olduğunu düşünmüyorum,
İlişki yürütecek olgunluğa sahip değilsin, benden bu kadar, de bitsin.

Hatta sizinki gibi odunluk seviyesi fazla olana mesaj bile yeter de nazik birisiniz sanırım :)

6 aydır birlikteyiz zamanla birbirimize alışırız dedim, ama değer vermediğini hep hissettim.
Basit meseleler büyük ipuçları verebilir bazen, geçen gün olan olay her şeye tuz biber ekti.
Sen ne düşünüyorsun bu ilişki için bilmiyorum ama ben ilerleyemeyeceğiz gibi hissediyorum der, bir bakarım ne diyecek.
Baktım mantıklı bir şey demiyor her şey için teşekkürler deyip medenice vedalaşırım

Valla canım benim, inan adam senin bu konuyu açıp önemsediğin kadar seni önemsemeyecek. Eski konundaki tavırlarından, hatta burada mesajlarını sallamıyor oluşundan bile belli. "Seninle uyuşamadığımızı düşünüyorum, ikimizin de bu ilişkiden beklentilerinin farklı olduğunu düşünüyorum. Yolun açık olsun, teşekkürler her şey için" der, ayrılırım. Hatta ben olsam Whatsapp üzerinden ayrılırım, görüşmeye bile tenezzül etmem.

buluşma isteği sizdenmi geldi ??

Bence de bu adamla ayrılmak için buluşmak bile saçma,

Şuna hazırlıklı ol, sen kendini ne kadar ifade etmeye çalışırsan çalış adam ihaleyi sana bırakacak. Gittiğin yerden “haklı galiba suç bende” düşüncesiyle döneceksin.

Ben olsam buluşma falan ayarlamazdım, mesaj çekip ayrılmak bile fazla bu adama.

Senin yerinde olsam hiç açıklama yapmazdım , mesajla bitirirdim ilişkiyi , bir daha beni arama sorma o öküze çok bile !!!

Bence çok açıklamaya gerek yok.
Gayet cool şekilde, olmayız biz ya fazla uzatmanın alemi yok deyip kapatmak en mantıklısı.

Adam cidden değer vermiyor çünkü.
Öyle mi diyorsunuz? Bende böyle açıkça anlatayım istiyordum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…