Acil! Görüşeceğiz 1 saate nasıl bir konuşma yapmalıyım?

Günaydın hanımlar,
Dün görüştük, acele hareket etmek istemedim. Ben konuyu açmadan whatsap ta dayısı yazmış bir şey sormuş çok yoğun olduğu için cevap yazamamis dayı sinirlenmiş falan onu anlattı.

Biraz daha zaman lazım, içimde kesin olarak bittiği zaman söylemek istiyorum. Şu anda bitti desem kararimin arkasında duramayabilirdim.

Sen icinde bittigi zamani beklemeyecektin ki, adamin icinde dogru yerde olmadigin icin ayrilacaktin zaten. Sen bilirsin hakkinda hayirlisi olsun :)

Aliskanlik olmus olmasın sizde. Aşkla çok karıştırılır. Bence hosunuza gitmeyen seyleri bir deftere yazın, arada bir okuyun. Cünkü böyle erkekler kızların ilgisini hak etmiyor. Sonu yok. Kimseyi degistiremezsiniz. Dısarda size cok daha önem verecek, sizi mutlu edecek düzgün erkekler var.

Terkedilmeyi hak etmek nasıl oluyor?
sana değer vermeyen biriyle görüşmeye devam ederek bence hakketin erkekmi yok başka yahu bu kadar ezdirmeyin onlar plan yapsın onlar uğraşsın sonra ben bu kadar düşündüm karşılığı yok bu kadar emek verdim adam yarım saat duramıo üstelik yağmurda benim düşüncem bu

Bence en iyisini yapmışsınız. Açıkca görülüyor ki hala değer veriyorsunuz şu an arkasında duramayacağınız bir karar vermemiz mevzuyu sakız gibi uzatırdı. Nasıl olsa bu adamın tavırları değişmeyecek ve içinizde ki herşeyi öldürecek. Ben öyle düşünüyorum. Bu arada ciddi bir karar vermezseniz sıkıntı olmaz. Daha çekilecek çileniz var belli ki maalesef.

Sanırım

Arkadaşlar çok hakli aslinda, ama dönüp kendime baktığımda arkasında duramayacagimi gördüm

Belki biraz daha zamana ihtiyaç vardır

Sanırım

Arkadaşlar çok hakli aslinda, ama dönüp kendime baktığımda arkasında duramayacagimi gördüm

Belki biraz daha zamana ihtiyaç vardır

Yani canım şöyle düşün o seni terkederse daha çok üzüleceksin.
Yok dayım yazdı yok şu bu sende bahane olduğunu biliyorsun aslında.
Seni evmeyen biri için neden çaba veresin emeğine zamanına yazık.
Kimse aşk acısından ölmüyor bunu da biliyorsun.

Biliyorum inanın farkındayım

Bazı şeyler aklıma geldikçe çok üzülüyorum, şey demişti bir kere sen bana değer veriyorsun sonra uzulmenden korkuyorum. Ee o zaman ayrılmak mi istersin yada isteyeceksin yok ben şu anki durumdan çok memnunum diyor sadece beni uzmekten korkuyormus

Daha hazır değilsen, biraz daha zaman vermek istiyorsan iyi yapmışsın. Yaşayan sensin çünkü, pişman olacaksan ilerde bunun pişmanlığını yaşayacak olan da sensin, keşke o zaman ayrılmasaydım diye. Elimden geleni yaptım yine de olmadı demek daha rahatlatır insanı, ilerde bir gün biterse. umarım güzel olur her şey

Umarım

Çok sağolun, en az acı ile atlatirim inşallah bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…