Çünkü tutkulu ilişkide dahi terkedilmiş sanırım kız arkadaşı tarafından.Peki bu insan heyecan duyacağı, tutkuyla yaşayacağı bir ilişkiyi istemek yerine neden boyle bir ilişkiyi ister?
Evet birşeyler mantigima oturmuyorÇünkü tutkulu ilişkide dahi terkedilmiş sanırım kız arkadaşı tarafından.
Ya hala aklının bir köşesinde o var ya da aşkı artık gereksiz görüyor. Risksiz kolay ilişkilere yöneliyor.
Peki bu insan heyecan duyacağı, tutkuyla yaşayacağı bir ilişkiyi istemek yerine neden boyle bir ilişkiyi ister?
Olmaz haklısınızpeki sizce heyecan tutku zamanla çabalayarak mı olur bir ilişkide?
Yaşadığı şeyi ilişki olarak görmüyor çünküPeki bu insan heyecan duyacağı, tutkuyla yaşayacağı bir ilişkiyi istemek yerine neden boyle bir ilişkiyi ister?
FarkındayımPeki siz niye heyecanlı tutkulu karşılıklı bir ilişki yaşama ihtimalinizi bu dengesizliğin içinde ziyan ediyorsunuz. Sadece zaman kaybı yaşadığınız şey ve farkındasınız.
Hissediyor muyum....Yaşadığın şeyi sen daha iyi bilirsin, ilişkiyi sen yaşıyorsun. Biz sadece yağmurda seni durakta bıraktığını biliyoruz. Bu önemsememek oluyor bana göre de ama genel olarak sana ilgisi, konuşmaları, bakışları nasıl onu sen biliyorsun. Hissediyor musun seni sevdiğini, 6 ay olmuş, 6 ayda sevgi de oluşur bence artık.
Aslinda bu dediginizi yapiyorum bir kac gundurBu kişiden önceki ilişkiniz nekadar sürmüştü ve çok özel değilse ayrılma nedenizniz neydi? ilişkiyi noktalayabilme sebepleriniz nelerdir genel olarak mesela (özele indridiğinde çom ayrıntı olabilir herkese göre ). ama ben genel geçer nedenler nelerdir sizin için onu merak ettim.
Dikkate alırmısın bilemiyorum ama bu ilişkinin bitmeden evvel size ufakda olsa bir faydası olabilir.Bence siz tahminimce hiç yapmadığınız birşeyi yapın onu birkaç gün hiç siz aramayın yani telefon açan msj atan siz olmayın, o aradığında veya msj attığında da soğuk falan davranma yine, eskisinden bir tık daha aşağıda ilgili ol.2-3 gün bu şekilde ol.sosyal medya kullanıyorsan arkadaşlarınla veya ailenle birlikte olduğun mutlu anlarını içeren paylaşımlar yap.yalnız 2-3 gün hiç taviz vermeden aynen buşekilde davran.
Emin ol ki senin ilişki varsaydığın şeyde ciddi gelişmeler yaşanacak. ve sen bunca insanın nedemek istediğini anlayacaksın.Yerinde olsam bunu yapardım.hiçdeğilse bitmeden evvel sana bir faydası olur.ilişkiler üzerine akılda kalacak bir tecrüben deneyimin olur, sonra hatırladıkça sana faydaları olabilir
Yok elbette ki ben yaşıyorum ben kendi vaktimden çalıyorumEvet senden gereken ilgiyi göremediğinde sizden ayrılacagini düşünüyorum cok büyük ihtimal.aslinda seven ama nazlanan erkek ise mutlaka karşi atağa geçecektir.yani o sizin ustunize duşmeye başlar birlikte olabileceginiz aktiviteler planlar yani yaninda olmaniz icin elinden geleni yapar.ancak sizin durumunizda bunun olacagina pek ihtimal vermiyorum.tam aksi sizin ondan ilginiz kesilince ksr bakma ama onun icin hicbir anlamin kalmayacak. Sen daha iyilrine layiksin sana hakettigin degeri veremedim nakaratini söyleyecegini düsunuyorum.bu benim fikrim.ama yetiskin genc bir bayansin kendin yaşa ve gör.çok da mudahale etmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?