Acil! Görüşeceğiz 1 saate nasıl bir konuşma yapmalıyım?

Niye konularak bitirme kanısındasınız?? Sizi bırakıp gidiyor, cevap verme tenezzülünde bulunmuyor.. Bende silerim numarasını, sosyal medyasını, fotoğrafını, mesajını.. Hayatıma devam ederim.. Elbet bir gün yazarsa, cevap alamayacağı için anlar derim..

Umarım ikna etmemiştir sizi zira br ay sonra geleceğiniz nokta tamda bu konunun içeriği olacaktr

+1000

Bence hiç tlfnu bile açma. Mesajla bitir. Hatta sadece bitti yaz gitsin. Öyle başa böyle tarak.

Ne değer veriyorsun elin delisine!!

Dun okumustum konunuzu keske hic bulusmasaydiniz bi mesaj yeterdi... Bu bulusma sizi daha cok uzucek sanki umursamaz tavirlari fln... Hakkinizda hayirlisi olsun

Msj cvp vermeyen biriyle ayrılalım demek için ne buluşur ne yazardım.yazdığında yada aradığında seninle artık görüşmek istemiyorum der kapatırım.neden nasıl niçine gelirsede işim var byyyy derdim .

Ben zaten hic ilerlememis bir iliski icin aciklama yapma geregi bile duymaz bitirirdim. Birsey demeye bile gerek gormezdim. O eger bir aciklama isterse 6 aydir beraberiz ama bu iliskide bir ilerleme gormuyorum. Yasadigim bazi seyler de benim dusunmeme sebep oldu. Benim gosterdigim ilginin onda birini bile goremedigim bir iliski icin devam etmem bana mantikli gelmiyor. O yuzden kusura bakma. Hoscakal....derdim.

Aynen oyle. Mesajlarima cevap yazmayan biri icin ben de ayrilma konusmasi bile yapmazdim. Bu hala ona deger verdigimi gosterir. Oysa adamin kiza hic deger verdigi yok ki mesajlara bile cevap yazmiyor. Anlamasini bekliyor. Belki de adam bitirmek istiyor da karsi tarafin soylemesini bekliyor.

Bence çok fazla cümle kurmayın ayrıca dikkat edin. Konuyu bu saatte açmıssınız :)
Ben ayrılmak istiyorum ve hiçbirşekilde görüşmek istemiyorum diyin neden diye sorarsa da kendime saygım var değer görmediğimi ve yeterince önemsenmediğimi düşünüyorum buda benim için bitmesi için yeterli bir sebep diyip vedalaşabilirsiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…