Adet gibi değil kahverengi bir kan pıhtı falan da var. Normal mi sizceYerleşme değildir muhtemelen hap düzenini bozdu.
Yani bence hapın yan etkisi,yinede k.doğuma gidip test yaptırmakta fayda var.Adet gibi değil kahverengi bir kan pıhtı falan da var. Normal mi sizce
Regl sabahı gbi degil zaten regl olmuşsun???Koyu kırmızı çok yoğun değil. Tuvalete girdiğimde birden akıverdi tıpkı regl sabahı gibi
Regl değil. Rengi çok koyu neredeyse kahverengi ve küçük küçük pıhtılar varRegl sabahı gbi degil zaten regl olmuşsun???
Herkes hata yapabilir ben burda gelip yaptığım yanlışı savunmadım ne bu agresiflik?Ozaman korun yani? Ya ama gercekten cahili mi oynuyosnuz cahilmisniz? Yani baska aciklamasi yok bunun
Ertesi gün hapı bir rutin doğum kontrol yöntemi değildir. Bir acil durum çözümüdür. Ayrıca hormon dengesi üzerinde ciddi bir değişiklik yaptığı için insanların hayatında sayılı kez kullanması gerekir. Bunun yerine prezervatif, doğum kontrol hapı, spiral gibi yöntemlerden size en uygun olanını kullanmalısınız.Ertesi gün hapı aldım diyorum. Hata yaptığımızı biliyorum ama şu an hiç yardımcı olmayacak. Keşke ahkam kesmeyi bırakıp yardımcı olmayı deneseniz
O kadar kişi sana yerleşme kanaması olamayacağını söylemiş hala o öyle değil diyorsun hamilesin ozaman ne diyim teşhisi koymuşsunuz zatenRegl değil. Rengi çok koyu neredeyse kahverengi ve küçük küçük pıhtılar var
4 kere içinize milyonlarca sperm akmiş. Saglikli bir erkekse toplamda ortalama 40 50 milyon sperm girişi olmuştur. Hata bu mu? Hata 1 kez yapılır. Sonrasinda ders almayıp yapilanlarin ne oldugunu soylememe gerek yok.Herkes hata yapabilir ben burda gelip yaptığım yanlışı savunmadım ne bu agresiflik?
Dini konular yasak, herkes Müslüman değil, artık büyüyün ve herkesin sizinle ayni inanca sahip olamayacağının farkına varın.Zina işlerken rahat olduğunu söylüyorsun resmen.Onu geçtim hamile kalırsan ne olacak? Masum bir cana kıyacaksınız..Rabbim hepimizi ıslah etsin hidayete erdirsin..
Burda dini bir yorum yokki şahsi bir görüş var. Nedir bu fevri çıkışınız?Dini konular yasak, herkes Müslüman değil, artık büyüyün ve herkesin sizinle ayni inanca sahip olamayacağının farkına varın.
Zina dini bir terim. Konu din tartışmasına gidebilir direkt olarak.Burda dini bir yorum yokki şahsi bir görüş var. Nedir bu fevri çıkışınız?
Zina terimi konuyla alakalı bir terim absürt bişey değilki. Ayrıca sadece siz rahatsız olmuşsunuz.Zina dini bir terim. Konu din tartışmasına gidebilir direkt olarak.
Ki gitmiş de.
Hamile olabilirsin. Hap tek ilişki için geçerli, baksana 3 saat içinde 4 kere boşalmış
Konuyla alakali ya da degil, yasak.Zina terimi konuyla alakalı bir terim absürt bişey değilki. Ayrıca sadece siz rahatsız olmuşsunuz.
alemsın yaaaHamile olabilirsin. Hap tek ilişki için geçerli, baksana 3 saat içinde 4 kere boşalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?