- 24 Aralık 2011
- 310
- 3
- 66
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bilirsin tabi ama bi erkeğe hedie alırken erkekmiş giby düşünmekten yanayım kızca, duygusalca deil de yane anlatabildim mi? Düşüncesizlik deil aksine onun hoşuna giden şeyleri takip ettiği için mutlu olucaktır. Her gördüğünde taktığında ya da giydiğinde seni hatırlasın anlatamıorum sanırım da pek yani bi mekana gitceksınız takılcaksınız ee 2 yıl sonra dicek ki kendi kendine dogum gunumde ne yapmıştık hediem neydi filan yok olum be bi mekanda öle konuştuk sohbet ettik filan.. Örnekti buVaktim Cuma gününe kadar var işte o zamana kadar bulmam lazım. sınavlardan telaştan düşünemedim şimdiye kadar . özel olsun istiyorum . takımına bağlı ama doğumgünü için takımla ilgili birşeyler almak istemiyorum, yani düşüncesizce ya da özensizce direk hediye vermek değil de daha ona özel bi şeyler yapmak istiyorum. çok acemiyim ya cok kararsız kalıyorum , bi de ya beğenmezse ya da komik bulursa fikri :)
yardımcı olabildiysem ne mutluhmm o yönden düşününce de çok mantıklı geliyo :/