acil histeroskopi yaptıranlar hngi merkezde ne kadara yaptırdınız?

deniz bulut

annesinin bir tanesi
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2007
4.471
17
683
geçen seneki kürtajım sonrası parça kalmış ve 2. bir kürtaj geçirmiştim. benim ısrarla kürtaj onrası bir süre koyu renk akıntım oldu dememe rağmen rahim filmi çektirmeden tüp bebek yapıldı ve kimyasal gebelikle sonuçlandı. sonrasında benim ısrarımla çekilen rahim filminde bir miktar yapışıklık bulundu. şu an histeroskopi gerekli brüksel tüp merkezi ile görüştüm fiyatları 3000 lerde. sağlık sigortası büyük ihtimal karşılamaz dedi. bu ücreti vermem şu an mantıklı ve olanaklı değil 2. tüp bebeğe para kalmıyor yoksa. histeroskopi yaptıran arkadaşlar nerede ve ne kadara yaptırdınız acaba? bir de sağlık sigortası karşılayan oldu mu?

bende özel bir tüp bebek merkezinde yaptırdım ama 600 lira verdim vede çok memnun kaldım neden bu kadar pahalı seninki

bida bende bişey çıkmadı ama bir işlem gerekseydi çok cüzi bir masraf çıkar demişti dr

bahceci kliniği anlaşmalı olduğu yere gönderiyo senden çok para istemişler hastaları olmadığın için herhalde

gülencim bahçeci kliniği rahim rontgeni için (hsg) anlaşmalı yerine gönderiyor ben de öyle gittimdi zaten. 250 liraydı. histeroskopiyi mutlaka doktorun kendi yapıyor. çünkü rahim içine bakarken aynı zamanda gördüğü bozuklukları düzeltiyor. ama alman a sormadım çünkü kızgınım onlara kötükedihüso

galiba en sonunda ben de senin doktora gideceğim el muallimcim. sadece hastane bana uzak istiyorum ki histeroskopi yaptırdığım doktorumla tüp bebeğe devam edebileyim. bir yandn da senin pozitif sonucunu bekliyorum o zaman uzak muzak senin doktoruna gidebilirim canım. :smiley-cool:

deniz canım sen buralarda çok sıkıntılısın ama kızgın olsanda boşver yaaa bırak gitsin olan oldu zaten bende eşime kızgınım normadle ben sabah 2 doz akşam doz progesteron vurulacakken birer doz vurulmuşum kimse dikkat etmemiş dün eksi iğneleri atarken gördük şoke olduk herkez birbine bagrıyo sen niye dikkat etmedin o niye dikkat etmedi

gülencim canım seninki kendi hatan. kendine kızabilirsin eşine kızabilirsin. ama bu kadar büyük bir hata bahçeci ekibinden bir doktora yakışmıyor. olan da benim önümde duran çok kıymetli aylarıma (YAŞ 42) ve zar zor bulduğum 8000 lirama oluyor. birşey yapacak olsalar mustafa bahçeci ile bile görüşeceğim ama o da doktorunu savunacak.
neyse canım sen de ilaçlarını tamamen kendin yap kimseyi karıştırma. en iyisi bu. ben saatlerini unutmayayım diye telefonuma uyarı koymuştum. birkaç kişi karışırsa yine karışır ve sonuç iyi olmaz. bekleyip sil baştan başlamak zorunda kalırsın allah koruun. :mymeka:aman dikkat et a.s.

anlıyorum.. kabul edemiyosun.. peki şimdi nereyi düşünüyorsun.. yeni bi kliik acılıyor söylemişmiydim IVI tup bebek merkezi ispanyollar.. dünyanın başarı şansı yüksek 2.kliniği .. yaz sonunda hasta kabuluna başlıyacaklar görüşmeye orayada gidebilirsin ama fiyatları verdikleri kalite oranında yükske olacakmış

sağol canım orayı da araştıracağım kaydirigubbakcemile3 benim tüp işi en erken eylüle kaldı araya histeroskopi girdiği için. iş şu histeroskopiyi tüp fiyatına değil de makul bir ücrete halledeyim. tüp bebek için para önemli değil dermişim :roflol:.önümde hamile kalabilecek 1 yıl var. elimden geleni yapmak istiyorum. ama bir yandan da gerçekten paramız yok. başta bahçeciyi de pahalı ama iyi ekip olmuşken bilinen iyi yer olsun aman yanlışlık oldu mu diye düşünmeyeyim ucuz etin yahnisi hikayesi olmasın dedim ama benimki pahalı etin yahnisi hikayesi oldu :1rolleyes:

Arkadaslar 3000 liraya histeroskopi olur mu.Ben 250 tlye yaptirmistim.400 dedi pazarlikla 250.3000 cok para laporoskopi olmasin bu

Arkadaslar 3000 liraya histeroskopi olur mu.Ben 250 tlye yaptirmistim.400 dedi pazarlikla 250.3000 cok para laporoskopi olmasin bu

yok histeroskopi. zaten laporoskopi olsa 1 gece hastanede kalmak gerekecek ve miyom alındı vs diye atılacak ve hastanede kalındığı zaman % 100 ünü sağlık sigortası ödediği için ben hiçbirşey ödemeyeceğim :roflol:
büksel üp merkezi 3000 dedi bir arkadaş da memorial da 2500 e yaptırmıştım dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum üstünden süre geçmiş.

hülya sen nerede yaptırmıştın canım?

Canım nasıl bi fiyat öyle, yuhhh...Ne gerizekalı insanlar, soyguncu resmen...600 tl tanısal, 900 tl operatif histeroskopi .. ki bu bile çook fazla ...
Seninki resmen uçmuş...klava:klava:

inanıyorum uçtuklarına da istanbulda hastane adı da söyleyen olsa sengözlerimebaksanab

uçmuş ama bazı büyük merkezler de uçmaya devam ediyor. istanbul cerrahi hastanesinden bir prof 2000 lira dedi. çapa da sevkli oluyormuş ama kim nasıl randevu alıp gidip uğraşacak? çalışırken çok zor -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…