acil histeroskopi yaptıranlar hngi merkezde ne kadara yaptırdınız?

Denizcim merhaba,

laparoskopi ve histeroskopi aynı anda olacağım.kendi doktorum girecek...Cerahpaşa da öğretim üyesi olduğu için orda yapacak...2500-300 liraya mal olucağını söledi.

var da bakalım igorta kabul edecek mi?
birgül t sağol canım. engin bey de bu işlerde duyulan bilinen bir isim. hayırlısı olsun
2. tedavi için zaten aklımdaki tüp merkezleri değerlendirmek istiyorum. sürenin kısa olması ve çelışıyor olmam problem. ama bu 2 hafta sonu karar vereceğim artık kafamçokkarıştı

Meraba Denizbulut
Benim 6 negatif denemem var.1.denemeden sonra histeroskopi yapilmisti Izmirde.Ozel bir tup bebek merkeziydi 400 dedi 250 ye anlastik hicbisey cikmadi.5.denemeden sonrada laporoskopiyle yari acik olan kanal da yakildi baska bisey yok.Simdi bende tedavi icin Yucel Beyi dusunuyordum.Dun gorustum, bu kadar deneme gecirmissin histeroskopi yapmam lazim dedi.Daha onceki histeroskopi raporumu gormustu, biliyor ama benim kendimin yapmasi lazim dedi cok bisey yok denilen seyden problemler buluyoruz dedi lapo da yaptim bisey yok dedim endo metriumum da iyi dedim.Olsun cocultur ve histeroskopi lazim dedi.Histeroskopi ne kadar en son 3000tl.Bir hesap yaptim 10 milyara geliyor.Simdi soyle dusunuyorum.Histeroskopiyi sana tup bebegi kim yapacaksa ona yaptir.Ben de bakacagim eger histeroskopi yaparsam yucel beyde tupu de ona yaptiririm.Kararsizim.Biktim vallahi

ben de öyle düşünmüştüm ama 3000 i duyunca hemen vazgeçtim. yücel bey iyi dr olabilir ama bu konuda biraz soygun yapıyor. ben tel ile daha merkezle görüşürken hocanın bu konuda ne kadar usta olduğu vs söylendi. görüşmeye gittiğimde daha ben herşeyi anlatmadan size histeroskopi yapıldı mı dedi. sanırım rahim filmi gibi adet kanamasının 10. gününe falan yapılan bir işlemken sizin yaş ileri onun için pazar adet kanamasının 17. günü olabilir ama sonra olmaz öbür aya dedi. sağlık sigortası da belki verir dediler merkezden. valla ne olursa olsun tüp bebek parası kadar bir parayı histeroskopiye veremeyeceğim. hani cidden olanaksız. senin ımcı araştırdığını biliyorum. memorial da da var. hale hn ı çok övüyorlar. özgeçmişi de çok iyi. bir orayla görüş derim. orası da en az 2500 diyecek ama bu yücel beyin tavrı canımı sıktı canım

denizcim ben süleymaniyede yaptırdım ssk ile ama araştırmışdım ozaman medicana en iyi fiyat verendi bürüksel1 yıl öncede bende aynı fiyatı istedi

Yucel Bey sadece histeroskopi yapalim dedi, baska kimse gerek gormedi.Zaten 2007 sonuna dogru yapildim be histeroskopiyi ve subat 2009 dada laporoskopi oldum bisey yok .Bakacak bisey yok diyecek 3000 histeroskopi, 2000 ilac,2000 cocultur, 2000 pgt, 4000 mikro.13000 demek hadi bakalim cik isin icinden.Zaten bisey var mi diye bakila bakila suzgec gibi oldum

evet hadi bana histeroskopi lazım ama gelen her hastaya da hist yapalım 3000 lira alalım denmez ki. eğer daha önceden düşük kürtaj yoksa adetler vs düzenliyse bir şikayet yoksa 1. veya 2. deneme ise rahim filmi istersin tabii ama herkese histeroskopi diyip 3000 lira istemesi soygun ne kadar iyi dr olursa olsun. tüp bebek parasına yakın hist. ücreti. toplamda batıyorsun

eliff merhaba bende elif :) histereskopiyi nerede yaptırdıgını soylermısın bana bende bu hafta yaptırmam lazım ama 3000 lerden konu acılıyo.ben 2 kez hamıle kaldım ama 2 sıde düstü rahım fılmı cekıldı sımdıde hıstereskopi istenıyo rahım duvarımda kalınlık soz konusuymus,bu faydalı bıseymı yoksa sadece tetkık ıcın yapılan bıseymı cevabını beklıyorumm..allah herkesın gonlune gore versın ınsallah...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam.. medikana en uygun fiyatlı yer.. ama kendi doktoruna yaptırman daha hayırlısıdır.
ben bruksel tup bebekte yaptırdım cok memnun kaldım ama fiyatı yüksekti

merhaba arkadaşlar bende histeroskopi olacağım. kasım ayının 20sinden sonra randevu verecekler lütfen
bana yardımcı olun. bahçeci kliniğine Dr. Ali Mesut beyle görüştüm bana anlaşmalı olduğu umut tüp bebek merkezinde 3500 tl yapabiliceğini söylediler.Bana yardımcı olursanız sevinirim. görüşlerinizi bekliyorum.çok sıkıntılıyım.

merhaba arkadaşlar size bi şikayette bulunacağım. MEDıCAL PARK HASTANESı-FATıH Dr.Ayşegül SOFUOĞLU na sakın sakına gitmeyin . ben bundan 1 sene önce dış gebelik geçirdim. bu dış gebelikte 4-5 ay hastane git gel değer düşürmeylegeçti.değer düştükten sonra rahim filmimi çekti.bişey yok biraz kilo verip tekrar hamile kakabilirsin dedi.ve bundan 6 ay sonra yine medical park fatih -tüp bebek merkezi dr.sevim ulakoğlu ayşegül hanımın çektiği filmde rahim bozukluğu var dedi.bunu 6 ay önce ayşegül hanım anlamamışmı sanki dediğimde oda arkadaşını savunmaya geçti arkadaşalr suçu üstüme attı.kilo problemin var ben sana hiçbişey yapmam dedi. ve halbuki biray önce giitiğimde bana doğum kontrol hapı verdi.yani tedavi yapacaktı.beni başından sağdı.bende bahçeci klniğine gidiyorum ameliyat o histeroskopi olmam gerekiyormuş.

canım sen hangi subesine gittin ve ne kadar kilonki böyle birşey söylediler

canım alman hastanesinde ssk geçiyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…