- Konu Sahibi deniz bulut
-
Meraba Denizbulut
Benim 6 negatif denemem var.1.denemeden sonra histeroskopi yapilmisti Izmirde.Ozel bir tup bebek merkeziydi 400 dedi 250 ye anlastik hicbisey cikmadi.5.denemeden sonrada laporoskopiyle yari acik olan kanal da yakildi baska bisey yok.Simdi bende tedavi icin Yucel Beyi dusunuyordum.Dun gorustum, bu kadar deneme gecirmissin histeroskopi yapmam lazim dedi.Daha onceki histeroskopi raporumu gormustu, biliyor ama benim kendimin yapmasi lazim dedi cok bisey yok denilen seyden problemler buluyoruz dedi lapo da yaptim bisey yok dedim endo metriumum da iyi dedim.Olsun cocultur ve histeroskopi lazim dedi.Histeroskopi ne kadar en son 3000tl.Bir hesap yaptim 10 milyara geliyor.Simdi soyle dusunuyorum.Histeroskopiyi sana tup bebegi kim yapacaksa ona yaptir.Ben de bakacagim eger histeroskopi yaparsam yucel beyde tupu de ona yaptiririm.Kararsizim.Biktim vallahi
eliff merhaba bende elif :) histereskopiyi nerede yaptırdıgını soylermısın bana bende bu hafta yaptırmam lazım ama 3000 lerden konu acılıyo.ben 2 kez hamıle kaldım ama 2 sıde düstü rahım fılmı cekıldı sımdıde hıstereskopi istenıyo rahım duvarımda kalınlık soz konusuymus,bu faydalı bıseymı yoksa sadece tetkık ıcın yapılan bıseymı cevabını beklıyorumm..allah herkesın gonlune gore versın ınsallah...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar size bi şikayette bulunacağım. Medical park hastanesi-fatih dr.ayşegül sofuoğlu na sakın sakına gitmeyin . Ben bundan 1 sene önce dış gebelik geçirdim. Bu dış gebelikte 4-5 ay hastane git gel değer düşürmeylegeçti.değer düştükten sonra rahim filmimi çekti.bişey yok biraz kilo verip tekrar hamile kakabilirsin dedi.ve bundan 6 ay sonra yine medical park fatih -tüp bebek merkezi dr.sevim ulakoğlu ayşegül hanımın çektiği filmde rahim bozukluğu var dedi.bunu 6 ay önce ayşegül hanım anlamamışmı sanki dediğimde oda arkadaşını savunmaya geçti arkadaşalr suçu üstüme attı.kilo problemin var ben sana hiçbişey yapmam dedi. Ve halbuki biray önce giitiğimde bana doğum kontrol hapı verdi.yani tedavi yapacaktı.beni başından sağdı.bende bahçeci klniğine gidiyorum ameliyat o histeroskopi olmam gerekiyormuş.
merhaba arkadaşlar bende histeroskopi olacağım. Kasım ayının 20sinden sonra randevu verecekler lütfen
bana yardımcı olun. Bahçeci kliniğine dr. Ali mesut beyle görüştüm bana anlaşmalı olduğu umut tüp bebek merkezinde 3500 tl yapabiliceğini söylediler.bana yardımcı olursanız sevinirim. Görüşlerinizi bekliyorum.çok sıkıntılıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?