acil histeroskopi yaptıranlar hngi merkezde ne kadara yaptırdınız?

Merhaba kızlar, bende histeroskopi yapmam gerekiyor. 2. denemeyi Yeditepe Universitesinde yaptırdım fakat resmen soygun... bana da 3000 tl fiyat verdiler. Ancak baştan fiyatı söylemiyorlar, ilk önce co-culture fiyatı söylüyorlar (sen sorarsan) artı histeroskopi. Öyle deyince zannedersin ki çok ucuz bir sey. Araştırdığında neredeyse tüp bebek fiyatı kadardır. Sigorta bir kısmını karşılıyor, yani 1.600 tl. ıyi diyeceksiniz ama değil... çünkü tüp bebek fiyatı 2000 tl... Daha uygun yapanlar varsa burdan anlatın da herkes faydalansın... Başarılar !

merhaba arkadaşlar.ben pazartesi histereskopi yaptırıcam.daha önce cerrahpaşada 2 kez aşılama yapıldı tutmadı tüpbebeğe geçtik.profun yanına gidip para yedirmedim o yüzden asistanlar da bişey anlamadı.Bir akrabamız şimdi gittiğim doktoru önerdi.rahim filmine baktı inanamadım söylediklerine.tek tüp tıkalı sadece demişlerdi meğer tüpte bir sıvı birikintisi varmış eğer tüpbebekte yaptırsaydınız zaten bu sıvı zehirli bebeğin oluşumuna izin vermezdi dedi doktor.ya boşaltılacakmış ya da tüp alınıcak.şok oldum.görmeden bişey diyemem dedi histereskopi yapıcak.daha sonra karar vericek.normal1600 müş sigortalıya 700 dedi kabul ettik.en azından açık açık neyim var söyledi oyalamadı yani.Rabbim hepimize kolaylık versin

hicrancım ben gittiğim doktoru tavsiye ederim 3 yıldır rahim filmini dolaştırdım kimse bişey anlamadı.sana ismini vereyim netten araştır yurtdışında da eğitim almış hem sürekli yeni cihazlar kullanıyo bu doktor.önce sorun varmı onu araştırıyo diğerleri gibi hadi hemen aşılama sonra tüpbebek aaa olmadı sorun ne bakalım demiyor.zor ama katlanıcaz acılara.napalım.şimdi o kadar pişmanımki cerrahpaşaya gittiğime.demekki orda da profun yanına gitseydim bu okuduğum fiyatları söyleyecekti.tuğrul beyi bir akraba önerdi.iki tüpü de tıkalıymış doktor tüpbebek dememiş laporoskopiyle açmış tüpleri.3 aya kadar hamile kalır demiş ve 2.ayda hamile kalmış o.Tuğrul Abacıoğlu nette yaz çıkar tabii istersen canım

canım 1.600 normel fiyatımı 700 sigorta öylemi çok uygun ya peki sana miyon veya yapışıklık olusa farklı fiyat dedilermi?

canım 1.600 normel fiyatımı 700 sigorta öylemi çok uygun ya peki sana miyon veya yapışıklık olusa farklı fiyat dedilermi?

evet canım sigortalıya 700.rahimde et parçası var muayene ile gördü.sanırım hem onu alıcak ve de benim tüpte sıvı birikintisi var onun için tanı amaçlı yapıcak histeroskopiyi.başka bi ücretten söz etmedi.pazartesi yapıcak o zaman yazarım canım.ben laporoskopi istedim ama bakalım sonuç alabilecekmiyim.korkuyorum .Allah yardımcımız olsunsenağlama

canım ya o hastanede tüp bebek ne kadar.ne biliyim kafam çok karışık ama historoskopi olunca haberlerini bekliyoruz canım şimdiden geçmiş olsun

canım ya o hastanede tüp bebek ne kadar.ne biliyim kafam çok karışık ama historoskopi olunca haberlerini bekliyoruz canım şimdiden geçmiş olsun

arkadaşlar dün oldum.ayy çok fenaydı.ben uyuşturulmayı seçmiştm işlem başlayınca pişman oldum neden anestezi almadım diye.neyse bitti.zor oldu ama atlattım çok şükür.Nermincim tüp bebek 1500 dolar orda ama ayrıntılı olarak cumartesi konuşucaz doktorla.patolojiye gönderdiler parçayı.bakalım sonucum nasıl çıkıyo.cumartesi karar vericek ya tüpümü alıcak ya da tüpbebek olucak bilmiyorum parasal açıdanda yıprandık Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.senağlama

başka ücret ödemedik zaten o işlemde varsa yapışıklığı düzeltiyo miyom veya polip ne varsa temizliyo işte.rahimde yapışıklık mı var senin Nermin?

Evet arkadaşlar O dr a sakın gitmeyin Ayşegül Sofuoğlu Zaten orası Sultan hastanesi idi adı değişmiş sözüm ona daha havalı Anı kadın tek ulrasonla senin yumurtaların kalitesizleşmiş ostrojen tedavisi görmelisin ama önce ( bende bozuk hücreler vardı rahimde biliyorum tahlillerden ama dr lar kararsız kalmıştı hiç çocuğum olmadığından ) ameliyat olmalsıın yoksa çocuğun olmaz deyip beni başından attı Ağla ağla haftalarca mahvoldum. Ama Allah ne kadar büyük ki bir sene içinde anım oğluma doğaldan hamile kaldım 39 yaşınaydım Arkadaşlar hiç ama hiç moralinizi bozmayın Savaşa devam azmedin ve inanın Olacak bir gün .

arkadaslarr son zamanlarda histeroskopi ve laparoskopi yaptıran varmı ?ben istanbuldayım önerebileceginiz biyer varmı..polip çıktı bende.adetle atamazsam histeroskpi olucam.benim gittigim hastanede yapıyor doktorum ama fiyatı sormadan çıktım dünsizlerden de fiyat iblgisi alabilirsem çok sevinirim...benim gittigm hstaneyi de söyliyeyim İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA da ASYA SAGLIK MERKEZİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…