- Konu Sahibi deniz bulut
-
merhaba arkadaşlar bende histeroskopi olacağım. kasım ayının 20sinden sonra randevu verecekler lütfen
bana yardımcı olun. bahçeci kliniğine Dr. Ali Mesut beyle görüştüm bana anlaşmalı olduğu umut tüp bebek merkezinde 3500 tl yapabiliceğini söylediler.Bana yardımcı olursanız sevinirim. görüşlerinizi bekliyorum.çok sıkıntılıyım.
hicrancım ben gittiğim doktoru tavsiye ederim 3 yıldır rahim filmini dolaştırdım kimse bişey anlamadı.sana ismini vereyim netten araştır yurtdışında da eğitim almış hem sürekli yeni cihazlar kullanıyo bu doktor.önce sorun varmı onu araştırıyo diğerleri gibi hadi hemen aşılama sonra tüpbebek aaa olmadı sorun ne bakalım demiyor.zor ama katlanıcaz acılara.napalım.şimdi o kadar pişmanımki cerrahpaşaya gittiğime.demekki orda da profun yanına gitseydim bu okuduğum fiyatları söyleyecekti.tuğrul beyi bir akraba önerdi.iki tüpü de tıkalıymış doktor tüpbebek dememiş laporoskopiyle açmış tüpleri.3 aya kadar hamile kalır demiş ve 2.ayda hamile kalmış o.Tuğrul Abacıoğlu nette yaz çıkar tabii istersen canım
canım 1.600 normel fiyatımı 700 sigorta öylemi çok uygun ya peki sana miyon veya yapışıklık olusa farklı fiyat dedilermi?
evet canım sigortalıya 700.rahimde et parçası var muayene ile gördü.sanırım hem onu alıcak ve de benim tüpte sıvı birikintisi var onun için tanı amaçlı yapıcak histeroskopiyi.başka bi ücretten söz etmedi.pazartesi yapıcak o zaman yazarım canım.ben laporoskopi istedim ama bakalım sonuç alabilecekmiyim.korkuyorum .allah yardımcımız olsunsenağlama
canım ya o hastanede tüp bebek ne kadar.ne biliyim kafam çok karışık ama historoskopi olunca haberlerini bekliyoruz canım şimdiden geçmiş olsun
merhaba arkadaşlar size bi şikayette bulunacağım. MEDİCAL PARK HASTANESİ-FATİH Dr.Ayşegül SOFUOĞLU na sakın sakına gitmeyin . ben bundan 1 sene önce dış gebelik geçirdim. bu dış gebelikte 4-5 ay hastane git gel değer düşürmeylegeçti.değer düştükten sonra rahim filmimi çekti.bişey yok biraz kilo verip tekrar hamile kakabilirsin dedi.ve bundan 6 ay sonra yine medical park fatih -tüp bebek merkezi dr.sevim ulakoğlu ayşegül hanımın çektiği filmde rahim bozukluğu var dedi.bunu 6 ay önce ayşegül hanım anlamamışmı sanki dediğimde oda arkadaşını savunmaya geçti arkadaşalr suçu üstüme attı.kilo problemin var ben sana hiçbişey yapmam dedi. ve halbuki biray önce giitiğimde bana doğum kontrol hapı verdi.yani tedavi yapacaktı.beni başından sağdı.bende bahçeci klniğine gidiyorum ameliyat o histeroskopi olmam gerekiyormuş.
elif23 nerde historoskopi yaptırdın ve hangi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?