Acil karar vermem lazim bir bakin.

MinikPiranha

~♥♥~
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
8.398
17.406
Evimde esimin ablassi, 4 kizi, abisinin 4 oglu, kv, kp birkac gundur misafir.

Annemler de 15 tatil icin ananemlerde bulusma plani yapmislardi onceden giderim diyordum.

Annem calisan bir kadin teyzelerimin de cocuklari okuyor diger bulusma ancak yaz tatilinde olabilir ve 4 aydir hic birini gormuyorum.

Esimin abisiyle yengesi su anda umrede ve cumartesi aksami donecekler direk bize gelecekler.

Esimin diger abisinin esi de 2 cocuguyla birlikte burada (Ankara) ablasinda yarin da bana geleceklermis. ( esimin ailesi abileri ablasi anne babasi baska ilde yasiyorlar)

Bu kadar uzattim k. Bakmayin size sorum su ben yarin sabah annemlere gidip cumartesi gunu donsem nasil olur ( evdeki misafirlerimin rizasini aldim)

Cok gitmek istiyordum ama esimden ayri kalmak ta istemiyorum, akil verin lutfen:KK19:

Ben olsam gitmem,hem evde musafir varken evimden ayrilmak istemem ki son gelen eltinin evi karistiracak olmasi muhtemel,bunu düsunup hic gitmem,birde cumartesi aksama umredrn gelen misafirler olacakmis sizin eve,misafir geliyor ama ev sahibi baska yerde yatili misafirlikte.nasil olacak bu is..cumartesi geri donecek bile olsan,gor ki ev ne haldr olacak,birde umreden gelenler icin hazirlik yapmak lazim,bunlar icin nr dusunursunuz.

misafirler illaki rıza vermiş gibi yapacaklardır 'bizi tek bırakıp nereye gidiyorsun 'diyememezler bence.
ben olsam diye cevap vereyim....gitmezdim:KK51:

Evimde esimin ablassi, 4 kizi, abisinin 4 oglu, kv, kp birkac gundur misafir.

Annemler de 15 tatil icin ananemlerde bulusma plani yapmislardi onceden giderim diyordum.

Annem calisan bir kadin teyzelerimin de cocuklari okuyor diger bulusma ancak yaz tatilinde olabilir ve 4 aydir hic birini gormuyorum.(perembeden pazara kadar ananemlerde olacak hepsi plan bu)

Esimin abisiyle yengesi su anda umrede ve cumartesi aksami donecekler direk bize gelecekler.

Esimin diger abisinin esi de 2 cocuguyla birlikte burada (Ankara) ablasinda yarin da bana geleceklermis. Digerlerinin degil de bu eltimin her yeri karistircagini ve kucuk cocuguna sahip cikmayip esyalara zarar verecegini biliyorum.( esimin ailesi abileri ablasi anne babasi baska ilde yasiyorlar)

Bu kadar uzattim k. Bakmayin size sorum su ben yarin sabah annemlere gidip cumartesi gunu donsem nasil olur ( evdeki misafirlerimin rizasini aldim)

Cok gitmek istiyordum ama esimden ayri kalmak ta istemiyorum, akil verin lutfen:KK19:

Ben olsam giderdim.zaten umreden dönenlere yetisecekmissiniz. Bu kadar kişi siz evde olsaniz da mahvedecek olmasaniz da... Hic olmazsa sinirlernz daha az yipranir ve ailenizi de görmüş olursunuz...

Ben olsam gitmezdim ya. Rızasını aldım diyorsunuz ama zaten "Gitme" diyemezler ki mecbur olarak onu demişlerdir.

Esin ne diyor en önemlisi.. Ve insanlar dur dur edecek tipler mi.. Ayy bizi birakip gitti vs diye
Esim git diyor da kirildi onu birakip gidiyorum diye gundur pek gulmuyor bana.
Zannetmiyorum oyle diyeceklerini cunku sanki hic esimle konusmamisiz gibi "ayyy annemler de bulusacakmis cok ozledim onlari, ne zaman da gormuyorum ... "dedim onlar git sen biz burdayiz bakariz esine dediler

Misafir gitme diyemez sana .

Ama biyandanda aileni ozlemissin gidip gormek en dogal hakkin.

Ayrica bukadar insan ne yapiyor senin evde yaa kafayi yer insan.

Esim git diyor da kirildi onu birakip gidiyorum diye gundur pek gulmuyor bana.
Zannetmiyorum oyle diyeceklerini cunku sanki hic esimle konusmamisiz gibi "ayyy annemler de bulusacakmis cok ozledim onlari, ne zaman da gormuyorum ... "dedim onlar git sen biz burdayiz bakariz esine dediler

Gitme o zaman.. Eşinden söz al ama yaz icin ailenle uzun bir tatile şimdiden hazirlasin kendini:)

Hay maşallah eve gelmeyen kalmamış bu ne ya insan utanır üst üste kaç aile kalınır mı hiç
Ben olsam kaçardım herhalde :)

Ordu gibi misafirliğe gelen insanlarada hayret ediyorum gerçekten..İnsanda biraz düşünce olur..Bukadar insanın yatması,kalkması,yemesi,içmesi yani ne bileyim ev sahibinede yazık günah ya bukadarda fikirsiz olunmaz ki..Çoluk çocuk toplanıp yatılı misafirliğe gitmek bana çok abes geliyor..Bence git aileni gör sende canım..Eşinin tarafı eve yayılacak diye sen neden aileni göremeyesin ya? Eşine söyle hizmet etsin..Millette çocuğuna sahip çıksın karıştırtmasın ortalığı bu ne saygısızlık!!

X