Acil!!Kızlar hava yollu silikon tamponlardan gerçekten nefes alınabiliyor mu?

pisiipisiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2013
239
8
48
35
Antalya
Subat tatilinden sonra revizyon ameliyatı olucam büyük ihtimalle. ilk ameliyatımda doktor eski usul sargı bezi gibi olan tampon kullandı nefes alamadığım için çok zorluk çektim ağzımdan aldığım nefes yetmedi bana çok sıkıntı oldu.
Hava yollu silikon tamponlardan az da olsa nefes alınabiliyor mu tamamen tıkandığı oluyor mu? deneyimi olanlar lütfen yazsın

ben de delikli silikon tampon kullandım. 4 gün. hiçbir tıkanma falan olmadı. normal nefes alabiliyorsun burnundan. hiç bir sorun yok canım. normalde en fazla 3 gun kalıyor. benim bayrama denk geldi diye öyle 4 gun kaldı.

Kiminde tıkanma oluyormuş nefes almamak beni çok tedirgin etti ilk ameliyatımda çok kötü bi deneyim oldu benim için
Gerçekten rahat nefes alınıyor mu baya geriye dogru koyuyorlar tamponu da değil mi uzun yani?

Kiminde tıkanma oluyormuş nefes almamak beni çok tedirgin etti ilk ameliyatımda çok kötü bi deneyim oldu benim için
Gerçekten rahat nefes alınıyor mu baya geriye dogru koyuyorlar tamponu da değil mi uzun yani?

Canım o sargı bezi olayını ben de yaşadım inan ameliyat olmaktan korkmam ama o sargı bezi olayı devam ediyor olsaydı sanırım bir kez daha düşünürdüm.sargı bezi çıkarılacağı zmn doktorun babama işaret ettiğini elim kolumu tuttuklarını hatırlıyorum ayyy bak yine aklıma geldikçe canım yanıyor sanki.korkma canım öle çok uzun bir slikon değil.zaten 5-6 gün kalıyor.içini nemli tuttuğun sürece nefes alabilirsin zaten bu amaçla delikli üretilmiş.ucundan bile tamponu görebiliyorsun çok geride değil ve çıkartırken hiç bir acı da duymuyorsun.görüşme de ilk sorduğum şeylerden biri de bu olmuştu:)))

Sizinle özelden de konuşmustuk sen de bu eziyeti çektiğin icin iyi anlıyorsun beni biliyorum :)
Acısını çıkartılmasını geçtim ameliyattan sonra derin derin nefes alamamak çok moral bozucu. Tampon da olsa nefes almak istiyorum o tampon çıkana kadar :)

merhaba silikonlu tampondan nefes aldım ama derin derin değil çünkü kurumuş kanlar tıkamıştı benimde korkum nefes alamamaktı çünkü ağzımdan nefes alamam ben tıkanırım astımımda var sıkıntı çekmedim pek tamponlar alınırken de hiç acımıyo kayıyo hemen acısız ondanda korkuyodum yanılmışım.. eskisi gibi değil artık eskiden daha acı vericiymiş geçmiş olsun herkese

Tampon çıkana kadar derin derin olmasa da hep burnunuzdan mı nefes aldınız yani?

Merhaba, ben de delikli silikon kullandim. iki gun kaldi, az da olsa nefes aliniyor ama bana yetmedi yine de. agzim acik uyumaya calistim iki gun zor oldu. cikarirken ise hic acimadi.

derin derin alamasan da nefes alıyorsun canım merak etme. hele ki tamponu ilk çıkartıldığında aldığın nefes tarif edilemez. hayatımda öle bir nefes almamıştım inan

İçim rahatladı ya o sargı bezi kabusundan sonra ..

bişey olmuyor korkmana gerek yok. bende doktora dedim rahat nefes almassam bu amelyatı olmama diye. inan ki hiçbir sorun yaşamadım. hep nefes aldım. bende senin gibi korkuyordum. ama ben çok paralar döktüm estetiğim için 9000 lira. özel bir hasytanede oldum. özel kaliteli malzemeler kullanıldı alçımdan bantına kadar. silikon cıkarırkende dikiş alınırkende hiç bir sorun yaşamadıma hiç acımadı. ağrım olmadı. yüzüm şişmedi. buz konulmadı hiç bana. profösere yaptırdım.1 gun hastanede kaldım. herkese bakıyorumda yüzleri nasıl şişmiş morarmış hep bundan korkuyordum. hiç biri başıma gelmedi. doktor dedi zaten eski yöntemler yok artık burada amelyat sırasında bile özel malzeme kullanıyor dedi. şişip morarma olmuycak dedi. ve hiç bir sekilde olmadı. doktorunu ve hastnaneni cok iyi secmelisin. tam yuzunun ortasına ameliyat yapılacak cunku. neden para kısıpta kendime eziyet cektireyim. durumu olmayanlar para biriktirip daha iyi koşullarda yaptırsınlar ameliyatı. benim sadece burun ucumda ameliyat dikiş kabuklarım var acık rinoplasti olduğu için onun için krem sürüyorum o kabuklanma yapıyormuş. başka hiç bir sorunum yok cok sukur

Katılıyorum ilk ameliyatım uygun fiyatlıydı çok eziyet çektim memnun kalmamam da cabası oldu
Paradan ziyade doktor güveni ve konfor gerçekten önemli biraz da şans araştırma hastanelerinde bin lira verip mutlu olanlar da var tanınmış doktorlardan memnun kalmayanlar da. yine de şansa bırakmamak lazım kesinlikle

Benim bugün 3.günüm dün daha iyi nefes alabiliyordum burnumdan, Silikonlu tampon var burnumda şu an.biri tıkalı biri açık.az da olsa nefes alıyorsun burnundan.kurumuş kanlar var onlar için burnuma sprey uyguluyorum spreyi sıktıkça genzime akıyor sanırım böyle açılacak iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…