Acil!!Kızlar hava yollu silikon tamponlardan gerçekten nefes alınabiliyor mu?

Subat tatilinden sonra revizyon ameliyatı olucam büyük ihtimalle. ilk ameliyatımda doktor eski usul sargı bezi gibi olan tampon kullandı nefes alamadığım için çok zorluk çektim ağzımdan aldığım nefes yetmedi bana çok sıkıntı oldu.
Hava yollu silikon tamponlardan az da olsa nefes alınabiliyor mu tamamen tıkandığı oluyor mu? deneyimi olanlar lütfen yazsın :5:

canım benim 10 gün kaldı tamponum arada tıkanma oldu tık tık ses geldi filan çok komikti gece ses çıkarıyormuş annenannemde kalmıştım bir gece sabaha kadar ıslık çaldı tamponun demişti:) gülmüştük istesen nefes alırsın ama çok rahat olmuyor ben kendimi zorlamamıştım ağzımla almayı tercih etmiştim:)

Benim bugün 3.günüm dün daha iyi nefes alabiliyordum burnumdan, Silikonlu tampon var burnumda şu an.biri tıkalı biri açık.az da olsa nefes alıyorsun burnundan.kurumuş kanlar var onlar için burnuma sprey uyguluyorum spreyi sıktıkça genzime akıyor sanırım böyle açılacak iyice.

çok geçmiş olsun umarım güzel nefes alabilirim :5:

canım benim 10 gün kaldı tamponum arada tıkanma oldu tık tık ses geldi filan çok komikti gece ses çıkarıyormuş annenannemde kalmıştım bir gece sabaha kadar ıslık çaldı tamponun demişti:) gülmüştük istesen nefes alırsın ama çok rahat olmuyor ben kendimi zorlamamıştım ağzımla almayı tercih etmiştim:)

ayy ben ağzımdan nefes almak istemiyorum çok sıkıntı çektim zorlandım ilk ameliyatımda :5:

ben de delikli silikon tampon kullandım. 4 gün. hiçbir tıkanma falan olmadı. normal nefes alabiliyorsun burnundan. hiç bir sorun yok canım. normalde en fazla 3 gun kalıyor. benim bayrama denk geldi diye öyle 4 gun kaldı.
Merhaba sizin egrilik et var miydi .silikon tampondan nefes aldim demeniz biraz rahatlatti.amaliyattan ilk uyandiginizda nadildiniz.tesekkurler.

bişey olmuyor korkmana gerek yok. bende doktora dedim rahat nefes almassam bu amelyatı olmama diye. inan ki hiçbir sorun yaşamadım. hep nefes aldım. bende senin gibi korkuyordum. ama ben çok paralar döktüm estetiğim için 9000 lira. özel bir hasytanede oldum. özel kaliteli malzemeler kullanıldı alçımdan bantına kadar. silikon cıkarırkende dikiş alınırkende hiç bir sorun yaşamadıma hiç acımadı. ağrım olmadı. yüzüm şişmedi. buz konulmadı hiç bana. profösere yaptırdım.1 gun hastanede kaldım. herkese bakıyorumda yüzleri nasıl şişmiş morarmış hep bundan korkuyordum. hiç biri başıma gelmedi. doktor dedi zaten eski yöntemler yok artık burada amelyat sırasında bile özel malzeme kullanıyor dedi. şişip morarma olmuycak dedi. ve hiç bir sekilde olmadı. doktorunu ve hastnaneni cok iyi secmelisin. tam yuzunun ortasına ameliyat yapılacak cunku. neden para kısıpta kendime eziyet cektireyim. durumu olmayanlar para biriktirip daha iyi koşullarda yaptırsınlar ameliyatı. benim sadece burun ucumda ameliyat dikiş kabuklarım var acık rinoplasti olduğu için onun için krem sürüyorum o kabuklanma yapıyormuş. başka hiç bir sorunum yok cok sukur
Merhaba doktorunuz kimdi

Back
X