Bunu bilemem. Belki haklısın. Bu olay olalı birkaç sene oldu ama gerçekten de ütüyü ısıtıp beyaz bir kuma parçasına sürdüğümde o lekeyi bırakıyordu. Benim de böylece ona inanmaktan başka çarem kalmıyordu.
erkek ütünün altına bakmayı nerden bilsin ...ayrıca çocukta tişörtte ruj ne alaka
Bazen kendi gömleklerini o ütülüyordu.
yanlış okumadıysam yine aldattıgından şüpheleniyorsun değilmi canım, kadın hisseder içindeki dogrudur açıklamar boştur ....kafam karışık 10 gün önce kürtaj oldum araştırma yaparken dikkatimi çekti hassas konum ben de daldım hemen .ütü olayı o an görülecek bişey ama.
[/QUOTE]aminnn canım şükür şu anki eşimle mutluym tabi yarın ne olur bilinmez....
QUOTE=ayse2121;30613250]gecmis olsun canim üzülme Allah gene nasip eder degerini bilcek birinden
bence aksama sakince konus bakalim ne tepki vercek ama dikkat et cok bagirma üste cikmak icin sana vurmasina izin verme
yanlış okumadıysam yine aldattıgından şüpheleniyorsun değilmi canım, kadın hisseder içindeki dogrudur açıklamar boştur ....kafam karışık 10 gün önce kürtaj oldum araştırma yaparken dikkatimi çekti hassas konum ben de daldım hemen .ütü olayı o an görülecek bişey ama.
Unlugul bana mı sordun? Evet ben aldatıldım. Eşim en yakın arkadaşının karısıyla aldattı. Ama inkar ediyor. Beni kıskançlıkla suçladı, ruh hastası, kıskançlık hastası olmakla suçladı. Bahsettiğim kadınla ve eşiyle ailece görüşüyorduk. İki tane de çocuğu var. Ama kadını ben pek sevememiştim. Bu kadından ben şüphelendiği söylediğimde eşim evi terk etti, kendine ev tuttu. Ben 1,5 ay enimde kaldım, sonra ailemin yanına döndüm. Şu an 4 ay oldu. Eşim çok mutlu. Olan bana ve oğluma oldu. Kadını da görmüyorum ama eğer aldatılmamış olsaydım en azından yok yapmadım der çabalar, uğraşırdı. Oysa o evi terk etmeyi tercih etti.
Zaten basta sakince yaklascam . Ama konu uzadikca sakinligimi koruyamam buna eminim. En Sinir oldugum sey Ne biliyomusunuz Sen konusurken onun dalga gecer gibi bakmasi veya onemsemeyip cvp vermemesi. Iste bunu yaparsa tek bi kelime devam konusmadan defol derim
gecmis olsun canim Allah yardimcin olsun
Unlugul bana mı sordun? Evet ben aldatıldım. Eşim en yakın arkadaşının karısıyla aldattı. Ama inkar ediyor. Beni kıskançlıkla suçladı, ruh hastası, kıskançlık hastası olmakla suçladı. Bahsettiğim kadınla ve eşiyle ailece görüşüyorduk. İki tane de çocuğu var. Çoook uzun hikaye...Ama kadını ben pek sevememiştim. Bu kadından ben şüphelendiğimi söylediğimde (çünkü sürekli eşimin fotoğraflarını çekiyordu, facebooktan özel mesajlar gönderiyordu) eşim evi terk etti, kendine ev tuttu. Ben 1,5 ay evimde kaldım, sonra ailemin yanına döndüm. Şu an 4 ay oldu. Eşim çok mutlu. Olan bana ve oğluma oldu. Eğer aldatılmamış olmasaydım en azından yok yapmadım der çabalar, uğraşırdı. Oysa o evi terk etmeyi tercih etti. Keyfi de gayet yerinde. Yokluğumuzu hiç aramıyor gibi. Benimki sadece bir şüphe. Elimde somut kanıt yok ama beni iknaya bile çalışmadan o evi terk etti.
Telefon acti simdi. Cocuk nasil oldu sabah kotuydun nasil oldunuz . Evin eksigi varmi diye. Sanki hicbisy olmamis gibi konusuyo . Gelde kafayi yeme Isdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?