acil kizlar.yakaladim:(

Eve gelmesini bekliom diomya Isde.

Ben de eşimin gömleğinde pembe bir ruj lekesi yakalamıştım. O da tıpkı senin eşin gibi davrandı. İnkar etti. Bastı gitti. Ben de senin yaşadıklarını yaşadım. Aldatmadığını, onun ruj lekesi olmadığını söyledi. Ama leke parlaktı. Cevapları beni tatmin etmemişti. Sonra ne mi oldu? Bir gün ütü yaparken ütünün altındaki lekenin (oğlumun tişörtünü ütülerken olmuş) onun gömleğinde iz bıraktığını anladım, daha doğrusu kendi gösterdi.. Ben sap gibi kaldım. Çok kötü oldum. Sonra ne mi oldu? Bir süre düzeldik. O bu olayda haklı çıktı o, ben yaptığımla kaldım. Şimdi ise en yakın arkadaşının karısıyla beraber, yani sanırım çünkü elimde somut bir delil yok. Evi terk etti. Neyse benimkisi uzun hikaye ama sana tavsiyem ütünün altına bir bakar mısın?

Son düzenleme:
şu ülkede ya da orta doğu ülkelerinde boşanabilmiş kadınları takdir ediyorum.
boşanmak için sebep sadece aldatmak değil. iletişimsizlik bile boşanma sebebidir.
eşiniz size aşkla bakmıyorsa,
oturup yasal seksten başka bir şey paylaşılamıyorsa bir evlilikte,
çocuğunu bile; kendi parçası olanı bile hiçe sayıyorsa,
orta da imzalı kıytırık bir evlilik cüzdanından başka bir şey yoktur.
aldatmakta sadece yatakta olmuyor . aklından bir başkasını geçirmek bile aldatmaktır. ha aptal yerine koyarsın sadece karşındakini bilmediği için.
çocuğunuzu sizi düşünmeyen bir adam için de çocuğu ihmal etmeyin lütfen.

AMİN... işte kadın olduğumuzdan mıdır, doğamızda, genlerimiz de mi var bu iyi huyluluk, affetme, görmezden gelme bilemiyorum. ama bi ihanet düşünün. erkek yapınca binbir türlü bahanesi, kılıfı oluyor.. kadın yapınca şanslı ise boşanmayla sonuçlanıyor, şansı yoksa öldürülüyor.. hiç başka şansı yok...

sizin de yazdığınız gibi nasıl bi kadın aldatınca, " aa iyi huyludur, çocuğum var, başka konularda iyi vb." diye affedilmiyosa, erkekde bu bahanelerle affedilemez.

haaa bu demek değil ki, konu sahibi sakın ola affetme, koy kapının önüne.. kendin bilirsin. ama şunu unutma, affedeceksen bu kendinle ilgili bi durum, yani eşim aslında iyi biridir, aslında şu huylarını severim vs. diye affetme..
ve de en önemlisi, eşim erkektir, öbür kız ona sırnaşmıştır, ee oda günaha girmiştir diye düşünme.

inan bana evli erkeklerin ihanetlerinin çoğunda bu durum tam tersi.. sizin o masum sandığınız, iki güzel söz bilmez edemez sandığınız, hediye alamaz diye düşündüğünüz, hiçbi kızı ayartmaz diye inandığınız o kocalarınız ne haltlar karıştırıyor, ne kadar ileriye gidebiliyor aklınızdan çıkarmayın.

Ütüde sorun yok canim .sorun esimde

sensen ütünün altına baktın mı? Benim düştüğüm duruma düşme!!!

kesinlikle canım..hiçbir şey eskisi gibi değil ne o ne evliliğim...artık en ufak bişeyde bitsin diyebiliyorum mesela...ne yaparsa yapsın asla unutulmuyor artık sadece kızım ve kendim için yaşıyorum..

Allah yardımcın olsun. Bir tane de benim başımda. Biz şu an ayrı yaşıyoruz. Ben ailemin yanına taşındım. Seni çok iyi anlıyorum. Benim de yüreğim yanıyor. İçindeki acıları, kırgınlıkları çok iyi anlıyorum. Sana tavsiyem akşam geldiğinde bağırarak konuşma. Çünkü haksız konuma düşersin bağırınca. Kendinden emin ve sakin konuş. Açıklama iste. Cevabı seni tatmin etmezse açıkça söyle. Bu cevap beni tatmin etmedi de.

Kesinlikle... Bir gun aldatilirsam (Allah korusun) sucu kesinlikle erkekte ararim...

Kendi sevgilime de hep soylerim, sen izin vermezsen kimse aramiza giremez diye...

Kesinlikle... Bir gun aldatilirsam (Allah korusun) sucu kesinlikle erkekte ararim...

Kendi sevgilime de hep soylerim, sen izin vermezsen kimse aramiza giremez diye...

"iki kişinin arasına bir üçüncü kişi giriyosa iki taraftan biri yeterince sıkı sarılmamıştır. "

kararlı olduğunu bilsin,seni de kızını da kaybedebileceğini hissettir,ne yaparsam yapayım nasılsa gidemez diye düşünmesin hatta cevabı seni tatmin etmezse toplanmaya başla görsün ne kadar ciddi olduğunu,evliliği sürdürme niyetindeyse zaten gitmene izin vermez

sensen ütünün altına baktın mı? Benim düştüğüm duruma düşme!!!

yani bişey yazmayım diye tuttum kendimi ama

konuyu okudunuz mu? gömleğin iki omzunda ve yakasında kırmızı ruj izi varmış...

sizin kocanız da belli ki yemiş sizi o gün ütüyü bahane ederek. ya da doğruysa bile ne sevinmiştir, " ooohhh bee ne şanslı herifim. çatır çatır aldatıyorum kadını ama tesadüfe bak sen, ütünün altı gömleğimde leke yaptı, hem ben akça pakça oldum kadının gözünde hem de vicdan yaptırdım hatuna heh hehhhh " demiştir...

2 kere ayrıldım hiçte pişman değilim kendime olan saygımı yitiremem.kadınlar dik durmalı.biz ezik insanlar değiliz.bir kadın isterse herşeyi yapabilir.bütün zorlukların üstesinden gelebilir.aldatan erkeiğide affetmek bi daha yapabilirsin dmektir.arkanda ailen varsa korkun yoksa durma derim.benim arkmad kimsemde olmadı.yıkıldım kalktım yıkıldım kalktım.çok şükür şu anda mutlu bir evliliğim var inş.böyle gider yarın nolcak bilmiyoruz.

erkek ütünün altına bakmayı nerden bilsin ...ayrıca çocukta tişörtte ruj ne alaka

sana tavsiyem kendim yaptıgım için çok rahat akıl veriyorum bana demesi kolay diyemez kimse kendine saygını yitirme burda iş bulabilirsen tut evini ailen yardım etsin hayatına yön ver kızını görmek dışında bagı olmasın .babası sonuçta.ama kendine saygını yitirme.çokk geriliyorum bu durumlara.güçlü ol....bir kadında şüphe bile uyandıysa o gerçektir kanıta gerek yok....kadın hisseder ve ne hikmetse hiçte yanılan kadın olmamıştır.

yıllardır kadınlar ezildi,hala ezilenler var.sizin gibi güçlü kadınlara saygım sonsuz.annem en büyük örneğim bu hayatta,sizde evladınıza örnek olursunuz umarım.ne olursa olsun isterse hayat kadını olsun bir kadın bir başkasına muhtaç değilse,zulüm bile görse boyun eğmiyorsa bu dünyada benim için büyük insandır.

Kizlar cocuk hasta mizmizlanio hepinize cvp yazamiyorum Bugun k.bakmayin. Ne diyim hepinizin yazdiklarida dogru. Nerde yanlis yapdim niye geldi bu basima inanin cok zor bu durumu yasayanlar anlar beni. Bisaniye cikmio aklimdan baskasiyla b.k yedigi

biz en azından ben nerde hata yaptım biliyor musun? Ben yuvam olsun diye uğraştım. Üç kuruşum olsa kendime değil evime harcadım. Evime temizlikçi bile almadım. Hem işte çalıştım hem de eve gelip o yorgunlukla temizlik yaptım. Temizlikçiye vereceğim parayı evime harcarım diye. Erkekler bunu istemiyor. Onlar süslü püslü, cilveli olmamızı istiyor. Bizde saçımızı süpürge ediyoruz yuvamı için. Sonra da başka birileri gelip bizim yapamadığımız ego şişirme huyunu çok güzel yapıyorlar. Sonra da biz "ben nerde hata yaptım, oysa saçımı onun için süpürge etmiştim" diyoruz. oysa ben salakmışım ya, bırak evin dağınık kalsın. Ye, iç, gez, harca, süslen... Yapmadım, yapamadım. Sonunda yuvam dağıldı.

Bunu bilemem. Belki haklısın. Bu olay olalı birkaç sene oldu ama gerçekten de ütüyü ısıtıp beyaz bir kuma parçasına sürdüğümde o lekeyi bırakıyordu. Benim de böylece ona inanmaktan başka çarem kalmıyordu.

ne yazıkki hepimiz aynı şeyi yapıyoruz aslında yaptıgımız hata değil takdir edilecek davranış ama anlamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…