Telefon acti simdi. Cocuk nasil oldu sabah kotuydun nasil oldunuz . Evin eksigi varmi diye. Sanki hicbisy olmamis gibi konusuyo . Gelde kafayi yeme Isdeeeee
Şöyle söyleyim çocuk tişörtlerindeki baskılı resimlerin üstüne ütüyü bastırdığınızda ütünün altında leke kalıyor. Onu da başka bir şeye sürdüğünüzde aynı leke yani boya diğer kumaşa geçiyor. oğlumun tişörtünün önündeki baskı boyası ütülerken onun gömleğine geçmiş.
Zaten basta sakince yaklascam . Ama konu uzadikca sakinligimi koruyamam buna eminim. En Sinir oldugum sey Ne biliyomusunuz Sen konusurken onun dalga gecer gibi bakmasi veya onemsemeyip cvp vermemesi. Iste bunu yaparsa tek bi kelime devam konusmadan defol derim
biz en azından ben nerde hata yaptım biliyor musun? Ben yuvam olsun diye uğraştım. Üç kuruşum olsa kendime değil evime harcadım. Evime temizlikçi bile almadım. Hem işte çalıştım hem de eve gelip o yorgunlukla temizlik yaptım. Temizlikçiye vereceğim parayı evime harcarım diye. Erkekler bunu istemiyor. Onlar süslü püslü, cilveli olmamızı istiyor. Bizde saçımızı süpürge ediyoruz yuvamı için. Sonra da başka birileri gelip bizim yapamadığımız ego şişirme huyunu çok güzel yapıyorlar. Sonra da biz "ben nerde hata yaptım, oysa saçımı onun için süpürge etmiştim" diyoruz. oysa ben salakmışım ya, bırak evin dağınık kalsın. Ye, iç, gez, harca, süslen... Yapmadım, yapamadım. Sonunda yuvam dağıldı.
Konunun bir kısmını okudum,daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama telefon dökümlerine ulaşsanız önce.
Eşinizle konuşmanızın hiçbir faydası olacağını sanmam,sizi terketmeye karar vermediği sürece itirafta bulunmaz.
Önce biraz delil toplasanız:26:
Slm esimin gomlegi dün beyazdi .sabah gordum kirmizi ruj izi olmus omuzlarinda yakasindazaten uzun zamandir supheleniyodum ispatim yokdu konduramiyodumda. Belkide kizim icin sessiz kaliyodum.sabah patladim inkar etdi Tabi bulasmisdir nebilim felan.inanmiorum Tabi. Git dava ac cekemiyom kaldiramiyom dedim.yeter yapdiklarin defol dedim.sarilmaya kalkti ittim agliyodum hadi yuru dedim.gomlegini sakladim.aradi bulamadi cekdi gitti. Icim aciyo kizlar On seneme aciyorum 5yillik evliyim.kizim 2yasina gircek. Neyapmaliyim nolur yardim edin. O gomlekle neyapabilirim Hangi davalarda isime yarar.bana salak diceksiniz Ama hala oturuyorum konduramiyorum amaaa yapdi iste yapdii.gerizekali kafam basmiyo bunu.nefret Ediorum kendimden. Belkide ailem yurtdisinda geri donmekden cekiniyorum. Off bi akil verin neyapim . Nolur
hayatta herkes yanlış ve hata yapabilir bu yorumu yaptığım için kızanlar bile olabilir ama herkes düşündüğü yorumu yapmakda serbest değilmi bence eşiniz pişman ve yaptığını konuşmamasının sebebi zaten sen öğrenbeceğini öğrendin daha fazla beni utandırma yaptım bi hayvanlık nolur affet suratıma yanlışımı vurmada unutalım bi daha yapmıycam demek istiyor bence.Kızlar kızmayın bana yanlış hata hepsi insanlar için ama elbette yaptığı çok kötü
ya da şöyle söylemeye çalışıyordur.......tamam kes fazla uzatma......amma şark kafalıymışsın......ben erkeğim......uzun süreli ilişkilerde ve evliliklerde olur böyle şeyler.........tam sadakat çok populist kavram......gerçekçi ol lütfen
en azından benimki bana bunu demeye çalışıyordu
konustunmu canim geldimi esin
insallah umdugun gibi degildir :-(
Ah canim hala gelmedi 9oldu. BirZdan Cocuk yatcak Babaya hasret
Ah canim hala gelmedi 9oldu. BirZdan Cocuk yatcak Babaya hasret
ara bakalim nerdesin de ben esim disari ciktimi 10 kere ariyorum hadi eve gel nerdesin diyorum annesine gitse bile 10 kere ararim yani
Bende normalde ararimda simdi icimden gelmio hicbisey yokmus gibi aramak. Bekliyelim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?