acil kizlar.yakaladim:(

Telefon acti simdi. Cocuk nasil oldu sabah kotuydun nasil oldunuz . Evin eksigi varmi diye. Sanki hicbisy olmamis gibi konusuyo . Gelde kafayi yeme Isdeeeee

hayatta herkes yanlış ve hata yapabilir bu yorumu yaptığım için kızanlar bile olabilir ama herkes düşündüğü yorumu yapmakda serbest değilmi bence eşiniz pişman ve yaptığını konuşmamasının sebebi zaten sen öğrenbeceğini öğrendin daha fazla beni utandırma yaptım bi hayvanlık nolur affet suratıma yanlışımı vurmada unutalım bi daha yapmıycam demek istiyor bence.Kızlar kızmayın bana yanlış hata hepsi insanlar için ama elbette yaptığı çok kötü

bırakın bu işleri ya adam yapmış etmiş gününü gün etmiş ustelık en yakın arkadasının karısıyla berabermiş hala utuymus baskıymıs sen utulerken tavanamı bakıyodun o lekeyı yaptıgını nasıl gormedın bellıkı kendısı yapmış savunmayı bırakın artık şu erkekleri

Konunun bir kısmını okudum,daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama telefon dökümlerine ulaşsanız önce.
Eşinizle konuşmanızın hiçbir faydası olacağını sanmam,sizi terketmeye karar vermediği sürece itirafta bulunmaz.
Önce biraz delil toplasanız:26:

size katılıyorum bence bu yazdıklarınız çok çok önemli şeyler. çok güzel anlatmışsınız.

bencede böylece saçmalamasına fırsat vermemiş olursunuz

konustunmu canim geldimi esin

ya da şöyle söylemeye çalışıyordur.......tamam kes fazla uzatma......amma şark kafalıymışsın......ben erkeğim......uzun süreli ilişkilerde ve evliliklerde olur böyle şeyler.........tam sadakat çok populist kavram......gerçekçi ol lütfen

en azından benimki bana bunu demeye çalışıyordu

bi erkeğin özellikle aldatmış bi erkeğin ve yakalanmış üstelik eğitimli ne alakası var demeyin hani medenice konuşmak varya ben bunu düşündüm bi an acaba utanıyordamı konuşmaya yaklaşmıyor dedim kendimce elbette siz<de haklısınız sonucta tanııyoruz hatasını kabul eden var etmeyen var

ne sorumsuz adam buya boyle zmanda eşine cocuguna daha cok sarılması geekırken o sokaklarda gezio.canım kusura bakmada ben olsam değişririm kilidi kalsın kapıda

Ah canim hala gelmedi 9oldu. BirZdan Cocuk yatcak Babaya hasret

madem kocan gelmedi neden aramıyorsun

adamı bu kadar boş bırakmaya gelmez durmadan arayacaksın seni merak ediyoru yaptıgın herseyi bana haber vermeni istiyorum ben sana saygımdan nasıl senden habersiz bişey yapmıyorum seninde böyle davranmanı istiyorum diyeceksin

adama ilgi göstereceksin ki eve gelmemek için degil eve gelmek için can atan bi eş istiyorsan bu senin elinde..

offf cok zor canım yaaaaaaaaaaa Allah yardım etsın..aslında bırsuru sey soylemek ıstıyorum amaa..ne dıyecegımı de bılemıyorum..hayırlısı dıyeyım barii..

ben filmlerde olur sanıyordum sadece . bence eşinin sana saygısı kalmamış . zaten onu terk edemeyeceğini çok iyi biliyor . ondanda çok rahat . baksana eve gelmedi diyorsun aramıyorum içimden gelmiyor . çünkü yüzleşmek istemiyorsun . boşanmak istemiyorsan kurcalama hatta bilmezden gel ki karım biliyor ama kabul ediyor deyip daha çok pişkinleşmesin bu adam . yazık ya . bir kadın ömürünü adıyor seviyor güveniyor ama bir erkek bir kadına sadık olmayı beceremiyor cidden yazık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…