öncelikle merhaba
konuyu baştan sona kadar okudum. Hayatımda en korktuğum şeydir aldatılmak, affedilmemesi gereken 2şey varsa onlardan biri aldatılmak diğeri de şiddettir....
Hayat artık eskisi gibi değil, kadınlar 2.sınıf insan muamelesi görmüyor en azından kendi ayakları üzerinde de durabiliyorlar,mesele bu değil. mesele; gerçkten çok sevdiğiniz hayat arkadaşınızı kendi hatalarınız veye onun hataları yüzünden sonsuza kadar kaybetmek....
Bence eşiniz şimdiden pişman ve sizi gerçkten seviyor, sizi çok temiz çok masum görüyor ve o yüzden dün gece sarılmış size.
Bu duygudan bile mahrum bırakılan kadınlar var. Eşi evet aldattım,seni de sevmiyorum,ben başkasına aşık oldum diyen kadınlar var....
Uzaktan davulun sesi hoş gelir ama dile kolay....
Emin olun şurda eşi tarafından aldatılıpta (Allah korusun) bir daha asla dönmemek üzere bırakıp giden bayanlar hiç yok denecek kadar azdır....
Rabbim kimseye yaşatmasın,Allah yardımcınız olsun.
Onunla konuştuğunuzda gerçekten çok pişman olduğunu,ve sizi kaybetmekten çok korktuğunu anlarsanız bence herkes bir şansı hakeder. Kusura bakmayın bana da kızmayın ama ben böyle düşünüyorum..
Ve size şunu da itiraf edeyim dün psikoloğa gitmeye başladım nedeni de ;BİR GÜN ALDATILICAM KORKUSU...
Emin olun ben bu konuda çok çok hassas biriyim.
Bence eşiniz akşam size her şeyi itiraf edicek, belki bi şeyleri eksik anlatıcak ama şunu bilin ki bu sizi kaybetmekten korktuğu için.
O yüzden hazırlıklı olun cümlelerinizi ona göre seçin..
Ha bu arada; ''keybetmekten korkan adam aldatmaz'' seslerini duyar gibiyim. Evet doğru ama işin ciddiye bileceğini de tahmin etmezdi.
Sizler soruyosunuz bende dusuncelerimi yaziyorum arkadasim. Neden dövecekmis gibi yazdin
Tsk ederim yorumun icin. Ben esimin itiraf etceni nedense sanmiyorum. Ama Baska yalanlar bulup konuscak eminim.bulasmisdir vs. Vs. Aksam olmasini cok istiyorum. Kafami kemiren yeyip bitiren sorularimi sormak icin
Rujlu gömlek dava konusunda işinize yaramaz, sonuçta hakim onun sizin tarafınızdan da yapıldığını düşünebilir. Dava seyrine etkisi olmaz. Ama dava açarsanız (ki bence açın) telefon görüşme dökümleri gsm operatöründen isteniyor. Gece olmadık saatlerde(mesela gece 12'den sonra herhangi bir saat) veya sürekli gerçekleştirilen görüşmeler söz konusuysa ve hat sahibi kadınsa Yargıtay bunu aldatma konusunda delil olarak görüyor.
gömlek delilsayılmaz.ama gece 22:00 den sonra yapılan tel görüşmeleri vesms ler delil sayılıyor
tabi sizin kocanız çekirdeksiz üzüm, bulunmaz hint kumaşı. o yüzden kız kuyruk salladı, öldü bitti onun için.. ee kocanız da ne yapsın zavallıcık, gelene git denmez tabi, alıverdi koynuna yavruyu.. masummm melekkk..
bu arada size herkesin bildiği ama evli hanımların malesef kabullenemediği bir sır vereyim mi?
böyle evlilik dışı ilişkiler de genellikle evli olan adam ne yapıp edip başlatıyor ilişkiyi.. belki daha önce karılarına bile etmediği sözleri ediyolar, hediyeler, çiçekler, iltifatlar, sözler vb. sanarsınız bir Romeo... ee karşı tarafda hafif meyilliyse, hoooooppp mercimek fırında.
yani iş sizin sandığınız gibi sütten daha ak kocişiniz de olabilir, hemde %99.99 ihtimalle..
Telefon acti simdi. Cocuk nasil oldu sabah kotuydun nasil oldunuz . Evin eksigi varmi diye. Sanki hicbisy olmamis gibi konusuyo . Gelde kafayi yeme Isdeeeee
burnu sürttü tabi ki bu sürede..anladı yaptıklarını..beni de kızını da kaybettiğini...sonra köpek oldu kapımda çok uğraştı dönmem onu affetmem için...insan arada bebek olunca sadece kendini gururunu ne yazık ki düşünemiyor...sırf kızım başka çocuklar baba derken boynu bükük kalmasın diye 1 şans verdim ona...dedim ki olursa olur olmzasa da kendi bilir umrumda değil ben kızım için denedim kaybedecek bişey yok,evet hata yaptı ve farkında her fırsatta pişmanlığını belli ediyor,karşımda ezildiğini görebiliyorum...biliyor ki bu son şansı ve bunun için çabalıyor...bunun dışıda 4 4 'lük bi insan...zaten öyle olmasa tekrar denemezdim sanırım...
sen niye konuyu açmıyosun hangi adam durduk yere böyle bi konuyu açar ki
Kizlar cocuk hasta mizmizlanio hepinize cvp yazamiyorum Bugun k.bakmayin. Ne diyim hepinizin yazdiklarida dogru. Nerde yanlis yapdim niye geldi bu basima inanin cok zor bu durumu yasayanlar anlar beni. Bisaniye cikmio aklimdan baskasiyla b.k yedigi
Kizlar cocuk hasta mizmizlanio hepinize cvp yazamiyorum Bugun k.bakmayin. Ne diyim hepinizin yazdiklarida dogru. Nerde yanlis yapdim niye geldi bu basima inanin cok zor bu durumu yasayanlar anlar beni. Bisaniye cikmio aklimdan baskasiyla b.k yedigi
dün akşam konuşulmadımı ya da telefonda,ben olsam duramam açıklama isterim yani onu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?