bu ne yaaa...eşin de ki bu rahatlık ne anlamadım yani..hayır yanlış bişey yapmasa durup dururken neden ayrılmayı kabul etsin..yada diyelim ki yaptı demek hiiiç pişman değil ki senden af bile dilemiyor......
barışmak için seni ikna bile etmiyor..
kızımm bu adam seni seviyormu???
alın gömleği, verin parayı,gidin bir laboratuvara,o lekenin ruj olduğunu ispat edin. belgeyide eşinizin yüzüne çarpın.Bosanmaya karar verdik, Sen bana guvenmiyosan bitmisdir dedi.
Sabah konusduk zaten gece gelmedi b.k gibi icmis. Hic icmeyen biri.
Otur konuscaz dedim. Sakince aciklama yaparmisin nedir sorunun gomlegi acikla dedim. Benim aciklicak biseyim yok zaten Ne desem bos baskasi var saniyon kafanda kurmusun aynisini soyleyip duruOn dedi. Hadi diyelim yapmadin neden koca koca lekelere gormuyorum o siyahdir dedin, niye gordugun an sasirdin aptallasdin dedim. Ne dusunuyosan dusun Sana yaranamam bitti zaten dedi. Herseyi Sen bitirdin ben degil Allah belani versin dedim. Cocugundan utan 30yasinda adamsin bi oro.bu icin evliligine leke surdun.
Gozume gozukme dedim. Dahaaaa birsuru yazmadigim seyleri soylendik. Icim aciyo yazamiyorum . Kendime geldikce anlatirim hepsini. Sonundada kizini öptu öptu sarildi ona gitti. Benimde mutlulugum buraya kadarmis kizlar(
Bosanmaya karar verdik, Sen bana guvenmiyosan bitmisdir dedi.
Otur konuscaz dedim. Sakince aciklama yaparmisin nedir sorunun gomlegi acikla dedim. Benim aciklicak biseyim yok zaten Ne desem bos baskasi var saniyon kafanda kurmusun aynisini soyleyip duruOn dedi. Hadi diyelim yapmadin neden koca koca lekelere gormuyorum o siyahdir dedin, niye gordugun an sasirdin aptallasdin dedim. Ne dusunuyosan dusun Sana yaranamam bitti zaten dedi. Herseyi Sen bitirdin ben degil Allah belani versin dedim. Cocugundan utan 30yasinda adamsin bi oro.bu icin evliligine leke surdun.
Gozume gozukme dedim. Dahaaaa birsuru yazmadigim seyleri soylendik. Icim aciyo yazamiyorum . Kendime geldikce anlatirim hepsini. Sonundada kizini öptu öptu sarildi ona gitti. Benimde mutlulugum buraya kadarmis kizlar(
Bosanmaya karar verdik, Sen bana guvenmiyosan bitmisdir dedi.
Demekki sevmiyormus
Aynen oyle yapcam arkadasim
Böylesini de ilk kez duyduk..
Yalandan iki gözyaşı da dökmüyor.
Yapma,etme demiyor.
İyi taktik valla. Eşin hep böyle sinsi miydi?
Aha Msj atmis. Ben seni cok sevdim halada seviyom Ama Sen degismezsin.ben nekadar sevdigimide biliyorsun. Ama guven saygi bittiyse sevginin anlami yok .oyuzden ben bitti dedim. Icinden nasil geliyosa oyle yap.bazi seyleri anlican iftira atiyon Ama hersey icin Gec olcak . Yazmis
Aha Msj atmis. Ben seni cok sevdim halada seviyom Ama Sen degismezsin.ben nekadar sevdigimide biliyorsun. Ama guven saygi bittiyse sevginin anlami yok .oyuzden ben bitti dedim. Icinden nasil geliyosa oyle yap.bazi seyleri anlican iftira atiyon Ama hersey icin Gec olcak . Yazmis
çok hak veriyorum..sakin olmaya bak önce ..biliyorum için içini yiyor ama..Kabullenilemsi çok zor bir durum ama siz en zor kısmını atlattınız dibe vurduğunuz an tekrar yükselişe geçeceğiniz andır.
Hiç canınızı sıkmayın ve serinkanlı olun .
Benimde aklıma şu geldi : Bir kadın eğer ruj izini rimel izini bulaştırmak istemiyosa
bulaştırmaz.
çünkü temkinlidir. kadın bence bilerek bulaştırdı sizin öğrenmeniz için
erkeğin gözünden kaçar böyle şeyler ama bilemiyorum kadınnın asla .
eşinizin iletişim sorunu var sanırım duygularını tam olarak ifade edemiyor.sizde sey yazın bence .ben seni sevmesem annemi babamı bırakıp buralara gelmezdim ben seni ailem bildim,çok kırıldım elebette içimden geçen boşanmak değil çünkü çocugumuz var ve biz bu yuvayı kolay kurmadık sevdiğini söylüyorsun bende bu sevgiyi görmek istiyorum evden çekip gitmeni değil benimle çocugumuzla zaman geçirmeni istiyorum yazın.
Ben senden hicbisey beklemedim sadece guler yuz ,hayatini yasa dedim. Dunyada neyin onemi var .Hangi ani guzel yasadin o Kar.Ama yok ben seni nasil mutlu edecegimi bilemedim. Senin bana gguvenin yok ben sana ayni seyleri yapsam napardin.cok degistin .Benim sevdigim Insan budegildi. Herkeze övdugum dunyada bu tek dedigim Insan Sen bu degildi.ben ayrilma meraklisi degilim.Sen evlilige alisamadin. Yazmis ,ardardina Msj atio suan
Ben senden hicbisey beklemedim sadece guler yuz ,hayatini yasa dedim. Dunyada neyin onemi var .Hangi ani guzel yasadin o Kar.Ama yok ben seni nasil mutlu edecegimi bilemedim. Senin bana gguvenin yok ben sana ayni seyleri yapsam napardin.cok degistin .Benim sevdigim Insan budegildi. Herkeze övdugum dunyada bu tek dedigim Insan Sen bu degildi.ben ayrilma meraklisi degilim.Sen evlilige alisamadin. Yazmis ,ardardina Msj atio suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?