İletişim sorunu olan adam aşağıdaki mesajı yazamaz.
Bence bu adam çok sinsi.
Bu mesajlar karşı tarafa vicdan azabı çektirmek için,suçluluk hissettirip yumuşatmak için.
O kadar bilmiş ki ne kadar da planlı, soğukkanlı.
Normalde şekilden şekile girip yalvarmalıydı.
Bu olayı en kolayından kapatmak için çok iyi bir yol seçmiş!
Aha Msj atmis. Ben seni cok sevdim halada seviyom Ama Sen degismezsin.ben nekadar sevdigimide biliyorsun. Ama guven saygi bittiyse sevginin anlami yok .oyuzden ben bitti dedim. Icinden nasil geliyosa oyle yap.bazi seyleri anlican iftira atiyon Ama hersey icin Gec olcak . Yazmis
Cvp yazdim kizlar. Tamam boylesi belliki ikimiz icinde iyi olcak. Bana nefretini kusma ben anlayacagimi anladim, toparlaniyorum. Yazdim
2 günde olan işe bak yaa çocuğuda alıp gidecekmisin ailenin yanına :26:
bu iş böyle mesajlaşmayla olmaz. bilmiyorum nerede oturuyorsun ama bir komşu bakıcı birini bulup çocuğu emanet edip yüzyüze konuşmanızı kimse bölmeden ve açıkça konuşulmalı söylenmemiş sözler üzerinden anlamlar çıkarıp bir evlilik bitirilmez ama müdahale için çok geç kalmışsın. konuşmayı mutlaka kayıt altına al. mahkeme için falan değil itiraf ederse çocuğuna sunacağın delilin olur.
Allah yardımcın olsun
yaa kızlar valla acaba adam haklımı diyesim var acaba ruj falan değil miydi, yani kendinden bu kadar emin bu psikolojinin anlamı nedir bilemedim
yaa kızlar valla acaba adam haklımı diyesim var acaba ruj falan değil miydi, yani kendinden bu kadar emin bu psikolojinin anlamı nedir bilemedim
tamam aldatildin diyelim ama ayrilma şekliniz cok sacma hic bisey konusmadan bana haksizlik yaptin deyip cekip gitmesi esinin sende mahkemeye gitcem diyosun hakim güler size valla adam gibi konusma yok tartisma yok gercekten bir kadın varmi belli degil itiraf yok bilmiyorum anlamadim ben bu işi
şu erkeklerin topunu yakmak lazım hele söyle mis gbi karıları kızları varken elalemin aşifteleri ile uğrasanları !!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?