acil kizlar.yakaladim:(

evet malesef çok planlı yaklaşıyo. açık edip özür dileyip yalvaracağına suçlu hissettirip nerdeyse özür diletecek.. (

Bu yazılanları okuyunca karşımda benim eşim var sandım. Biliyorum çok zor ama sessizlik her zaman iyidir. Bırak mesajlar atmaya devam etsin. Sen cevap verme. Sessiz olan hep haklı çıkar. O şimdi senin vicdanınla oynamaya çalışıyor. Ben de mi hata diye düşünmeni sağlama çabaları bunlar. Kim olsa öyle düşünürdü. Hata sende değil. İnan başka kadın da aynı şeyleri hissderdi. Olgun davran, sessizliğini bozma. Bırak biraz o çırpınsın.

Bence eşin sinsiliğin kitabını yazar da üstünü imzalar haberin olsun.
Lütfen çok dikkatli ol sana manevi baskı yapıp kendini aklamaya çalışıyor.
Ayrıca sen ailenle konuşabildinmi bu konuları.

Cvp yazdim kizlar. Tamam boylesi belliki ikimiz icinde iyi olcak. Bana nefretini kusma ben anlayacagimi anladim, toparlaniyorum. Yazdim

Cvp yazdim kizlar. Tamam boylesi belliki ikimiz icinde iyi olcak. Bana nefretini kusma ben anlayacagimi anladim, toparlaniyorum. Yazdim

bu iş böyle mesajlaşmayla olmaz. bilmiyorum nerede oturuyorsun ama bir komşu bakıcı birini bulup çocuğu emanet edip yüzyüze konuşmanızı kimse bölmeden ve açıkça konuşulmalı söylenmemiş sözler üzerinden anlamlar çıkarıp bir evlilik bitirilmez ama müdahale için çok geç kalmışsın. konuşmayı mutlaka kayıt altına al. mahkeme için falan değil itiraf ederse çocuğuna sunacağın delilin olur.
Allah yardımcın olsun

Dünden beri okuyorum konunu ama yazacak bir şey bulamadım doğrusu. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Dün senin için dua ettim. Allah eşine vicdan akıl fikir versin diye. Ben eşinin masum olduğuna inanmıyorum. Eşin mesaj atmak yerine kalıp konuşsaymış daha olgun bir davranış sergilemiş olurdu. Çekip gidip birde genç sevgililer gibi mesajlara sığınmak çok tuhaf. Her şeyden önce bir kızı var. Suçlu olmasa öyle bir şey yapmış olmasa çekip gitmezdi bir açıklaması mutlaka olurdu. Dün gece o kadar içmez sabah bitti deyip gitmezdi. Bu resmen suçluluk psikolojisi. Sonuna kadar inkar et taktiği. Ben evli değilim ama yuva yıkmanın ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Allah sabır versin. Ben olsam mesajlarına kesinlikle cevap atmazdım. Sessiz kalışınıza dayanamayacak ve gelecektir. Eşiniz ayrılmak istemiyor anladığım kadarıyla. Üzülmeyin diyeceğim ama faydası olmaz. Allah'a güvenin yeter. Hakkınızda hayırlısı.

yaa kızlar valla acaba adam haklımı diyesim var acaba ruj falan değil miydi, yani kendinden bu kadar emin bu psikolojinin anlamı nedir bilemedim

Yuzyuze konusuncada ayni kelimeleri kullandi zaten. Sakince konusdum yine ayniydi. Daha ben napim. Aldatildigimi bilebile sakin oldum kibar davrandim Ama olmadi Isde

yaa kızlar valla acaba adam haklımı diyesim var acaba ruj falan değil miydi, yani kendinden bu kadar emin bu psikolojinin anlamı nedir bilemedim

gerekirse en samimi arkadaşıyla konuşurdum ne haltlar karıştırıyor diye muhakkak yapıyorsa bilen biri vardır ve açık verirler.konuşulmadan açıklama yapılmadan ben anladımlarla yürümez mesajlaşmayla hiç olmaz. ailelere aksetmeden konuşulmalı gerekirse taş taş üstünde kalmamalı ama konuşulmalı. bu hareketler ne anlama geliyor süslenip , işe gittim deyip gitmemeler açıklarsın diye bekledim , denir gerekirse insanız gönlün başkasına kaymış olabilir vb sözlerle ağzından laf alınabilir. kızın var onun bunları yaşadığı düşün tepkin ne olurdu ? vs .

ama mutlaka konuşulmalı

Ben dusunmuyorum hakli oldugunu. Insan kocasini tanir ayak yapio kendini sucsuz hissettirmek icin. Cok incindim kirildim icimi yakti gecti. Hele yuzyuze konusdumuzda Tamam Sen herzaman haklisin bisey demiom deyisine cok bozuldum. Adam yerine koyup konusmadi

bazı erkekler haklı da olsalar tartışmaktan korkarlar.konuşarak söyleyemediklerini yazarak daha güzel ifade ederler.seven erkek ne kadar suçlayıcı yazsa da bi sarılmaya bakar yelkenlerinin suya inişi.o yazdıklarını unutur gider.mesajlar atmasının sebebi sabah verdiği karardan rahatsızlık duyuyor,kaybetmek istemiyor.bir taraftan gurur ve bi taraftan elde tutma çabası.bu kadar da kör bir adam olsa mesaja bile minnet etmezdi.gece sarılması da sizi kaybetmek istememesinden kaynaklanıyor.haklısınız olsanız da daha önceki küskünlüklerde olduğu gibi davranıyor dikkat edin.konuşmuyor gidip yatıyor.karakteri bu.siz bunu daha iyi bilirsiniz.sizi arayıp sabah kötüydün çocuk nasıl vs demesi.sizi kaybetmek istemiyor.muhakkak onun da istemediği bir durumdur.ben her zaman eşime de söylerim sana güveniyorum ama dışarıya güvenmiyorum diye.dünyanın en çirkin kaıdnı da olsa kıskanırım.bunu bil demişimdir. eşime bellki sen beğenmezsin karşındakini ona karşı rahat davranırsın ama o sana karşı farklı şeyler hissedebilir demişimdir.dikkatli olmalısın...
eşim de haklıymış gibi tavır alır susar,tartışmaktan kaçar,onu konuşturmadığımdan şikayet eder düya.ama o konuşs aben suscam diyorum ama konuşmuyor,yapısı bu.onunla ne kadar sakin konuşursam o kadar fazla kazanırım ama ben de biraz sinirli konuşurken heycanlı konuşan biriyim.o benden çok farklı.

neden evli erkekler değerli: çünkü bu devirde evine eşine ailesine bağlı kalacak erkek bulmak zor.hangi erkek eşini seviyor ailesine bağlı bekarların ilgi odağı.vay beee böyle bekar adam yok,kaçırmışız...!
evli erkeklerdeki rahatlık da,zaten evli sevdiği karısı var,doğal olarak diğer bayanlarla daha rahat konuşup görüşebilme hakları olduğunu düşünüyorlar.ama düşünemedikleri şey bu ilgi ve yakınlıktan karşı taraf hoşlantı duyarsa,al işte senin evli olduğunu düşünmez ki,öyle gafil avlanır ki erkek ne olduğunu anlayamaz.

herkes hal ve hareketlerine dikkat etmeli,evli olanlar daha çok.bekarın kaybedeceği çok şey yok çünkü ama evlilik makamı kutsal!
sakin olup zamana bırakın,sakin sakin konuşun...oyuna da gelmiş olabilir...abi diyenden bile korkmaları gerek...mesafe şart her ortamda...
Allah yardımcınız olsun...

Son düzenleme:
tamam aldatildin diyelim ama ayrilma şekliniz cok sacma hic bisey konusmadan bana haksizlik yaptin deyip cekip gitmesi esinin sende mahkemeye gitcem diyosun hakim güler size valla adam gibi konusma yok tartisma yok gercekten bir kadın varmi belli degil itiraf yok bilmiyorum anlamadim ben bu işi

Ben kendim bile anlamadimki . Bitti dedi gitti. Arkasinada bu msjlar Isde. Sanki bekliomus bitmesini gibi

önceki mesajımda haklımı acaba dedim ama konu sahibi eşini tanıyo emin başka biri olduğundan lekede ruj lekesi diyo bu durumda adamın işine geldi üstede çıkarak bu işi bitirmek istiyo, baktıki kadın uyandı daha eşelerse delil bulacak bulamadan anlaşmalı olarak boşanıyım dedi, boşandıktan sonra duyarsın haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…