Bosanmaya karar verdik, Sen bana guvenmiyosan bitmisdir dedi.
Sabah konusduk zaten gece gelmedi b.k gibi icmis. Hic icmeyen biri.
Otur konuscaz dedim. Sakince aciklama yaparmisin nedir sorunun gomlegi acikla dedim. Benim aciklicak biseyim yok zaten Ne desem bos baskasi var saniyon kafanda kurmusun aynisini soyleyip duruOn dedi. Hadi diyelim yapmadin neden koca koca lekelere gormuyorum o siyahdir dedin, niye gordugun an sasirdin aptallasdin dedim. Ne dusunuyosan dusun Sana yaranamam bitti zaten dedi. Herseyi Sen bitirdin ben degil Allah belani versin dedim. Cocugundan utan 30yasinda adamsin bi oro.bu icin evliligine leke surdun.
Gozume gozukme dedim. Dahaaaa birsuru yazmadigim seyleri soylendik. Icim aciyo yazamiyorum . Kendime geldikce anlatirim hepsini. Sonundada kizini öptu öptu sarildi ona gitti. Benimde mutlulugum buraya kadarmis kizlar(
bu konuda bir tuhaflık var sanki artık
Ortada Bebegim varken yalanmi soyluyorum
canım tuhaflık sende değil eşinde sen ne düşünüyosun nasıl yorumladın bu tavrı, yani her zaman yaptığı şey midir bu, hani kimi insanın huyudur azcık üstüne gidince hee tamam der çekilir kenara
Ortada Bebegim varken yalanmi soyluyorum
ben size yalan söylüyorsunuz dedim mi?
niye bebeğinizi katıyorsunuz ki anlamadım :44:
sadece eşinizin tavrı tuhaf geldi.
eğer ki konunuza inanmamış olsaydım ilk mesajımda belirtirdim. günlerdir yorum yapmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?